Τρίτη 21 Μαίου 2019
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 29° 49' 40" ΤΑΥΡΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 27° 43' 37" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΡΜΗΣ - 29° 20' 43" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 06° 58' 54" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 03° 14' 29" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 21° 57' 45" ΤΟΞΟΤΗΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 20° 09' 47" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 04° 06' 22" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 18° 27' 26" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 22° 59' 14" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 18° 30' 34" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R
PlusQueen
Αλφαβητικό Ευρετήριο ερμηνείας ονείρων

ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ

Αν δεις ότι εσύ είσαι αβάπτιστος, στενοχώριες και κακά μαντάτα σε περιμένουν. Αν είναι κάποιος συγγενής ή το παιδί σου, να περιμένεις κάποια ασθένεια. Αν δεις στον ύπνο σου κάποιον που είναι στην πραγματικότητα αβάπτιστος, θα συμβεί κάτι που θα σε πικράνει.

ΑΒΑΤΟΝ

Αν δεις ότι μπαίνεις σε χώρο ιερό, όπου απαγορεύεται να εισέλθουν οι μη μυημένοι, θα πάρεις μεγάλη χαρά, γιατί θα καταφέρεις να υπερπηδήσεις όλα τα εμπόδια και να πετύχεις το σκοπό σου.

ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Πολύ καλός οιωνός, όπως κι αν το δεις. Αν κρατάς αβοκάντο, θα σου γίνει πρόταση γάμου. Αν το αγοράζεις, θα σε αγαπήσουν πολλοί άνθρωποι. Αν τρως αβοκάντο, θα σε επισκεφθεί κάποιο πολύ αγαπημένο πρόσωπο.

ΑΒΡΑΣΤΟ

Αν κάτι τρώγεται βρασμένο και δεις ότι το τρως άβραστο, δηλώνει παταγώδη αποτυχία στον επαγγελματικό τομέα.

ΑΒΡΟΤΗΤΑ

Βλέπε ΕΥΓΕΝΕΙΑ

ΑΓΑΜΟΣ

Αν δεις στον ύπνο σου ότι είσαι ανύπαντρος/η, ενώ βρίσκεσαι σε γάμο, ο/η σύζυγος σου ή προσβάλλει τη συζυγική σου πίστη ή πρόκειται να αρρωστήσει σοβαρά. Αν είσαι ανύπαντρος/η και δεις ότι είσαι παντρεμένος, έχει ωριμάσει ο καιρός για να κάνεις το μεγάλο βήμα.

ΑΓΑΠΗ

Αν γενικά δεις ότι μοιράζεις την αγάπη σου, οι σχέσεις με τον περίγυρό σου θα είναι άριστες. Όταν δέχεσαι την αγάπη των άλλων και δείχνεις ευτυχισμένος, μεγάλες επιτυχίες σε περιμένουν σε όλους τους τομείς. Η αγάπη των γονιών είναι το καλύτερο σημάδι γιατί δείχνει διαρκή πρόοδο και μεγάλη κοινωνική αποδοχή.

ΑΓΓΕΛΙΑ

Αν δεις ότι εσύ δημοσιεύεις αγγελία, δύσκολα θα καταφέρεις να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις. Αν διαβάζεις αγγελίες, προοιωνίζονται αποτυχίες στον επαγγελματικό τομέα. Αν δεις αγγελία δημοσιευμένη που σε αφορά, τα μυστικά σου θα γίνουν γνωστά σε όλους. Αν αφορά φίλο ή γνωστό σου, θα τον βλάψεις με λόγια που θα πεις.

ΑΓΓΕΛΟΣ

Αν δεις άγγελο να πετά πάνω από σένα ή από το σπίτι σου, θα πάρεις είδηση χαρμόσυνη. Αν είσαι άρρωστος, ή ασθένειά σου θα θεραπευτεί. Αν ο άγγελος σε παρηγορεί, θα απελευθερωθείς από τα βάσανά σου, τις κακολογίες των εχθρών σου ή θα δικαιωθείς σε κάποιο δικαστήριο.

ΑΓΓΟΥΡΙ

Αν απλώς το δεις, θα κάνεις κάποια κουταμάρα, ενώ αν το τρως, θα πληρώσεις για ένα λάθος σου. Αν δεις ότι το προσφέρεις σε κάποιον, σημαίνει ότι υποτιμάς την εξυπνάδα του.

ΑΓΕΛΑΔΑ

Είναι σύμβολο αφθονίας. Αν τη δεις να μπαίνει στο σπίτι σου, θα έχεις κέρδη στη δουλειά σου. Αν δεις αγελάδες που βόσκουν σε λιβάδι, θα έχεις οικονομικές επιτυχίες, καλή σοδειά και κέρδη από εκεί που δεν περιμένεις. Αν ονειρευτείς παχιές αγελάδες, θα αποκτήσεις αφθονία. Αν οι αγελάδες είναι αδύνατες, το όνειρο μαρτυρά φτώχεια. Αν δεις ότι καλλιεργείς αγρό με βόδια, θα έχεις επιτυχίες. Αν δεις βόδια να πίνουν νερό σε ποτάμι, θα αγαπηθείς με αφοσίωση.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Αν εσύ κάνεις αγιασμό ή γίνεται στο σπίτι σου, να περιμένεις λύπες γιατί έχεις αδικήσει κάποιον ή έχεις αμαρτήσει και πρέπει να ζητήσεις συγχώρεση. Αν κάποιοι άλλοι κάνουν αγιασμό, θα πάρεις κάποια προσωρινή χαρά.

ΑΓΙΟΚΛΗΜΑ

Αν είσαι σε νεαρή ηλικία ή ανύπαντρος/η, δείχνει ότι κάποιος νιώθει ευγενικά αισθήματα για σένα. Αν είσαι σε γάμο, δείχνει συζυγική ευτυχία.

ΑΓΙΟΣ

Αν απλώς μιλάς μαζί του, θα πάρεις αποφάσεις που θα σου βγουν σε καλό, ενώ αν σε μαλώνει, ενδέχεται να αρρωστήσεις. Αν σου μιλάει με στοργή και σε κοιτάει καλοσυνάτα, θα απαλλαγείς από βάσανα και θα δεχτείς επαίνους στην εργασία σου. Αν είσαι άρρωστος, θα γίνεις καλά. Αν σε κοιτάζει άγρια, αρρώστια μπορεί να σε βρει ή κάποιος άλλος κίνδυνος, αλλά τελικά θα σωθείς.

ΑΓΚΑΘΙΑ

Αν δεις απλώς αγκάθια, δυσκολίες και εμπόδια θα παρουσιαστούν, αλλά θα τα ξεπεράσεις. Αν καθαρίζεις κήπο ή άλλο χώρο από αγκάθια, θα απαλλαγείς από τα προβλήματά σου. Αν σου τσιμπούν τα πόδια ή τα χέρια, θα συμβεί κάτι δυσάρεστο ή κάποιος εχθρός σου θα σε βλάψει. Αν δεις ότι μαζεύεις αγκάθια, σημαίνει ότι χάνεις άσκοπα τον καιρό σου με ανούσια πράγματα, που σε βλάπτουν.

ΑΓΚΑΛΙΑ

Αν αγκαλιάζεσαι με άγνωστο πρόσωπο, κάποιος που δεν σου πάει το μυαλό θέλει να σε βλάψει. Αν σε αγκαλιάζει το πρόσωπο που αγαπάς, τύχη καλή σε περιμένει. Αν σε αγκαλιάζουν οι γονείς σου, θα προκόψεις στη δουλειά σου. Αν σε αγκαλιάζει πρόσωπο που έχει πεθάνει, θα πάρεις κάποιο δυσάρεστο μαντάτο.

ΑΓΚΥΡΑ

Είτε είναι έξω από το νερό, είτε τη ρίχνεις στο νερό προβλέπονται καινούριες οικονομικές επιτυχίες. Αν σηκώνεις άγκυρα από το νερό, θα έχεις νέα δουλειά ή συνεργασία. Αν η θάλασσα είναι γαλήνια είναι καλό σημάδι για τη συνεργασία, αν είναι φουρτουνιασμένη το αντίθετο. Αν είσαι άγαμος/η και σηκώνεις άγκυρα, θα αλλάξεις ταίρι, ενώ αν ρίχνεις άγκυρα, θα παντρευτείς.

ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ

Αν τρως αγριογούρουνο, βαριά στενοχώρια θα περάσεις. Αν πολεμάς μαζί του και το νικήσεις, θα υπερπηδήσεις τις δολοπλοκίες που σου στήνουν οι εχθροί σου. Αν δεις να σε κατασπαράζει αγριογούρουνο, οι εχθροί σου θα κερδίσουν.

ΑΓΡΥΠΝΙΑ

Αν δεις ότι αγρυπνάς πάνω σε άρρωστο, δείχνει ότι σύντομα θα πρέπει να κάνεις κάποια θυσία. Αν δεις ότι αγρυπνάς πάνω από κάποιον που έχει πεθάνει πριν καιρό, είναι κακό προμήνυμα ασθένειας ή και απώλειας προσώπου. Αν δεις ότι κάποιος που είναι ζωντανός, πέθανε και εσύ αγρυπνάς για αυτόν, θα πέσεις στον έρωτά του και θα σε εξαπατήσει.

ΑΓΧΟΝΗ

Αν δεις αγχόνη στον ύπνο σου, είναι καλύτερα να εγκαταλείψεις τον τόπο που μένεις, γιατί θα σου γίνει μεγάλη προσβολή. Αν δεις ότι σε κρεμάνε με αγχόνη, μεγάλες στενοχώριες θα σε πνίξουν.
1

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ