Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 18° 15' 14" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 28° 37' 32" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 26° 43' 30" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 03° 30' 50" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 11° 23' 15" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 05° 09' 02" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 09' 09" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 39' 06" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 33' 41" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 02' 04" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 03' 21" ΤΑΥΡΟΣ R
Αλφαβητικό Ευρετήριο ερμηνείας ονείρων

ΚΑΒΓΑΣ

Αν δεις ότι μαλώνεις με ένα φίλο σου, θα σου κάνει κάποια μεγάλη εξυπηρέτηση. Αν παντρεμένη γυναίκα δει ότι μαλώνει με τον άντρα της, θα της πάρει κάποιο δώρο. Αν μια ανύπαντρη βλέπει ότι καυγαδίζει, θα γνωρίσει κάποιον με τον οποίο θα οδηγηθεί σε γάμο. Αν δεις ότι μπλέκεις σε καυγά με αγνώστους, κακές ειδήσεις θα λάβεις από μακρινό μέρος που θα σε βάλουν σε μεγάλες έννοιες.

ΚΑΒΟΥΡΑΣ

Αν ονειρευτείς πως έχεις καβούρια στην τσέπη σου τότε θα στεναχωρηθείς με τα επαγγελματικά σου. Αν δεις κάβουρα στη θάλασσα τότε θα τσακωθείς με έναν συνάδελφό σου.

ΚΑΓΚΕΛΑ

Αν τα βλέπεις μπροστά σου, θα πάρεις ψεύτικες υποσχέσεις. Αν βρίσκεσαι σε ανοιχτό χώρο και είσαι περικυκλωμένος από κάγκελα, δυσκολίες θα συναντήσεις. Αν βρίσκεσαι μέσα σε κάγκελα φυλακής, θα μπλεχτείς σε πολύχρονες δίκες. Αν βλέπεις κάγκελα σκάλας και τα κρατάς ανεβαίνοντας, θα σου δοθεί βοήθεια. Αν πηδάς κάγκελα, θα υπερπηδήσεις εμπόδια και θα προοδεύσεις. Αν σπας κάγκελα, θα πάρεις σοβαρή απόφαση που θα σου βγει σε καλό. Αν γυναίκα δει ότι βρίσκεται κλεισμένη από κάγκελα, απάτη από τον αγαπημένο της την περιμένει.

ΚΑΖΑΝΙ

Αν το καζάνι είναι γεμάτο, θα έχεις επιτυχία και κέρδη. Αν είναι άδειο, το αντίθετο.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Αν δεις πως είσαι καθαρός, πλούτη και ευημερία σε περιμένουν. Αν καθαρίζεσαι από βρωμιές, θα απαλλαγείς από τις στενοχώριες σου και οι δουλειές σου θα πάνε καλά. Αν δεις ότι καθαρίζουν ρούχα ή δωμάτια ή γενικά να γίνεται καθαριότητα, ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν. Αν δεις ότι κάνεις γενική καθαριότητα στο σπίτι, να περιμένεις επισκέψεις φίλων.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

ΚΑΘΟΔΟΣ

Αν δεις στον ύπνο σου ότι κατηφορίζεις θα σε βρει μεγάλη θλίψη.

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ

Αν είσαι ανύπαντρος/η και βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη, σημαίνει ότι θα παντρευτείς. Αν είσαι παντρεμένος/η, θα αποκτήσεις παιδιά. Αν ονειρευτεί κάποιος ότι βλέπει το πρόσωπό του στο νερό, δηλώνει δυσάρεστα για τον ίδιο ή απώλεια φίλου.

ΚΑΙΩ

Αν δεις ότι καίγεσαι σε κάποιο σημείο του σώματός σου, σημαίνει ατύχημα.

Το ίδιο αν καίγεται το σπίτι σου.

Αν καίγεται το κρεβάτι σου ή κάποιο αγαπητό σου αντικείμενο, αυτοί που σε εχθρεύονται θα σε βλάψουν στα αδύνατα σημεία σου.

Γενικά οτιδήποτε δεις να καίγεται είναι κακός οιωνός.

Αν όμως καίγεται κάτι που το εχθρεύεσαι, θα ξεφορτωθείς πολλά δεινά.

Μερικοί λένε πως αν εσύ καίγεσαι στο όνειρο με καυτό νερό ή άλλο υγρό, προμηνύεται μελλοντική ευημερία.

ΚΑΚΤΟΣ

Αν δεις κάκτο στον ύπνο σου, δείχνει δυσκολίες, εμπόδια και πιθανή ματαίωση στα σχέδιά σου. Αν είσαι ερωτευμένος/η και δεις κάκτο, θα βιώσεις μεγάλο πόνο εξαιτίας των αισθηματικών σου υποθέσεων.

ΚΑΛΑΘΙ

Αν είναι γεμάτο, υπόσχεται ευπορία, ενώ άδειο, δείχνει δυσχέρεια στις υποθέσεις σου. Αν το ρίχνεις στη φωτιά ή το δεις να καίγεται, υποδηλώνει θάνατο συγγενούς σου. Καλάθι γεμάτο με χρήματα, δηλώνει οικονομική επιτυχία.

ΚΑΛΑΜΑΡΙ

Αν βλέπεις ζωντανά καλαμάρια, θα νιώσεις χαρά εξαιτίας του πόνου κάποιων άλλων. Αν δεις ότι τα τρως, θα έχεις στενοχώριες και καυγάδες.

ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ

Όπως κι αν το ονειρευτείς, δείχνει υγεία, ευτυχία, καλή και πλούσια ζωή. Αν όμως δεις να τρώνε πουλιά το καλαμπόκι σου, να περιμένεις μείωση ή απώλεια της περιουσίας σου.

ΚΑΛΑΝΤΑ

Αν δεις ότι σου λένε τα κάλαντα, μία υπόθεσή σου θα έχει την καλύτερη εξέλιξη. Αν λες εσύ κάλαντα σε άλλους, θα βοηθήσεις ένα δικό σου άτομο να διεκπεραιώσει ένα δύσκολο έργο.

ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΣ

Αν δεις στον ύπνο σου καλικάντζαρο, σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξεις συμπεριφορά και να σταματήσεις να ενοχλείς τον κόσμο με ανοησίες. Υπάρχει και η περίπτωση ο καλικάντζαρος να συμβολίζει ένα άλλο ενοχλητικό άτομο που υπάρχει στη ζωή σου.

ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ

Όπως κι αν δεις τον καλόγερο στον ύπνο σου, δηλώνει ότι σε περιμένουν εμπόδια και αναποδιές.

ΚΑΛΟΓΡΙΑ

Αν μια γυναίκα ονειρεύεται μια ή περισσότερες καλόγριες, θα χωρίσει οριστικά από τον αγαπημένο της ή το σύζυγο.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Είναι πάντα καλό όνειρο και δηλώνει ευχάριστα γεγονότα ή νέα. Αν δεις ότι είναι καλοκαίρι, ενώ είναι χειμώνας, τα όνειρά σου για μια επιδίωξη που έχεις θα γίνουν επιτέλους πραγματικότητα.

ΚΑΛΤΣΕΣ

Αν δεις ότι βγάζεις, πλένεις ή αγοράζεις κάλτσες, σε περιμένουν δυσκολίες. Αν η κάλτσα είναι τρύπια ή σκισμένη, θα αμφισβητηθεί η τιμή σου. Αν οι κάλτσες είναι λευκές, θα ζήσεις μια ειλικρινή φιλία, ενώ αν είναι μαύρες, κάποιο πρόσωπο θα σε βάλει σε πειρασμό με τη γοητεία του. Αν είναι μεταξωτές, θα συναντήσεις κάποια σκληρή καρδιά, ενώ οι νάιλον δείχνουν ψεύτικες υποσχέσεις. Αν είναι βαμβακερές, λινές ή μάλλινες, δείχνουν επιτυχία στις ερωτικές σου υποθέσεις.

ΚΑΜΕΛΙΑ

Αν δεις αυτό το λουλούδι στον ύπνο σου, δηλώνει φλογερό πάθος και δυνατά αισθήματα. Αν προσφέρεις ή σου προσφέρουν καμέλια, θα παντρευτείς από κεραυνοβόλο έρωτα.

1

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved