Η αστρολογική πρόβλεψη-Προοδευτική Σελήνη

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές μέθοδοι και τεχνικές πρόβλεψης τις οποίες χρησιμοποιεί η σύγχρονη επιστημονική
Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική πρόβλεψη-Προοδευτική Σελήνη

Από τη Βασιλική Κόντη

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές μέθοδοι και τεχνικές πρόβλεψης τις οποίες χρησιμοποιεί η σύγχρονη επιστημονική Αστρολογία προκειμένου να εντοπίσει με ακρίβεια τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στη ζωή ενός ατόμου. Η πιο έγκυρη και διαδεδομένη είναι η μέθοδος των προόδων (secondary progressions) ή αλλιώς «μία μέρα για κάθε χρόνο ζωής» όπως συνηθίζεται να λέγεται.

Είναι μια εκπληκτική τεχνική ή οποία πραγματικά μας αφήνει άφωνους με τις δυνατότητες που έχει να δίνει με σαφήνεια και μεγάλη ακρίβεια ημερομηνιών την εκδήλωση των γεγονότων. Γενέθλια ωροσκόπια τα οποία με την πρώτη ματιά από άποψη διελεύσεων, δεν δίνουν τίποτα το εξαιρετικό, με την χρήση των προόδων αποδεικνύονται καθοριστικά αλλάζοντας τη ζωή μας με δυναμικό η εκρηκτικό τρόπο. Αν για παράδειγμα η προοδευτική Αφροδίτη πλησιάζει να κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο Ουρανό ή τον Πλούτωνα, το άτομο αρχίζει να ...ζαλίζεται από τα βέλη του έρωτα χωρίς να καταλάβει από ...που και πως του ήρθαν!

Όλα τα ουράνια σώματα «προοδεύουν», προχωρούν δηλαδή με κάποια συγκεκριμένη κίνηση και αλλάζουν σταδιακά τη ζωή μας, ωστόσο όσον αφορά τους πλανήτες το σύστημα των προόδων έχει και μια βασική «αδυναμία». Πολλές φορές και εξαιτίας της αργής μετατόπισης τους, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να μην υπάρχουν καθόλου όψεις, αφήνοντας τους κοινούς θνητούς με την ...απορία: Δεν θα μου συμβεί τίποτα;

Σε κάθε περίπτωση μιας τέτοιας ενεργειακής αδράνειας δεν μένουμε ποτέ με το παράπονο. Είτε έχουμε όψεις, είτε όχι, μπορούμε να επισημαίνουμε και να εξετάζουμε τις ενδείξεις που έχουμε από τον πιο γρήγορο και καθοριστικό δείκτη, δηλαδή τη Σελήνη. Κατ’ αρχάς, η προοδευμένη Σελήνη μας δίνει ένα μέτρο των εξελίξεων για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα της ζωής μας με την κίνηση της στο ζωδιακό (αλλάζει ζώδιο περίπου κάθε δυόμισι χρόνια). Και στην πορεία της αυτή φυσικά μετακινείται και από οίκο σε οίκο, αλλάζοντας τον κοσμικό ρυθμό και τις περιοχές συμβάντων. Έτσι, μελετώντας την ο ερμηνευτής θα διαπιστώσει πως με τις όψεις που σχηματίζει πυροδοτεί σημαντικά γεγονότα, που μπορεί να διαφαίνονται και με τα υπόλοιπα συστήματα, όμως η υπεροχή της προοδευμένης Σελήνης έγκειται στον σχετικά ακριβή χρονικό προσδιορισμό της εκδήλωσης, που είναι βέβαιο πως μόνο εκείνη μπορεί να αποδώσει.

Οι δευτερεύουσες πρόοδοι στις 16/11/2010, για ένα άτομο που γεννήθηκε στις 12/8/72 και ώρα 7:00. Στο διπλό χάρτη οι γενέθλιες θέσεις βρίσκονται στον εσωτερικό κύκλο και οι προοδευτικές στον εξωτερικό. Η προοδευμένη Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και μόλις έχει μπει στον 6ο γενέθλιο οίκο

Η Σελήνη, έχουμε μάθει από την παραδοσιακή Αστρολογία συμβολίζει τη γυναίκα, τη μητέρα, την κόρη, την ερωμένη, ενώ είναι και δείκτης της συναισθηματικής κατάστασης, της υγείας και των επαγγελματικών ενός ατόμου. Ακόμα μπορεί να δείχνει την κατάσταση μέσα στο σπίτι του ενδιαφερομένου και τα περιουσιακά του στοιχεία.
Μια όψη της με τον Κρόνο λοιπόν, μπορεί να φέρει πρόβλημα με την μητέρα ενώ μια όψη της με τον Άρη να εκδηλώσει έναν καυγά ή ένα ατύχημα. Ας δούμε όμως πρωτίστως το πέρασμα της από ζώδιο σε ζώδιο και τι θα μπορούσε να επιφέρει αυτό.

ΚΡΙΟΣ
Αν η Προοδευτική Σελήνη είναι στον Κριό, που είναι παρορμητικό και «δραστικό» ζώδιο, συνήθως κάνουμε καινούρια ξεκινήματα επαγγελματικά η και συναισθηματικά, γινόμαστε ανυπόμονοι αισιόδοξοι αλλά και πιο βιαστικοί. Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφραστούμε πιο δυναμικά και δημιουργικά σκεπτόμενοι περισσότερο τις προσωπικές μας ανάγκες και επιθυμίες. Η υγεία μας γενικά είναι καλή αν και μπορεί να υποφέρουμε από πονοκεφάλους λόγω άγχους και υπερέντασης Ακόμη υπάρχει μια προδιάθεση για ατυχήματα λόγω βιαστικών αποφάσεων και κινήσεων.

ΤΑΥΡΟΣ
Περνώντας η Προοδευτική μας Σελήνη στον Ταύρο γινόμαστε ξαφνικά πιο προσεκτικοί στις κινήσεις μας και πιο αργοί. Σκεπτόμαστε περισσότερο πριν πάρουμε κάποια απόφαση και ξαφνικά η οικονομική μας ασφάλεια προέχει καθώς νιώθουμε ότι πρέπει να φροντίσουμε και για το μέλλον μας κάνοντας έτσι κάποιας μορφής αποταμίευση Ίσως αποφασίσουμε να αγοράσουμε κάποιο ακίνητο η να επενδύσουμε σε σίγουρες οικονομικές αποδόσεις. Το σπίτι και γενικότερα ο χώρος στον οποίο κινούμαστε γίνεται σημαντικός και ξοδεύουμε για να το διακοσμήσουμε Τα συναισθήματά μας μαλακώνουν γινόμαστε πιο τρυφεροί και πιο αισθησιακοί απολαμβάνοντας σταθερότερες και μονιμότερες σχέσεις. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό που οι γεύσεις και η διατροφή μας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και η τάση για να πάρουμε πολλά κιλά χωρίς να το πολυκαταλάβουμε είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Σελήνη μας εδώ, ακόμα κι αν δεν μας χαρακτηρίζει το προτέρημα της επικοινωνίας και της διάθεσης για να ανοίξουμε δίαυλους, θα έρθουν έτσι τα πράγματα που θα την ...αποκτήσουμε. Μετακινήσεις και ευκαιρίες για ταξίδια θα παρουσιάζονται συχνά πυκνά αλλά και μια γενικότερη εγρήγορση θα μας κρατά έξω από το σπίτι. Αν στο παρελθόν έχουμε αφήσει στη μέση κάποιες σπουδές, τώρα είναι πολύ πιθανόν να τις συνεχίσουμε ή αν μέχρι τώρα δεν αποφασίζαμε για την επιμόρφωσή μας, θα βρούμε την ώθηση η το κίνητρο για να το τολμήσουμε. Τα ταλέντα μας βγαίνουν στην επιφάνεια και αναπτύσσονται δημιουργικά καθώς η περιέργεια, η ανάγκη για ενημέρωση και η αγάπη για μάθηση τονίζονται όσο ποτέ. Επειδή όμως μιλάμε για το πρώτο μεταβλητό ζώδιο πολλές αλλαγές μπορεί να συμβούν σε ότι εξουσιάζει αυτή η Σελήνη. Διπλοί συναισθηματικοί δεσμοί ή και διπλές επαγγελματικές ενασχολήσεις μπορεί να αποσταθεροποιήσουν το νευρικό μας σύστημα. Για να μην ...εξοντωθούμε από την πολυδιάσπαση και την «τρέλα» της καθημερινότητας είναι αναγκαίο να βρίσκουμε κενά ηρεμίας και γενικότερα να δίνουμε περισσότερο χρόνο στους εαυτούς μας. Ο σωστός ύπνος και η ξεκούραση, πέρα από την συμβολή τους στη διατήρηση μιας «φρέσκιας» ψυχολογίας, μπορεί να προλάβουν πιθανές νευρικές κρίσεις ή κρυολογήματα που τραβούν σε χρονική διάρκεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πέρασμα της προοδευμένης Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου, δίνει στο σπίτι, την οικογένεια, και ότι αυτό περιέχει έναν πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή μας. Αν δεν υπάρχει απόγονος, αρχίζει να μας ...γαργαλάει το θέμα μιας εγκυμοσύνης. Αν έχουμε ήδη παιδιά, ασχολούμαστε περισσότερο μαζί τους, με τα προβλήματά τους, τις σπουδές τους κλπ.
Είναι μια περίοδος που επιθυμούμε να φροντίσουμε τους οικείους μας, μένοντας περισσότερο μέσα στο σπίτι και προσφέροντας ζεστασιά, ασφάλεια και προστασία. Η κοινωνική μας ζωή περιλαμβάνει προσκλήσεις για φαγητό, δοκιμές σε καινούργιες μεθόδους μαγειρικής ή πολύ απλά τότε μαθαίνουμε να μαγειρεύουμε. Άτομα που προέρχονται από το παρελθόν μας, κάνουν την επανεμφάνισή τους και συχνά μας ξυπνούν αναμνήσεις από τα παιδικά ή τα πρώτα νεανικά μας χρόνια.
Σημαντική ευαισθησία παρουσιάζεται στο στομάχι και υπάρχει τάση για να αυξηθεί το βάρος μας υπέρμετρα.

ΛΕΩΝ
Η προοδευτική Σελήνη στο Λέοντα θέλει να βγει στην επιφάνεια, να την προσέξουν και να την αναγνωρίσουν όλοι για την γενναιοδωρία της και την μεγαλοψυχία της. Απείρως δημιουργική, αισιόδοξη, με αυξημένη αυτοπεποίθηση διεκδικεί δραματικούς και παθιασμένους έρωτες αλά Scarlet O Hara στο «Όσα παίρνει ο άνεμος». Και φυσικά όλη αυτή η ενεργειακή πίεση μπορεί να έχει ουσιαστικές συνέπειες στις επιλογές και τη συμπεριφορά μας. Η εμφάνιση μας γίνεται πιο προσεγμένη, πιο λαμπερή, πιο glam και τα ενδιαφέροντα μας περιστρέφονται κυρίως γύρω από ...εμάς. Η Σελήνη αυτή επίσης ευνοεί τα τυχερά παιχνίδια και τα κέρδη (ανάλογα με τις όψεις βέβαια), ενώ κατευθύνει στο να θέλουμε να ξοδεύουμε απερίσκεπτα για την ικανοποίηση όλων των επιθυμιών μας. Επίσης, δρομολογούνται ... Εγκυμοσύνες και γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να αφορά τα παιδιά. Στις αρνητικές περιπτώσεις ενδέχεται να εμφανιστούν θέματα υγείας-δικά μας ή της οικογενείας μας-που έχουν σχέση με καρδιακά νοσήματα ενώ θα πρέπει να ...επιτηρούμε στενά και την αρτηριακή πίεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ακόμα κι αν δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μας να κάνουμε κριτική και να δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες, θα παρατηρήσουμε τον εαυτό μας να αποκτά τέτοιες συνήθειες και μάλιστα εξαιρετικά ...επίμονες. Όσο η προοδευμένη Σελήνη παραμένει στην Παρθένο, η εργασία και ο επαγγελματικός χώρος μας απορροφούν τρομερή ενέργεια και έχει παρατηρηθεί πως ακόμα κι αν υπάρχει διάθεση για υπερεργασία, σπάνια αμειβόμαστε ανάλογα με αυτό που προσφέρουμε τουλάχιστον τη συγκεκριμένη περίοδο. Συχνά δε, μπορεί να προσφέρουμε και εθελοντική εργασία σε κάποιο τομέα.
Η φυσική μας κατάσταση βελτιώνεται, έχουμε διάθεση για γυμναστική, για δίαιτα και γενικότερα για να διορθώσουμε τις ατέλειες της εξωτερικής μας εμφάνισης .Ακόμη μπορεί να εντάξουμε ένα οικιακό ζωάκι στο οικογενειακό μας περιβάλλον με το οποίο βέβαια θα συνδεθούμε ισχυρά.
Επίσης λάβετε υπ’ όψιν σας πως ακόμα κι αυτές/οι που δεν φημίζονται για την νοικοκυροσύνη τους τα 2-2,5 χρόνια που η Σελήνη θα είναι στην Παρθένο ενδέχεται να αποκτήσουν ...απίστευτες συνήθειες φανατικής καθαριότητας και τάξης! Εξάλλου ο έκτος οίκος της Παρθένου συνδέεται και με τις οικιακές βοηθούς η τα «εργαλεία της νοικοκυράς» που μπορεί να αποκτήσουμε!

ΖΥΓΟΣ
Κοινωνική, ευχάριστη πρόθυμη για συναλλαγές με το κοινό γίνεται αυτή η πολύ γλυκιά Σελήνη στο Ζυγό. Οι προσωπικές μας σχέσεις και οι συνεργασίες μας αποκτούν αίφνης μια ξεχωριστή διάσταση και συχνά μπαίνουμε στη διαδικασία να δεσμευτούμε επίσημα, με συμβόλαια, γάμο ή αρραβώνα. Η και να ...αποδεσμευτούμε, όταν οι όψεις προδιαθέτουν σε αυτήν την κατεύθυνση.
Το ενδιαφέρον μας στρέφεται σε θέματα αισθητικής, αγοράζουμε καινούργια ρούχα, αλλάζουμε χτένισμα, μακιγιάζ και ενίοτε αποφασίζουμε και για «μικροδιορθώσεις» πλαστικής χειρουργικής. Επίσης επειδή ο Ζυγός είναι συντροφικό αλλά και παρορμητικό ζώδιο πιθανόν αν υπάρχουν παλιές και φθαρμένες σχέσεις ,να αποφασίσει να τις τελειώσει προκειμένου να μείνει ανοικτός χώρος, για να δοθεί η ευκαιρία να εισχωρήσει νέος κεραυνοβόλος έρωτας .Ο προσωπικός μας χώρος, το σπίτι μας, το γραφείο μας διακοσμείται επίσης καλαίσθητα και με περισσότερο γούστο τώρα ,δίνοντας μεγάλη σημασία και στην εξαιρετική ποιότητα αλλά και στην μοδάτη διακόσμηση.
Όσον αφορά την υγεία ,επιβάλλεται να πίνουμε πολύ νερό γιατί τα νεφρά είναι πιο ευαίσθητα αυτή την περίοδο όπως και να προσέχουμε την διατροφή μας να είναι πιο υγιεινή και με λιγότερη ζάχαρη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δύσκολη περίοδος περνάει αυτή η Σεληνούλα στο βαθύ συναισθηματικό αλλά συγκρουσιακό περιβάλλον του Σκορπιού. Ξεκαθαρίσματα συναισθηματικά αλλά και οικονομικά λαμβάνουν χώρα και είμαστε αρκετά αποφασισμένοι να απαλλαγούμε από κακές συνήθειες του παρελθόντος (αλκοόλ, κάπνισμα). Η σεξουαλικότητα μας αυξάνεται ή μειώνεται-ανάλογα με τις όψεις φυσικά-αλλά σίγουρα μεταβάλλεται σε σχέση με το παρελθόν μας και ψάχνουμε πιο πολύ και πιο ουσιαστικά τι είναι αυτό που μας αρέσει και τι είναι αυτό που μας απωθεί.
Ιατρικές επεμβάσεις τις οποίες αποφεύγαμε αλλά ήταν απαραίτητες να γίνουν, τώρα αποφασίζουμε να τις κάνουμε, αρκεί να μην αφορούν κάποιας μορφής στείρωση (επειδή μπορεί να το μετανιώσουμε αργότερα).
Σε ότι αφορά τα οικονομικά μας συνήθως δρομολογούνται κληρονομιές, μεταβιβάσεις ακινήτων, ακόμα και αποφάσεις για μια συνταξιοδότηση που θα αποφέρει ένα καλό εφ’ άπαξ .Επενδυτικά προγράμματα και δάνεια για κατοικίες πρέπει να εξετάζονται προσεκτικά και αν είναι δυνατόν να εξασφαλίζονται από κάποιο πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης. Γυναικολογικά θέματα δεν πρέπει να παραμελούνται και να εξετάζονται προσεκτικά καθώς και στους άνδρες κρίσιμα σημεία θεωρείται ο προστάτης και τυχόν αλλεργίες ή μολύνσεις που αναφέρονται στην συγκεκριμένη περιοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Απελευθερωμένη από το βαθύ περιβάλλον του Σκορπιού η Σελήνη στο ζώδιο της πληθωρικότητας και της ελευθερίας, βρίσκει ξανά το κέφι της να βγει ,να ταξιδέψει, να μάθει καινούργια πράγματα. Σημαντικές αλλαγές λαμβάνουν χώρα σε όλο το φάσμα της προσωπικότητας μας, στο ντύσιμο, στις καθημερινές συνήθειες, στον τρόπο που μιλάμε και συμπεριφερόμαστε. Αν έχουμε αφήσει κάποιες σπουδές στην μέση ή αν το όνειρο μας ήταν να μάθουμε μια ξένη γλώσσα και δεν το αποτολμούσαμε, τώρα όλα μας σπρώχνουν για να το κάνουμε .Και βέβαια τα ταξίδια και μάλιστα στο εξωτερικό μας προκαλούν το ενδιαφέρον ,καθώς η περιπέτεια κυλά στο αίμα μας και η διάθεση μας για χαρά και ευχαρίστηση είναι πάρα πολύ έντονη. Προσοχή χρειάζεται σε νομικά θέματα που πιθανόν έχουμε σε εξέλιξη ,ή σε λογιστικούς και φορολογικούς ελέγχους που θα πρέπει να υποβληθούμε ξαφνικά. Στην αρνητική εκδοχή, πιθανότατα να μας απασχολήσουν θέματα υγείας που αφορούν το συκώτι ή πόνοι στους μηρούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση είναι οι επιθυμίες της φιλόδοξης αυτής Σελήνης .Εργατική αλλά και αποφασισμένη να πετύχει την αναγνώριση από τους ανωτέρους της, θα κάνει τα πάντα να βγει από την αφάνεια και να στεφθεί νικήτρια. Φυσικά επειδή τίποτα δεν γίνεται χωρίς κόπο, επιπρόσθετες αρμοδιότητες αλλά και ευθύνες θα βαρύνουν τις πλάτες μας. Ακόμη, καθυστερήσεις και εμπόδια θα είναι στο καθημερινό πρόγραμμα, βάζοντας μας σε μια διαδικασία συνεχούς και επίπονης προσπάθειας να ανταποκριθούμε σε όλα. Η οικονομική μας διαχείριση γίνεται πιο σφιχτή και πιο προσεκτική από ποτέ και οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί είναι πολύ εύκολ να πάρουν την ...ανιούσα. Δεν είναι, όπως πολλοί υποστηρίζουν, μια γενικά άσχημη περίοδος στη ζωή μας, απλά όλα χρειάζονται μια παραπάνω προσπάθεια προκειμένου να επιτευχθούν, γι αυτό συνήθως το άγχος ...περισσεύει. Θέματα υγείας που ενδέχεται να μας απασχολήσουν θα είναι σχετικά με την φροντίδα των δοντιών, του δέρματος και των οστών μας. Όλα όμως προλαμβάνονται η διορθώνονται με την ισορροπημένη λήψη ασβεστίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκρήξεις και διακηρύξεις ανεξαρτησίας συνοδεύουν την προοδευτική μας Σελήνη στον Υδροχόο. Ακόμα και τα πιο μαζεμένα και συνεσταλμένα άτομα βρίσκουν το θάρρος να διεκδικήσουν τον προσωπικό τους χώρο και τα δικά τους ενδιαφέροντα, τα οποία βεβαίως αυτή την εποχή μπορεί να είναι και λίγο περίεργα... ή κάπως εκκεντρικά, θα έλεγα. Επίσης πρωτότυπες θα είναι και οι εμφανίσεις και το προσωπικό styling. Νέοι φίλοι εντάσσονται στην καθημερινότητα μας, οι οποίοι συχνά είναι εντελώς διαφορετικοί από τις μέχρι τώρα επιλογές μας. (ακόμη και ... Αστρολόγοι). Το ευχάριστο είναι ότι δεν μας ενδιαφέρει η κοινή γνώμη ενώ αδιαφορούμε ακόμη και για άτομα τα οποία θεωρούμε ότι είναι συντηρητικής ή παλαιομοδίτικης σχολής. Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε, να συμπαρασταθούμε σε όσους μας χρειάζονται αλλά δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να παραβιάσει τις προσωπικές μας ιδέες και ελευθερίες. Επίσης είναι περίοδος που μπορεί να ασχοληθούμε με την πολιτική τα κοινά γενικότερα ή να ενταχθούμε σε ομάδες που προσπαθούν για έναν καλό πανανθρώπινο κόσμο.
Κράμπες στα πόδια και μικροπροβλήματα με το κυκλοφορικό είναι δυνατόν να κάνουν την εμφάνιση τους.

ΙΧΘΥΕΣ
‘Όταν η προοδευτική μας Σελήνη περνά από τους Ιχθύες γινόμαστε πιο συναισθηματικοί, ρομαντικοί, ονειροπόλοι και με τάσεις φυγής από την πραγματικότητα Δυστυχώς σπάνια υπάρχει καλή ψυχολογία αυτό το διάστημα και ο κυκλοθυμία που μας διακατέχει είναι εξαιρετικά δύσκολη για τους ανθρώπους που μας συναναστρέφονται. Υπάρχει μια τάση να ευαισθητοποιούμαστε με το παραμικρό και το δάκρυ να μας έρχεται στα μάτια, τις περισσότερες φορές χωρίς να μπορούμε να το ελέγξουμε. Στις προσωπικές μας σχέσεις αλλά και στους έρωτες μας υπάρχει μια τάση αυτοθυσίας και προσφοράς που ενδέχεται όμως να μας δημιουργήσει συμπλέγματα ηττοπάθειας και νοοτροπίας θύματος. Αν βέβαια ανήκουμε-με την στενή η την ευρεία έννοια-στην κατηγορία των καλλιτεχνών, θα βρεθούμε ξαφνικά σε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής μας, με την φαντασία και την έμπνευση να μας ...απογειώνουν. Έχει επίσης παρατηρηθεί πως υπάρχει κάποια έξαρση στις επαφές με διάφορους χώρους αποκλεισμού η απομόνωσης και οι επισκέψεις σε νοσοκομεία, κλινικές, ιδρύματα κλπ ενδέχεται να αυξηθούν κατακόρυφα. Επειδή υπάρχει μια τάση φυγής από την πραγματικότητα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα την κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών που δημιουργούν παραισθήσεις. Μέτρον άριστον!

Να μην ξεχνάτε αγαπητοί φίλοι πως η προοδευτική Σελήνη πρέπει να εξετάζεται και ανάλογα με τον οίκο στον οποίο περιοδεύει, όπως επίσης και τι όψεις κάνει στην πορεία της με γενέθλιους και προοδευτικούς πλανήτες. Επίσης μια προσωπική μου παρατήρηση είναι ότι την έχω συναντήσει να λειτουργεί στο επόμενο ζώδιο πριν ακόμη περάσει σε αυτό, μέχρι και με 5μοίρες απόκλιση.

Καλή επιτυχία στην μελέτη της μαγικής secondary Σελήνης σας


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved