Σάββατο 10 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 18° 57' 26" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 09° 07' 53" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 27° 50' 47" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 04° 11' 16" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 11° 49' 08" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 05° 18' 06" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 09' 44" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 41' 26" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 34' 11" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 01' 21" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 02' 01" ΤΑΥΡΟΣ R
Αλφαβητικό Ευρετήριο ερμηνείας ονείρων

ΧΑΔΙΑ

Αν δεις ότι δέχεσαι ή δίνεις χάδια σε κάποιο αγαπητό πρόσωπο, θα δεχτείς ευεργεσία από κάποιον που πρέπει να ευγνωμονείς.

ΧΑΛΑΖΙ

Αν το ακούς να πέφτει και να χτυπάει εξωτερικά το σπίτι σου δηλώνει στενοχώριες και αποτυχίες. Αν δεις να πέφτει χαλάζι και μετά να βγαίνει λιακάδα, οι δυσκολίες θα έρθουν μεν, αλλά θα τις ξεπεράσεις.

ΧΑΛΑΚΙ

Αν δεις στον ύπνο σου χαλάκι πόρτας, εμπόδια και προβλήματα υγείας προμηνύονται. Όσο μεγαλύτερο είναι το χαλάκι, τόσο μεγαλύτερα τα προβλήματα.

ΧΑΛΒΑΣ

Αν δεις χαλβά στον ύπνο σου, δείχνει ότι έχεις χάσει το μέτρο και θα προσπαθήσουν να σε ξεγελάσουν. Αν δεις ότι τρως ή ότι φτιάχνεις χαλβά, θα ζήσεις κάποια στενοχώρια από το κοντινό σου περιβάλλον.

ΧΑΛΙ

Αν δεις ένα παχύ, πλούσιο χαλί, τα σχέδιά σου ακόμα κι αν σου φαίνονται δύσκολο θα στεφθούν από επιτυχία. Ένα κουρελιασμένο ή φθαρμένο χαλί, δείχνει χρέη μέχρι το λαιμό. Αν δεις ότι τινάζεις χαλί, θα πάρεις σπουδαίες ειδήσεις.

ΧΑΛΙΚΙ

Βλέπε ΠΕΤΡΑ

ΧΑΛΙΝΑΡΙΑ

Αν το βλέπεις πάνω σε ζώο και ιδιαίτερα αν κρατάς εσύ τα χαλινάρια, σημαίνει ότι έχεις τις υποθέσεις σου υπό πλήρη έλεγχο. Αν απλώς τα κρατάς, δείχνει ότι είσαι αυταρχικό άτομο που θέλει πάντα να περνάει το δικό του. Αν όμως δεις χαλινάρια παρατημένα σε μια γωνιά, εκτός χρήσης, σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις τις σωστές ενέργειες για να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Αν ονειρευτείς ότι σου βάζουν εσένα χαλινάρια, θα γίνεις υποχείριο κάποιου κακόβουλου ατόμου. Αν εσύ βάζεις χαλινάρια σε άλλον, θα τον πάρεις υπό την κυριαρχία σου ερωτικά ή επαγγελματικά.

ΧΑΛΚΟΣ

Οποιοδήποτε χάλκινο αντικείμενο ονειρευτείς, δείχνει φιλία και ειρηνική οικογενειακή ζωή. Αν δεις ότι βγάζεις ακατέργαστο χαλκό από τη γη, θα κάνεις μια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μακροχρόνια φιλία.

ΧΑΝΤΑΚΙ

Βλέπε ΣΚΑΒΩ

ΧΑΝΩ

Αν δεις ότι έχασες ένα προσωπικό σου αντικείμενο, σημαίνει ότι θα χαθεί μια υπόθεση που είχες σίγουρη εξαιτίας της απροσεξίας σου. Αν χάνεις κάποιο πρόσωπο, θα φύγει μακριά ή θα χαθεί ένας συγγενής ή φίλος. Αν χάσεις χρήματα, να περιμένεις κέρδη. Αν δεις ότι χάνεις ζώο, δείχνει ότι θα σε απαρνηθεί το ταίρι σου.

ΧΑΠΙΑ

Αν δεις ότι παίρνεις χάπια, κάποιοι θα σε στενοχωρήσουν και θα σε ποτίσουν πίκρες. Αν δίνεις χάπια σε κάποιον άλλον, θα τον στενοχωρήσεις εσύ.

ΧΑΡΤΗΣ

Αν απλώς τον κοιτάς, θα ακούσεις νέα από κάποιον που βρίσκεται μακριά. Αν κρατάς ή μελετάς χάρτη, θα κάνεις ένα ταξίδι με καλές προοπτικές.

ΧΑΡΤΙ

Αν δεις χαρτί, τύπου επιστολόχαρτου, θα πάρεις ευχάριστα νέα. Αν είναι σαν δικόγραφο, θα έχεις κάποια δίκη. Τυπογραφικό, έτοιμο για τύπωμα, δείχνει ότι θα μπλέξεις σε μεγάλα έξοδα. Χαρτί εφημερίδας ή γενικά δημοσιογραφικό, δηλώνει βάσανα. Ζωγραφισμένο ή χρωματισμένο χαρτί, δείχνει ότι θα κάνεις νοικοκυριό. Αν δεις σχισμένο χαρτί, θα σε συγχωρήσουν για κάποια σφάλματά σου.

ΧΑΣΑΠΗΣ

Δεν είναι καλό όνειρο, όπως κι αν τον δεις τον χασάπη. Σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις τις πράξεις και τις παράνομες συναλλαγές σου, γιατί θα εκτεθείς.

ΧΑΣΤΟΥΚΙ

Αντίθετα με ότι πιστεύουν κάποιοι, το χαστούκι στο όνειρο δηλώνει δύναμη. Αν χαστουκίζεις δικό σου άνθρωπο, θα έχετε προστριβές, ενώ αν είναι ξένος, θα φτάσετε μέχρι τα δικαστήρια. Αν χαστουκίζεις το ταίρι σου, να περιμένεις ότι θα σε εγκαταλείψει. Αν χαστουκίζεις έναν από τους γονείς σου, θα υποπέσεις σε βαρύ αδίκημα και θα τιμωρηθείς. Αν χαστουκίζεις μικρό παιδί, θα υποπέσεις σε ένα σφάλμα που δεν θα ξεχαστεί εύκολα. Αν χαστουκίζεις ιερέα ή ηλικιωμένο άτομο, θα σε βρουν πολλές και μεγάλες καταστροφές. Αν δεις ότι σε χαστουκίζουν, δείχνει ασθένεια ή υποβιβασμό στη δουλειά σου.

ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Αν δεις ότι είναι χειμώνας, ενώ είναι άλλη εποχή, να περιμένεις δυσκολίες, ασθένειες, ψυχρότητα στις σχέσεις σου και αναποδιές. Αν είναι όντως χειμώνας και ονειρεύεσαι χειμωνιάτικο καιρό, σημαίνει ότι όλα σου τα σχέδια πάνε καλά και θα ξεπεράσεις τις δυσκολίες.

ΧΕΛΙΔΟΝΙ

Αν δεις στον ύπνο σου χελιδόνι σύντομα θα μάθεις νέα για ένα πρόσωπο που είναι μακριά.

ΧΕΛΩΝΑ

Αν δεις χελώνα στον ύπνο σου, δείχνει καθυστερήσεις στις δουλειές σου, χωρίς προς το παρόν να μπορείς να κάνεις κάτι. Αν δεις γιγάντια χελώνα και ιδιαίτερα αν κάθεσαι πάνω της, σημαίνει ότι θα θριαμβεύσεις, έστω και μετά από τεράστιες προσπάθειες.

ΧΕΡΙΑ

Αν ονειρεύεσαι τα δικά σου χέρια και είναι καθαρά και υγιή, δείχνει ότι κάνεις την εργασία σου με έντιμο τρόπο και θα ανταμειφθείς. Αν τα χέρια σου δείχνουν άρρωστα, θα δυσκολευτείς πολύ να ξεπεράσεις τα προβλήματά σου. Αν είναι βρώμικα, πρέπει να προσέχεις τις δουλειές που ανακατεύεσαι, γιατί σύντομα θα υποστείς βαριές συνέπειες.

ΧΗΝΑ

Αν δεις χήνα έξω από το νερό, σημαίνει ότι θα χάσεις μια μοναδική ευκαιρία εξαιτίας της τεμπελιάς σου. Αν η χήνα είναι μέσα στο νερό, θα σου έρθουν οικονομικά οφέλη από πηγή που δεν το περίμενες.

1

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ

DPG NETWORK

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved