Τρίτη 21 Μαίου 2019
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 29° 49' 49" ΤΑΥΡΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 27° 45' 46" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΡΜΗΣ - 29° 21' 05" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 06° 59' 06" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 03° 14' 35" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 21° 57' 43" ΤΟΞΟΤΗΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 20° 09' 47" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 04° 06' 23" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 18° 27' 27" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 22° 59' 13" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 18° 30' 34" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R
PlusQueen
Αλφαβητικό Ευρετήριο ερμηνείας ονείρων

ΧΑΔΙΑ

Αν δεις ότι δέχεσαι ή δίνεις χάδια σε κάποιο αγαπητό πρόσωπο, θα δεχτείς ευεργεσία από κάποιον που πρέπει να ευγνωμονείς.

ΧΑΛΑΖΙ

Αν το ακούς να πέφτει και να χτυπάει εξωτερικά το σπίτι σου δηλώνει στενοχώριες και αποτυχίες. Αν δεις να πέφτει χαλάζι και μετά να βγαίνει λιακάδα, οι δυσκολίες θα έρθουν μεν, αλλά θα τις ξεπεράσεις.

ΧΑΛΑΚΙ

Αν δεις στον ύπνο σου χαλάκι πόρτας, εμπόδια και προβλήματα υγείας προμηνύονται. Όσο μεγαλύτερο είναι το χαλάκι, τόσο μεγαλύτερα τα προβλήματα.

ΧΑΛΒΑΣ

Αν δεις χαλβά στον ύπνο σου, δείχνει ότι έχεις χάσει το μέτρο και θα προσπαθήσουν να σε ξεγελάσουν. Αν δεις ότι τρως ή ότι φτιάχνεις χαλβά, θα ζήσεις κάποια στενοχώρια από το κοντινό σου περιβάλλον.

ΧΑΛΙ

Αν δεις ένα παχύ, πλούσιο χαλί, τα σχέδιά σου ακόμα κι αν σου φαίνονται δύσκολο θα στεφθούν από επιτυχία. Ένα κουρελιασμένο ή φθαρμένο χαλί, δείχνει χρέη μέχρι το λαιμό. Αν δεις ότι τινάζεις χαλί, θα πάρεις σπουδαίες ειδήσεις.

ΧΑΛΙΚΙ

Βλέπε ΠΕΤΡΑ

ΧΑΛΙΝΑΡΙΑ

Αν το βλέπεις πάνω σε ζώο και ιδιαίτερα αν κρατάς εσύ τα χαλινάρια, σημαίνει ότι έχεις τις υποθέσεις σου υπό πλήρη έλεγχο. Αν απλώς τα κρατάς, δείχνει ότι είσαι αυταρχικό άτομο που θέλει πάντα να περνάει το δικό του. Αν όμως δεις χαλινάρια παρατημένα σε μια γωνιά, εκτός χρήσης, σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις τις σωστές ενέργειες για να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Αν ονειρευτείς ότι σου βάζουν εσένα χαλινάρια, θα γίνεις υποχείριο κάποιου κακόβουλου ατόμου. Αν εσύ βάζεις χαλινάρια σε άλλον, θα τον πάρεις υπό την κυριαρχία σου ερωτικά ή επαγγελματικά.

ΧΑΛΚΟΣ

Οποιοδήποτε χάλκινο αντικείμενο ονειρευτείς, δείχνει φιλία και ειρηνική οικογενειακή ζωή. Αν δεις ότι βγάζεις ακατέργαστο χαλκό από τη γη, θα κάνεις μια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μακροχρόνια φιλία.

ΧΑΝΤΑΚΙ

Βλέπε ΣΚΑΒΩ

ΧΑΝΩ

Αν δεις ότι έχασες ένα προσωπικό σου αντικείμενο, σημαίνει ότι θα χαθεί μια υπόθεση που είχες σίγουρη εξαιτίας της απροσεξίας σου. Αν χάνεις κάποιο πρόσωπο, θα φύγει μακριά ή θα χαθεί ένας συγγενής ή φίλος. Αν χάσεις χρήματα, να περιμένεις κέρδη. Αν δεις ότι χάνεις ζώο, δείχνει ότι θα σε απαρνηθεί το ταίρι σου.

ΧΑΠΙΑ

Αν δεις ότι παίρνεις χάπια, κάποιοι θα σε στενοχωρήσουν και θα σε ποτίσουν πίκρες. Αν δίνεις χάπια σε κάποιον άλλον, θα τον στενοχωρήσεις εσύ.

ΧΑΡΤΗΣ

Αν απλώς τον κοιτάς, θα ακούσεις νέα από κάποιον που βρίσκεται μακριά. Αν τον κρατάς ή τον μελετάς, θα κάνεις ένα ταξίδι με καλές προοπτικές.

ΧΑΡΤΙ

Αν δεις χαρτί, τύπου επιστολόχαρτου, θα πάρεις ευχάριστα νέα. Αν είναι σαν δικόγραφο, θα έχεις κάποια δίκη. Τυπογραφικό, έτοιμο για τύπωμα, δείχνει ότι θα μπλέξεις σε μεγάλα έξοδα. Χαρτί εφημερίδας ή γενικά δημοσιογραφικό, δηλώνει βάσανα. Ζωγραφισμένο ή χρωματισμένο χαρτί, δείχνει ότι θα κάνεις νοικοκυριό. Αν δεις σχισμένο χαρτί, θα σε συγχωρήσουν για κάποια σφάλματά σου.

ΧΑΣΑΠΗΣ

Δεν είναι καλό όνειρο, όπως κι αν το δεις. Σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις τις πράξεις και τις παράνομες συναλλαγές σου, γιατί θα εκτεθείς.

ΧΑΣΤΟΥΚΙ

Αντίθετα με ότι πιστεύουν κάποιοι, το χαστούκι στο όνειρο δηλώνει δύναμη. Αν χαστουκίζεις δικό σου άνθρωπο, θα έχετε προστριβές, ενώ αν είναι ξένος, θα φτάσετε μέχρι τα δικαστήρια. Αν χαστουκίζεις το ταίρι σου, να περιμένεις ότι θα σε εγκαταλείψει. Αν χαστουκίζεις έναν από τους γονείς σου, θα υποπέσεις σε βαρύ αδίκημα και θα τιμωρηθείς. Αν χαστουκίζεις μικρό παιδί, θα υποπέσεις σε ένα σφάλμα που δεν θα ξεχαστεί εύκολα. Αν χαστουκίζεις ιερέα ή ηλικιωμένο άτομο, θα σε βρουν πολλές και μεγάλες καταστροφές. Αν δεις ότι σε χαστουκίζουν, δείχνει ασθένεια ή υποβιβασμό στη δουλειά σου.

ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Αν δεις ότι είναι χειμώνας, ενώ είναι άλλη εποχή, να περιμένεις δυσκολίες, ασθένειες, ψυχρότητα στις σχέσεις σου και αναποδιές. Αν είναι όντως χειμώνας και ονειρεύεσαι χειμωνιάτικο καιρό, σημαίνει ότι όλα σου τα σχέδια πάνε καλά και θα ξεπεράσεις τις δυσκολίες.

ΧΕΛΩΝΑ

Αν δεις χελώνα στον ύπνο σου, δείχνει καθυστερήσεις στις δουλειές σου, χωρίς προς το παρόν να μπορείς να κάνεις κάτι. Αν δεις γιγάντια χελώνα και ιδιαίτερα αν κάθεσαι πάνω της, σημαίνει ότι θα θριαμβεύσεις, έστω και μετά από τεράστιες προσπάθειες.

ΧΕΡΙΑ

Αν ονειρεύεσαι τα δικά σου χέρια και είναι καθαρά και υγιή, δείχνει ότι κάνεις την εργασία σου με έντιμο τρόπο και θα ανταμειφθείς. Αν τα χέρια σου δείχνουν άρρωστα, θα δυσκολευτείς πολύ να ξεπεράσεις τα προβλήματά σου. Αν είναι βρώμικα, πρέπει να προσέχεις τις δουλειές που ανακατεύεσαι, γιατί σύντομα θα υποστείς βαριές συνέπειες.

ΧΗΝΑ

Αν δεις χήνα έξω από το νερό, σημαίνει ότι θα χάσεις μια μοναδική ευκαιρία εξαιτίας της τεμπελιάς σου. Αν η χήνα είναι μέσα στο νερό, θα σου έρθουν οικονομικά οφέλη από πηγή που δεν το περίμενες.

ΧΙΟΝΙ

Αν δεις να πέφτει χιόνι στον ύπνο σου και νιώθεις όμορφα στη θέα του, τότε θα πάρεις μεγάλη χαρά. Το αντίθετο θα συμβεί αν η θέα του χιονιού στο όνειρο σου φέρνει θλίψη. Αν δεις το χιόνι στρωμένο να έχει σκεπάσει όλη τη φύση γύρω σου, αλλά να είναι άσπρο και άθικτο, θα έχεις πίστη και αγάπη από το ταίρι σου. Αν όμως είναι βρώμικο και τσαλαπατημένο, σημαίνει το αντίθετο. Αν δεις καθαρά ίχνη από πατημασιές στο χιόνι, σημαίνει ότι το ταίρι σου σε απατά. Αν κρατάς χιόνι ή το μαζεύεις, θα ψυχρανθεί η συμπεριφορά σου απέναντι σε κάποιον. Αν δεις ότι το τρως, θα σου δώσουν απατηλές υποσχέσεις και εσύ θα ξεγελαστείς. Αν πέφτει χιόνι πάνω σου, θα ζήσεις έναν αγνό και όμορφο έρωτα. Αν πετάς ή σου πετάνε χιόνι, δηλώνει πρόσκαιρες, επιπόλαιες σχέσεις. Αν φτιάχνεις χιονάνθρωπο, δείχνει ότι τα κριτήριά σου για τους ανθρώπους είναι λανθασμένα και θα βρεθείς προ εκπλήξεων.
1

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ