Μαύρη Σελήνη στον 8ο οίκο! Τι σημαίνει;

Πώς ερμηνεύεται η Λίλιθ στον 8ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη;

Μαύρη Σελήνη στον 8ο οίκο! Τι σημαίνει;

Σε προηγούμενα άρθρα είδαμε το τι σημαίνει το να έχεις τη Λίλιθ ή Μαύρη Σελήνη σε κάθε ζώδιο. Τώρα θα εξετάσουμε το πώς ερμηνεύεται σε κάθε έναν από τους 12 οίκους!

8ος οίκος

Αν η Λίλιθ σου βρίσκεται μέσα στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σου, η επιρροή της είναι ιδιαίτερα έντονη σε ερωτικά και οικονομικά θέματα. Το αίσθημα της απώλειας και ο φόβος πως θα χάσεις τα κεκτημένα σου σε κάνουν εμμονικό/ή με όποιον και ό,τι πιστεύεις ότι σου ανήκει. Συχνά σκαρφίζεσαι δυσοίωνα σενάρια που πηγάζουν από τις ανασφάλειες και τα απωθημένα σου.

Έχεις την τάση να καταπιέζεις τους δικούς σου ανθρώπους και εάν δεν κινούνται με βάση τα θέλω και τις επιθυμίες σου, αυτόματα αρχίζεις να ανησυχείς και να αμφισβητείς τα συναισθήματα που έχουν για σένα. Μπορεί να έχεις βιώσει κάποιου είδους συναισθηματική κακοποίηση και να την επαναλαμβάνεις άκριτα στους γύρω σου.

Δες ΕΔΩ που έχεις τη Λίλιθ σου!

Στις ερωτικές σου σχέσεις, τα αισθήματα είναι πάντα έντονα και ακραία, με κυρίαρχο χαρακτηριστικό σου τη ζήλια. Μπορεί ακόμη και να παρακολουθείς τον/την σύντροφό σου, με τη βεβαιότητα πως σίγουρα κάτι κρύβει και πολλές φορές γίνεσαι παράλογος/η. Οι σχέσεις εξάρτησης είναι μία μόνιμη κατάσταση στη ζωή σου, ενώ μετά από έναν χωρισμό, σου παίρνει πολύ καιρό να ξεκολλήσεις από τον/την πρώην και να κοιτάξεις μπροστά. Πιστεύεις ακράδαντα στο «μαζί για πάντα». Αγαπάς απόλυτα και ολοκληρωτικά. Μάλιστα μπορεί να έχεις καταθλιπτικές και αυτοκαταστροφικές τάσεις. Εάν εσύ χαλιναγωγήσεις τα πάθη σου, δεν αποκλείεται να εισπράξεις από την άλλη πλευρά ανάλογες συμπεριφορές.

Στα οικονομικά σου η στάση σου δεν απέχει και πολύ. Κυνηγάς το χρήμα με πάθος και σχεδόν ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος/η με όσα έχεις. Πολλές φορές ρισκάρεις αλόγιστα και όταν υπάρχουν απώλειες νιώθεις πως χάνεται κι ένα κομμάτι της δύναμής σου. Άλλωστε το χρήμα είναι ένα μέσο χειραγώγησης και ελέγχου κι εσύ το ξέρεις καλά, για αυτό και το σέβεσαι και το υπηρετείς.

Κάνε χώρο για την ανιδιοτελή αγάπη στη ζωή σου. Οι ανθρώπινες σχέσεις για να είναι ευτυχισμένες θα πρέπει να βασίζονται στην ελεύθερη επιλογή.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved