Μαύρη Σελήνη στον 9ο οίκο! Τι σημαίνει;

Πώς ερμηνεύεται η Λίλιθ στον 9ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη;

Μαύρη Σελήνη στον 9ο οίκο! Τι σημαίνει;

Σε προηγούμενα άρθρα είδαμε το τι σημαίνει το να έχεις τη Λίλιθ ή Μαύρη Σελήνη σε κάθε ζώδιο. Τώρα θα εξετάσουμε το πώς ερμηνεύεται σε κάθε έναν από τους 12 οίκους!

9ος οίκος

Η Λίλιθ στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σου προσδίδει αισιοδοξία και γενναιοδωρία, ενώ παράλληλα σε κάνει να δείχνεις μεγάλο ενδιαφέρον για οποιοδήποτε φιλοσοφικό ή και θρησκευτικό θέμα. Χρειάζεσαι αρκετή προσωπική ελευθερία, την οποία και δεν διαπραγματεύεσαι και διαθέτεις οξυμένο αίσθημα δικαιοσύνης. Σου αρέσει να μιλάς για όλα τα παραπάνω και έχεις ανάγκη από ένα καλό ακροατήριο, που όταν δεν το βρίσκεις δείχνεις να δυσφορείς.

Δες ΕΔΩ που έχεις τη Λίλιθ σου!

Δυσκολεύεσαι ωστόσο να αποδεχτείς τη γνώμη των άλλων, ενίοτε δεν καταφέρνεις ούτε να τη σεβαστείς. Δεν υπάρχει χειρότερο σενάριο για σένα από το να βρεθεί απέναντί σου ένα άτομο που να έχει το ίδιο ισχυρές απόψεις με εσένα. Προτιμάς να είσαι σε θέση ισχύος, επιδεικνύοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου. Με αυτόν τον τρόπο πολλές φορές γίνεσαι απρόσιτος/η και χαρακτηρίζεσαι ως ιδιόρρυθμο/η.

Μεγάλη είναι και η επιθυμία σου για μακρινά ταξίδια, με στόχο να γνωρίσεις καινούριους ανθρώπους και κουλτούρες, ώστε να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Οι πιθανότητες να μεταναστεύσεις για δουλειά ή σπουδές είναι αυξημένες, όπως επίσης και για χάρη ενός έρωτα. Εξιδανικεύεις τον στόχο της μετανάστευσης και ίσως να βιώνεις έντονη απογοήτευση όταν κάτι δεν πηγαίνει όπως το είχες φανταστεί.

Προσπάθησε να μην εγκλωβίζεσαι μέσα στη δική σου οπτική και κοσμοθεωρία, αλλά να αποκτήσεις πραγματικά έναν ανοιχτό τρόπο σκέψης.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved