Σε επηρεάζει κι εσένα ο χειμώνας ή μόνο αυτά τα 4 ζώδια;

Μην ξεχνάς ότι η επίσημη έναρξη του χειμώνα είναι στις 22/12 με το χειμερινό ηλιοστάσιο!

Σε επηρεάζει κι εσένα ο χειμώνας ή μόνο αυτά τα 4 ζώδια;

Σε περίπτωση που το έχεις ξεχάσει, το χειμερινό ηλιοστάσιο είναι προ των πυλών και θα παίξει μεγάλο ρόλο για το ζώδιό σου. Αν δεν το γνωρίζεις, η 22 Δεκεμβρίου η μέρα είναι κατά πολύ μικρότερη σε διάρκεια, απ’ ό,τι όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Στην αστρολογία, κάθε ηλιοστάσιο ή ισημερία, συμπίπτει με ένα από τα τέσσερα «Παρορμητικά» ζώδια, τα οποία είναι τα πρώτα της νέας εποχής και έχουν μία πολύ συγκεκριμένη ενέργεια.

Παράδειγμα: Το καλοκαίρι ξεκινάει τον Ιούνιο (κάπου στα μέσα του Διδύμου) αλλά ο Καρκίνος είναι το πρώτο ζώδιο της εποχής. Άρα και το χειμερινό ηλιοστάσιο ονομάζεται «Εποχή του Αιγόκερω». Παρακάτω θα διαβάσεις τα τέσσερα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από το χειμερινό ηλιοστάσιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το χειμερινό ηλιοστάσιο ασφαλώς και σας επηρεάζει, αφού ο Ήλιος περνά στον 7ο οίκο των σχέσεών σας. Αυτό το μήνα όλοι οι κόποι των προηγούμενων μηνών θα καρποφορήσουν. Αν ήσασταν υπεύθυνοι και σοβαροί, ήρθε η ώρα να λάβετε από τους γύρω σας την αναγνώριση που σας αξίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πιθανότατα το άγχος να σας έχει καταβάλει αυτή τη στιγμή και να νιώθετε ότι είστε ένα βήμα πριν το απόλυτο breakdown. Το να ζητήσετε βοήθεια από τους ανθρώπους που είναι δίπλα σας δεν είναι δείγμα αδυναμίας. Αντί να προσπαθείτε να βρείτε πάντα λύση για τα προβλήματα των άλλων, αφήστε και εκείνους να το κάνουν μία φορά και για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επηρεάζεστε άμεσα, αφού η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας σηματοδοτεί το χειμερινό ηλιοστάσιο. Θα αρχίσετε να αισθάνεστε τα συναισθήματά σας να «βαθαίνουν» και κατά κάποιον τρόπο να νιώθετε τα πάντα πιο έντονα από ό,τι συνήθως. Αυτό είναι αρκετά ασυνήθιστο για εσάς, που είστε λογικοί και ρεαλιστές. Όλο αυτό βέβαια θα σας βγει σε καλό, αφού, επιτέλους, θα βρεθείτε σε απόλυτο συγχρονισμό με την καρδιά σας και ίσως προκύψει και κάτι ενδιαφέρον και στα ερωτικά σας.

ΚΡΙΟΣ
Το χειμερινό ηλιοστάσιο θα σας φέρει τη χαλαρότητα και την ηρεμία που ζητάτε. Θα έχετε το χρόνο να αναλογιστείτε τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς, να κάνετε σχέδια και να θέσετε ακόμη μεγαλύτερους στόχους, είτε αυτοί αφορούν στην καριέρα σας, είτε μια νέα εργασία είτε ένα ταξίδι.

Πώς θα είναι το 2019 για το ζώδιό σου; Διάβασε όλες τις ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved