Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 03° 09' 04" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 22° 23' 30" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 16° 12' 02" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 20° 26' 46" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 19° 30' 57" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 47' 06" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 43' 37" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 44' 49" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 04' 40" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 56' 30" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 25° 01' 14" ΚΡΙΟΣ R
Αλφαβητικό Ευρετήριο ερμηνείας ονείρων

ΕΓΓΑΣΤΡΙΜΥΘΟΣ

Αν δεις ότι εσύ είσαι εγγαστρίμυθος και ακούς μια φωνή να βγαίνει από μέσα σου χωρίς να την αναγνωρίζεις, θα μάθεις κάτι απροσδόκητο και πολύ ευχάριστο.

ΕΓΓΡΑΦΑ

Αν δεις ότι διαβάζεις έγγραφο, θα έχεις τρεχάματα. Αν κάποιος σου δίνει έγγραφα, υπάρχει κίνδυνος να μείνεις χωρίς εργασία. Αν εσύ το γράφεις, δυσάρεστα γεγονότα προμηνύονται. Αν μια κοπέλα δει ότι διαβάζει έγγραφο, θα μαλώσει με το ταίρι της.

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ

Αν δεις ότι εγκαταλείπεις την οικογένειά σου, τη γυναίκα σου ή τα παιδιά σου, να περιμένεις καταστροφές. Αν εγκαταλείπεις πράγματα, ζώα ή σπίτι, κίνδυνος ασθένειας καιροφυλακτεί και κακή εξέλιξη στις δουλειές σου. Μερικοί ερμηνεύουν το όνειρο αντίστροφα. Αν δηλαδή εγκαταλείπεις εσύ την οικογένεια, τα παιδιά ή τη δουλειά σου, θα δεθείς περισσότερο μαζί τους, ενώ αν σε εγκαταλείπουν εκείνοι, θα έχεις στενοχώριες.

ΕΓΚΛΗΜΑ

Βλέπε ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

ΕΓΚΥΟΣ

Αν είσαι πράγματι έγκυος και βλέπεις τον εαυτό σου που εγκυμονεί, τότε θα έχεις μεγάλους πόνους. Αν δεν είσαι και δεις ότι είσαι έγκυος, κάποια γεγονότα θα σε ντροπιάσουν και θα σε στενοχωρήσουν. Αν ένας άντρας δει ότι είναι έγκυος, τον περιμένουν μεγάλα βάσανα και προδοσία από τη γυναίκα του. (Βλέπε και ΓΕΝΝΑ)

ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ

Αν δεις ότι σε χειρουργούν, είναι προμήνυμα ασθένειας, εκτός αν σου αφαιρούν κάτι που σε ενοχλεί, οπότε το όνειρο δείχνει απαλλαγή από μια στενοχώρια. Αν εσύ χειρουργείς κάποιον, θα εμπλακείς για το χατίρι ενός φίλου σε δουλειές που δεν γνωρίζεις καλά, αλλά τελικά δεν θα βγεις χαμένος.

ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αν δεις ότι πηγαίνεις ως εθελοντής είτε στο στρατό είτε σε οποιαδήποτε υπηρεσία, σημαίνει ότι αναλαμβάνεις υποχρεώσεις απέναντι σε άλλους, χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να τις εκπληρώσεις.

ΕΙΚΟΝΑ

Αν δεις εικόνα αγίου, θα δεχτείς προστασία, ενώ αν δεις την εικόνα αγαπημένου προσώπου, κάποια άγνωστο πρόσωπο θα σου φέρει μια καλή είδηση.

ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

Βλέπε ΤΑΜΙΑΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Αν δεις εκκλησία από μακριά, θα έχεις χαρά στο σπίτι σου, ενώ αν μπαίνεις μέσα οι δουλειές σου θα πάνε καλά. Αν βγαίνεις από εκκλησία, θα συμφιλιωθείς με κάποιον που είχατε έχθρα. Αν δεις ότι κοιμάσαι ή ζεις μέσα σε εκκλησία, θα κάνεις κακό σε άλλους για το οποίο θα τιμωρηθείς. Αν δεις ότι μπαίνεις σε άδεια εκκλησία, είναι προμήνυμα απώλειας συγγενούς, ενώ αν μπαίνεις σε ανθοστόλιστο ναό θα νικήσεις σε μια υπόθεσή σου για την οποία πρέπει να ευγνωμονείς το Θεό. Αν είσαι ασθενής και δεις ότι μπαίνεις σε εκκλησία για να παντρευτείς, θα γίνεις καλά.

ΕΚΛΕΙΨΗ

Είτε δεις έκλειψη Ηλίου είτε Σελήνης, είναι μήνυμα ασθένειας ή απώλειας αγαπημένου προσώπου.

ΕΚΡΗΞΗ

Αν δεις έκρηξη, θα μπλέξεις σε τόσο δυσάρεστες ερωτικές περιπέτειες που θα γίνει κοινωνικό σούσουρο ή θα πάθεις μεγάλη ζημιά στη δουλειά σου. Αν δεις έκρηξη ηφαιστείου, θα αποκαλυφθεί ένα σκάνδαλο. Γενικά η έκρηξη στο όνειρο δείχνει ότι θα ακούσεις ένα συνταρακτικό νέο. (Βλέπε επίσης ΚΡΟΤΟΣ & ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ).

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αν δεις ότι εκτελούν κάποιον, θα δεχτείς κάποια ηθική προσβολή. Αν εκτελούν εσένα, θα υποστείς καταστροφή και δημόσιο εξευτελισμό.

ΕΛΑΤΟ

Μακροζωία και ευτυχισμένη ζωή, δείχνει το έλατο εκτός αν το δεις κομμένο, ξεριζωμένο ή καμένο, οπότε δείχνει καταστροφή ή και θάνατο.

ΕΛΑΦΙ

Αν κυνηγάς ελάφι, θα πας σε δίκη ή σε πόλεμο ή θα τσακωθείς με τον καλύτερό σου φίλο για ασήμαντη αφορμή. Οι δεσμευμένοι που βλέπουν ελάφια στον ύπνο τους, θα χαρούν βαθειά και παντοτινή αγάπη που θα κορυφωθεί με το γάμο. Αν είσαι νέος σε ηλικία και δεις ότι σκότωσες ελάφι, θα διακοπεί ο ερωτικός σου δεσμός. Αν δεις ελάφι στο φυσικό του περιβάλλον, θα επιτύχεις σε κάτι που σκοπεύεις να κάνεις. Αν ένας άνδρας δει ελάφι, θα δημιουργήσει σχέση με παντρεμένη. Αν το ελάφι σε κυνηγά ή σε τραυματίσει, το ταίρι σου θα σε απατήσει. Αν δεις τον εαυτό σου σαν ελάφι, θα διαπραχθεί μοιχεία εις βάρος σου.

ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ

Αν δεις ότι σου προσφέρουν χρήματα, η κατάστασή σου θα βελτιωθεί και θα έχεις εξασφαλισμένα κέρδη από την επιχείρησή σου. Αν τα δίνεις εσύ, θα καλυτερέψουν τα οικονομικά και οι οικογενειακές σου σχέσεις. Αν όμως αρνείσαι να δώσεις ελεημοσύνη, θα χρειαστεί να υποστείς μια μεγάλη ταλαιπωρία.

ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ

Αν δεις απλώς ελέφαντα, σημαίνει ότι κάποιος που έχεις βλάψει έστω και άθελά σου δεν το έχει ξεχάσει και θέλει να σε εκδικηθεί. Αν δεις ότι σε κυνηγάει, θα έχεις κάποιο άσχημο περιστατικό ή συνάντηση και θα κινδυνέψεις. Αν κάθεσαι πάνω σε ελέφαντα, τιμές και δόξες σε περιμένουν και ίσως μακριά από την πατρίδα σου. Αν σε πατάει ή σε σκοτώνει ελέφαντας, κάποιο σίγουρο κακό καιροφυλακτεί. Αν δεις ότι είναι φορτωμένος αγαθά, πλούτη και ευημερία σε περιμένουν.

ΕΛΙΑ

Αν δεις ελιά ή ελιές γεμάτες καρπό, σημαίνει ειρήνη, ομόνοια, ευχαρίστηση, ελευθερία, αξιοπρέπεια, ικανοποιημένα πάθη. Τα αντίθετα ισχύουν, αν οι ελιές είναι ξερές ή χωρίς καρπούς. Αν ραβδίζεις ελιές είναι καλό σημάδι, εκτός αν είσαι εργάτης σε ξένες ελιές. Αν οι ελιές είναι πράσινες, οι ελπίδες σου θα ευοδωθούν, ενώ αν είναι μαύρες θα αποτύχεις. Αν τρως ώριμες ελιές, σημαίνει ότι θα γευτείς ασυνήθιστες χαρές, ενώ αν είναι άγουρες και πικρές, θα δοκιμάσεις κάποια ντροπή.

ΕΜΠΟΔΙΟ

Αν υπερπηδάς με επιτυχία εμπόδια, θα έχεις ερωτικές επιτυχίες. Αν σε σταματάει κάποιο εμπόδιο, θα έχεις ενοχλήσεις και στενοχώριες.

ΕΝΑ

Αν δεις τον αριθμό ένα, σημαίνει ότι βάζεις καλές βάσεις για μια μεγάλη δουλειά.

1

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ

DPG NETWORK

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved