Ονειροκρίτης - Τι σημαίνει το όνειρο που είδες

Ξεκλείδωσε τα σημάδια του υποσυνείδητου σου, ερμηνεύοντας τα Όνειρα σου!

Αλφαβητικό Ευρετήριο ερμηνείας ονείρων

ΓΑΒΑΘΑ

Αν η γαβάθα είναι γεμάτη φαγητό και μάλιστα σου την προσφέρουν, θα έχεις ανέλπιστα κέρδη που θα σε χαροποιήσουν. Αν όμως είναι άδεια, σε περιμένουν σύντομα οικονομικές στενοχώριες.

ΓΑΖΑ

Αν δεις ότι έχεις γάζα σε κάποιο σημείο του σώματός σου χωρίς να υπάρχει πληγή, σημαίνει ότι θα επιτύχεις σε μια πολύ λεπτή υπόθεση.

ΓΑΪΔΑΡΟΣ

Άνδρας που βλέπει γάιδαρο στον ύπνο του, θα έχει προβλήματα με δόλιες γυναίκες. Αν ακούς γάιδαρο να γκαρίζει, θα ακούσεις άσχημα πράγματα που σε αφορούν. Αν σε κλωτσάει, θα εμπλακείς σε παράνομες ερωτικές περιπέτειες. Αν σε πετάξει γάιδαρος από τη σέλα, θα έχεις ερωτικούς καυγάδες. Αν σου χαρίζουν γάιδαρο, θα έχεις τύχη στη δουλειά και στο γάμο. Αν δεις άσπρο γάιδαρο, προμηνύει επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

ΓΑΛΑ

Αν πίνεις γάλα στον ύπνο σου, είναι σημάδι ειρηνικής ζωής και καλής υγείας. Αν το πουλάς, θα έχεις μεγάλα έσοδα. Όταν κάνεις λουτρό με γάλα στον ύπνο σου θα γλεντήσεις στη ζωή σου. Αν όμως δεις ότι πίνεις γάλα και είναι κομμένο, θα έχεις απογοητεύσεις. Αν δεις ότι σου χύνεται το γάλα, θα έχεις φασαρίες και παρεξηγήσεις.

ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ

Αν δεις απλώς γαλοπούλα, θα μαλώσεις με κάποιο πρόσωπο για ασήμαντη αφορμή. Αν δεις ότι την τρως ή την αγοράζεις, θα κάνεις πλούσιο γάμο ή θα πάρεις μια κληρονομιά.

ΓΑΜΟΣ

Αν μια ελεύθερη κοπέλα ονειρευτεί ότι παντρεύεται στα κρυφά ή ανεπίσημα, θα έχει κακή εξέλιξη στις ερωτικές της υποθέσεις. Αν παντρεύεται στην εκκλησία, θα έχει ευτυχισμένη συζυγική ζωή. Αν δει ότι οι γονείς της θέλουν να την παντρέψουν, θα την κατηγορήσουν για τις πράξεις της. Αν είσαι ανύπαντρος και δεις ότι παντρεύεσαι, θα έχεις τιμές και εκτίμηση σε δουλειά και οικογένεια. Αν είσαι παντρεμένος και δεις πως παντρεύεσαι, προμηνύονται μπελάδες στο σπίτι σου, φτώχεια και ίσως αρρώστια. Πολλοί δε λένε πως ενδέχεται να βιώσεις την απώλεια κάποιου ατόμου από το περιβάλλον σου. Αν μάλιστα οι καλεσμένοι στο γάμο είναι χαρούμενοι και γελαστοί, θα πικραθείς πολύ από αυτή την απώλεια. Αν παρευρίσκεσαι σε γάμο με γλέντια και μουσικές, κάποιος δικός σου θα πάθει κάτι. Άλλοι λένε, πως αν δεις απλώς ότι παρευρίσκεσαι σε γάμο κάποιου αγνώστου, θα σου συμβεί ένα γεγονός που θα σε χαροποιήσει.

Μάθε ΕΔΩ τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα, σήμερα!

ΓΑΝΤΙ

Αν τα γάντια είναι καινούργια, θα έχεις καλή οικογενειακή ζωή, εφόσον βρίσκεσαι σε γάμο. Αν είσαι ανύπαντρος/η θα κάνεις καλό γάμο. Αν όμως τα γάντια είναι φθαρμένα, σχισμένα ή πεταμένα κάτω, θα έχεις φιλονικίες και εργασιακά προβλήματα.

ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ

Αν είναι λευκό, δείχνει μεγάλη πίστη. Το κόκκινο, φλογερό πάθος. Τα κίτρινα γαρύφαλλα δείχνουν ζήλεια, ενώ αν έχουν στίγματα, θα σε απορρίψουν ερωτικά. Η ανθοδέσμη με γαρύφαλλα υπόσχεται γάμο ή αρραβώνα. Το γαρύφαλλο φαγητού, σημαίνει προσωρινή απογοήτευση, εκτός αν το βάζεις στο φαγητό, οπότε δείχνει προσωρινή επιτυχία.

ΓΑΤΑ

Η γάτα είναι κακό ή καλό σημάδι, ανάλογα με τη διάθεση που έχει στο όνειρό σου. Αν δεις ότι σε γρατζουνάει, κάποιο δικό σου άτομο θα σε βλάψει. Αν δεις ότι τη χαϊδεύεις, δηλώνει ναρκισσισμό από μέρους σου και δεκτικότητα στην κολακεία. Κακό σημάδι θεωρείται αν η γάτα είναι μαύρη και τη δεις να διασχίζει το δρόμο και μάλιστα σταυροδρόμι. Αν η γάτα είναι στην οροφή του σπιτιού σου, προοιωνίζεται βαριά ασθένεια. Αν η γάτα σου επιτίθεται, θα μαλώσεις με κάποιο κοντινό σου πρόσωπο. Αν δεις ότι σκοτώνεις μια γάτα, θα απαλλαγείς από κάποιο κακόβουλο άτομο.

ΓΔΥΣΙΜΟ

Αν γδύνεσαι, χωρίς να αποκαλύπτεις τα απόκρυφα σημεία σου, θα απαλλαγείς από κάποια βάσανα. Αν όμως είσαι ολόγυμνος/η, δείχνει ταπείνωση και εξευτελισμό. Αν δεις ότι γδύνεις κάποιον άλλον, θα τον εκμεταλλευτείς ή θα τον προσβάλλεις. Αν γδύνουν εσένα, θα σου συμβούν τα ίδια.

ΓΕΙΤΟΝΑΣ

Στα όνειρα ο γείτονας είναι σημάδι διαφωνιών και προστριβών. Αν δεις κάποια γειτόνισσα, επίσης δεν είναι καλό σημάδι, γιατί δηλώνει κουτσομπολιά σε βάρος δικό σου και της οικογένειάς σου τα οποία θα σε βλάψουν.

ΓΕΛΙΟ

Το γέλιο στα όνειρα δηλώνει γενικά δυσάρεστες καταστάσεις. Αν γελάς εσύ, θα ακούσεις κακά μαντάτα, ενώ αν γελούν οι άλλοι θα δώσεις πίκρες και στενοχώριες σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν ακούς γέλια, χωρίς να βλέπεις ποιοι γελάνε, θα ακούσεις δυσάρεστα νέα. Αν δεις ότι είσαι γελωτοποιός, κινδυνεύεις να χάσεις τη θέση σου, ενώ αν δεις άλλο γελωτοποιό, θα σου συμβεί κάτι πολύ άσχημο.

Μάθε ΕΔΩ τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα, σήμερα!

ΓΕΝΙΑ

Αν δεις ότι έχεις γενειάδα, θα εισπράξεις σεβασμό από τον κοινωνικό περίγυρο, παρόλο που σε έχει καταλάβει μεγάλο άγχος. Αν μια ανύπαντρη γυναίκα δει ότι έχει γένια, θα παντρευτεί σύντομα, ενώ για μια παντρεμένη το όνειρο δείχνει ή ότι θα χωρίσει ότι θα κάνει αγόρι. Αν είσαι νέος και δεις ότι έχεις άσπρα γένια, θα γεράσεις πρόωρα. Αν δεις μωρό με γένια, δεν είναι καλό σημάδι για την υγεία του. Αν δεις ότι ξεριζώνεις ή ξυρίζεις τα γένια σου, όλα σου τα προβλήματα θα απομακρυνθούν. Αν σου τα ξεριζώνουν άλλοι, θα χάσεις χρήματα ή κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΓΕΝΝΑ

Αν είσαι ανύπαντρη και δεις ότι γεννάς, είναι προειδοποίηση για επιπόλαιες σχέσεις και φιλίες. Αν παντρεμένη γυναίκα, δει ότι γέννησε, δηλώνει οικογενειακή ευτυχία. Αν στον ύπνο σου ακούσεις για κάποιο παιδί που γεννήθηκε, σημαίνει κληρονομιά. Αν δεις γυναίκα να έχει πόνους γέννας, χωρίς να γεννάει, θα νοιώσει μεγάλη στενοχώρια και απογοήτευση. Αν νομίζει ότι γέννησε, τότε την περιμένει ευτυχία. (Βλέπε επίσης ΕΓΚΥΟΣ).

ΓΕΡΑΚΙ

Αν δεις γεράκι καθισμένο σε βράχο, οι εχθροί σου σε έχουν ήδη βάλει στο χέρι. Αν πετάει πάνω από το σπίτι σου, θα χάσεις σε μια δικαστική διαμάχη. Αν είσαι ανύπαντρος/η, θα παντρευτείς άσχημο σύντροφο. Αν σκοτώνεις γεράκι, θα γλυτώσεις δια παντός από τους εχθρούς σου κι αν δεις ότι το παγιδεύεις ή το βάζεις σε κλουβί, θα πάρεις την εκδίκησή σου.

ΓΕΡΑΝΙ

Αν δεις γεράνι, σημαίνει ότι στις ερωτικές σου σχέσεις επιδεικνύεις υπεροψία και εγωισμό.

ΓΕΡΑΝΟΣ

(Μηχάνημα) Αν δεις στον ύπνο σου γερανό (βίντσι), σημαίνει ότι για να επιτύχεις τα σχέδιά σου, θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια και κόπος για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες. Στο τέλος όμως θα τα καταφέρεις.

ΓΕΡΑΝΟΣ

(Πτηνό) Αν δεις γερανούς να έρχονται πετώντας προς εσένα, σημαίνει ότι θα επανέλθει στη ζωή σου κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται μακριά. Αν φεύγουν, το πρόσωπο αυτό θα φύγει μακριά. Αν μια γυναίκα δει γερανό, θα μείνει έγκυος.

ΓΕΡΟΣ

Αν δεις στον ύπνο σου γέρο, ενώ δεν είσαι, θα έχεις βάσανα μεγάλα. Αν δεις ένα παιδί γερασμένο, το παιδί μπορεί να αρρωστήσει σοβαρά. Αν δεις ένα γέρο να ξαναγίνεται νέος, θα σου συμβεί κάτι καλό στη ζωή σου.

ΓΕΥΜΑ

Αν δεις ότι τρως γεύμα με το αγαπημένο σου πρόσωπο και είναι κι άλλοι στο τραπέζι, να περιμένεις καυγάδες. Αν όμως είστε μόνο οι δυο σας, σύντομα θα γίνουν οι γάμοι σας.

ΓΕΦΥΡΑ

Αν δεις γέφυρα, θα συνδεθείς με ένα πρόσωπο χαριτωμένο. Αν την περνάς, θα έχεις κάποιον συνεχή έρωτα. Αν μόλις την έχεις περάσει, σημαίνει μεγάλη ευτυχία. Αν δεις μια γέφυρα κατεστραμμένη, κάποιοι «φίλοι» που σε ζηλεύουν θα επιχειρήσουν να σου φέρουν εμπόδια. Αν δεις γέφυρα που ανοίγει για να περάσουν τα πλοία, θα εκπληρωθούν όλες οι επιθυμίες σου σε κάποιο κρυφό ραντεβού. Αν η γέφυρα είναι πλωτή, δεν θα αποκτήσεις τα χρήματα που περιμένεις.

ΓΙΑΓΙΑ

Αν ονειρευτείς τη γιαγιά σου, ενώ είναι πεθαμένη, κάτι ευχάριστο θα σου συμβεί. Αν έχει πεθάνει και τη δεις στον ύπνο σου να σε μαλώνει, είναι καλό σημάδι και καλό θα ήταν να ακολουθήσεις τη συμβουλή της. Αν σε μαλώνει και είναι ζωντανή, σημαίνει ότι παραμελείς βασικά πράγματα στη ζωή σου. Αν έχει πεθάνει και τη δεις να ζωντανεύει, η μητέρα ή η αδελφή σου έχουν σοβαρές πιθανότητες να μείνουν έγκυες. Αν τη δεις να πεθαίνει, ενώ έχει ήδη πεθάνει, κάποιο κακό θα συμβεί στην οικογένεια, ενώ αν τη δεις να πεθαίνει ενώ είναι ζωντανή, πολύ καλό είναι το όνειρο και για εκείνη και για σένα. Αν ζει και τη δεις νέα ή νύφη ή πολύ στολισμένη, μπορεί σύντομα να τη χάσεις. Αν τη δεις άσχημη ή κακοζωισμένη, τότε θα αρρωστήσει βαριά.

Μάθε ΕΔΩ τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα, σήμερα!

ΓΙΑΣΕΜΙ

Αν δεις γιασεμί πάνω στο φυτό, θα βγεις ραντεβού με ένα ευγενικό άτομο. Αν είσαι άγαμος/η και τα δεις να πέφτουν στο κεφάλι σου, θα παντρευτείς σύντομα με έναν καλό σύντροφο. Αν είσαι έγγαμος, το ταίρι σου έχει έντιμη συμπεριφορά. Αν σου προσφέρεις ή σου προσφέρουν γιασεμιά, θα κάνεις ή θα δεχτείς ερωτική πρόταση από κάποιο άτομο που επιθυμούσες. Αν δεις μαραμένα γιασεμιά, σημαίνει ότι θα φερθείς ανόητα και θα χαλάσεις μια πολύ όμορφη σχέση.

ΓΙΑΤΡΟΣ

Αν δεις ότι συναναστρέφεσαι μαζί του, είναι καλό σημάδι. Αν ο γιατρός είναι νέος και ωραίος, θα επιχειρήσεις κάτι παράτολμο από το οποίο θα αποκομίσεις κέρδη. Αν είναι γέρος και γκριζομάλλης, θα κάνεις πολύ καλές κοινωνικές γνωριμίες. Αν δεις ότι σε επισκέπτεται γιατρός, ενώ δεν είσαι άρρωστος, κάτι κακό ενδέχεται να σου συμβεί. Αν έχεις άρρωστο άνθρωπο στο σπίτι και δέχεσαι επίσκεψη γιατρού, οι δουλειές σου θα πάνε καλά. Αν δεις ότι επισκέπτεσαι ιατρείο, ενδέχεται να αρρωστήσει κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΓΙΓΑΝΤΑΣ

Αν δεις ότι είσαι γίγαντας, θα υπερισχύσεις στο περιβάλλον σου. Αν δεις κάποιον άλλο ως γίγαντα, θα έχεις προστασία. Αν ο γίγαντας είναι αγριεμένος και σου επιτίθεται, εχθρικές ενέργειες θα γίνουν εναντίον σου, κυρίως στον επαγγελματικό χώρο. Αν παλεύεις με ένα γίγαντα και τον νικήσεις, σημαίνει πως θα ξεπεράσεις τα εμπόδια με τη δύναμη και την αξία σου, ενώ αν σε νικήσει, ισχύει το αντίθετο.

ΓΙΔΑ

Βλέπε ΚΑΤΣΙΚΑ

ΓΙΟΡΤΗ

Όποια γιορτή κι αν δεις στον ύπνο σου, να περιμένεις πρόσκληση σε ερωτικές διασκεδάσεις.

ΓΙΟΣ

Αν δεις στον ύπνο σου ότι έχεις γιο, ενώ είσαι άγαμος/η, θα κάνεις πολύ καλό γάμο. Αν δεις ότι έχεις γιο, ενώ δεν έχεις στην πραγματικότητα, θα αποκτήσεις κάποιο φίλο που θα προστατεύει εσένα και την οικογένειά σου, αρκεί το παιδί που θα δεις να μην είναι μωρό, αλλά μεγάλο. Αν δεις ότι έχεις γιο μωρό, σε περιμένουν έννοιες και σκοτούρες. Αν έχεις πράγματι γιο που μένει μαζί σου και τον δεις στον ύπνο σου, αγάπη και υποστήριξη θα πάρεις από αυτόν. Αν λείπει και τον δεις να σε επισκέπτεται, θα έρθει και θα σου δώσει κάποια στενοχώρια.

ΓΚΡΕΜΟΣ

Γενικά, δείχνει ότι διατρέχεις μεγάλο κίνδυνο. Αν πέφτεις στο γκρεμό, θα σου στήσουν παγίδα. Αν πέσεις στο γκρεμό και γλυτώσεις χωρίς τραύματα, θα έχεις επιτυχίες στις υποθέσεις σου. Αν πηδάς το γκρεμό και φτάνεις απέναντι χωρίς να πέσεις, θα επιτύχεις μεγάλη νίκη εναντίον των αντιπάλων σου. Αν υπάρχει κάποιος στο βάθος του γκρεμού, τότε ένας φίλος έχει την ανάγκη σου.

ΓΛΑΡΟΣ

Αν δεις γλάρο στη στεριά, πρόκειται να ταξιδέψεις. Αν είναι πάνω σε πλοίο ή πετάει στον ουρανό, θα δεις κάποιο πρόσωπο που θα έρθει από μακριά ή θα πάρεις ευχάριστα νέα.

ΓΛΕΝΤΙ

Αν ονειρευτείς ότι γλεντάς τότε να περιμένεις μια στεναχώρια.

ΓΛΥΚΟ

Αν τρως γλυκό, θα πάρεις κάποια πίκρα ή προδοσία από τους δικούς σου ανθρώπους. Αν σου προσφέρουν γλυκό και δεν το φας, θα γλυτώσεις από στενοχώριες. Αν εσύ προσφέρεις γλυκό, θα στενοχωρήσεις άθελά σου κάποιον. Αν δεις ότι φτιάχνεις γλυκά, θα έχεις οικογενειακά προβλήματα και παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν εξαιτίας δικής σου επιπολαιότητας.

ΓΛΩΣΣΑ

Αν δεις ότι η γλώσσα σου έχει μεγαλύτερο μέγεθος από το κανονικό, θα μπλεχτείς σε φασαρίες, ενώ αν δεις ότι έχει μικρύνει, το περιβάλλον σου θα σε σέβεται. Αν κάποιον άλλον να έχει μεγάλη γλώσσα, θα πέσεις θύμα κουτσομπολιού, ενώ αν η γλώσσα του είναι μικρή, θα πρέπει να φυλαχτείς από τις κολακείες.

ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Αν δεις στον ύπνο σου ότι έκανες μια καινούρια γνωριμία, θα πρέπει να σταθείς με επιφύλαξη μπροστά στα νέα δεδομένα που θα σου παρουσιαστούν.

Μάθε ΕΔΩ τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα, σήμερα!

ΓΟΝΑΤΙΖΩ

Αν δεις ότι γονατίζεις μπροστά σε άντρα, θα δεχτείς κάποια προσβολή. Μπροστά σε γυναίκα δηλώνει ότι θα ακούσεις για την απιστία κάποιας. Αν δεις άλλους ανθρώπους να είναι γονατιστοί, να περιμένεις συκοφαντίες και κουτσομπολιά σε βάρος σου.

ΓΟΥΡΟΥΝΙ

Αν δεις στον ύπνο σου γουρούνι σφαγμένο και κρεμασμένο τότε κάποιος συγγενείς θα βρει μεγάλο κακό. Αν δεις πως το γουρούνι σε τρώει, τότε κινδυνεύει το σπίτι σου.

ΓΡΑΜΜΑ

Αν ανοίγεις γράμμα, θα πάρεις νέα. Αν σου φέρουν γράμμα, θα πάρεις κάποια πληροφορία για να τη μεταδώσεις. Αν λάβεις ανώνυμο γράμμα, κάποιος ή κάποιοι στο περιβάλλον σου σε κοροϊδεύουν. Αν είναι καμένο το γράμμα, θα διακόψεις τις φιλικές σχέσεις με κάποιον.

ΓΡΑΝΙΤΗΣ

Αν δεις γρανίτη στον ύπνο σου, το μέταλλο αυτό δηλώνει σίγουρο και σταθερό δεσμό.

ΓΡΑΦΩ

Αν δεις ότι γράφεις σε χαρτί, υπονοείται κάποια κατηγορία. Αν γράφεις κάτι με σκοπό να δημοσιευτεί, θα δοκιμάσεις απογοήτευση στις φιλοδοξίες σου.

ΓΡΙΑ

Αν δεις στον ύπνο σου πως είσαι γριά ενώ δεν είσαι, σε περιμένουν μεγάλα βάσανα. Αν δεις ένα κορίτσι γερασμένο, τότε αυτό μπορεί να αρρωστήσει σοβαρά. Αν δεις μια γριά να ξαναγίνεται νέα, θα σου συμβεί κάτι καλό στη ζωή σου.

ΓΥΑΛΙΑ

Αν αγοράσεις γυαλιά για σένα, θα σου συμβούν δυσάρεστα και μελαγχολικά πράγματα. Αν τα φοράς, θα ανακαλύψεις σύντομα την κοροϊδία κάποιου φίλου.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Αν εσύ κάνεις γυμναστική, δείχνει καλή υγεία. Αν κάνουν οι άλλοι, πρόσεχε τους «φίλους» σου, γιατί ετοιμάζουν κάτι σε βάρος σου.

ΓΥΜΝΙΑ

Αν δεις ότι βγάζεις τα ρούχα σου και ξεγυμνώνεσαι, θα απαλλαγείς από έννοιες και στενοχώριες που σε βασανίζουν. Αν όμως ξεγυμνώνεσαι μπροστά σε άλλον ή άλλους, θα υποστείς γελοιοποίηση. Αν δεις ότι περιφέρεσαι γυμνός/ή στους δρόμους, θα διαπράξεις κάποιο κακό, για το οποίο θα εισπράξεις περιφρόνηση από την οικογένειά σου.

ΓΥΜΝΟΣ

Αν δεις ότι κάθεσαι γυμνός, σημαίνει ότι θα χάσεις περιουσία. Αν ονειρευτείς γυμνό ένα πρόσωπο του άλλου φύλου, θα βιώσεις μια ερωτική απογοήτευση. Αν θαυμάζεις το γυμνό σώμα σου, θα χάσεις το σύντροφό σου χάρη σε κάποιες κούφιες ιδέες. Αν αηδιάζεις βλέποντας τον εαυτό σου γυμνό, προβλέπονται σκάνδαλα και ερωτικοί καυγάδες. Αν βλέπεις ότι κολυμπάς γυμνός, πολλά γλέντια και διασκεδάσεις σε περιμένουν.

ΓΥΝΑΙΚΑ

Αν ονειρευτείς μια όμορφη γυναίκα τότε θα μάθεις όμορφα νέα. Αν είναι άσχημη, κάποια συμφορά σε περιμένει.

Μάθε ΕΔΩ τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα, σήμερα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved