Μαύρη Σελήνη στον 7ο οίκο! Τι σημαίνει;

Πώς ερμηνεύεται η Λίλιθ στον 7ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη;

Μαύρη Σελήνη στον 7ο οίκο! Τι σημαίνει;

Σε προηγούμενα άρθρα είδαμε το τι σημαίνει το να έχεις τη Λίλιθ ή Μαύρη Σελήνη σε κάθε ζώδιο. Τώρα θα εξετάσουμε το πώς ερμηνεύεται σε κάθε έναν από τους 12 οίκους!

7ος οίκος

Ο κίνδυνος να προσελκύεις άτομα, που με κάποιο τρόπο θα σε βλάψουν, είναι πολύ μεγάλος, εάν η Λίλιθ βρίσκεται στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σου. Δεν το συνειδητοποιείς καθόλου εύκολα, αντιθέτως δείχνεις να απολαμβάνεις τις περίπλοκες ερωτικές σχέσεις με άτομα που κατά κάποιο τρόπο σε απορρίπτουν. Όσο πιο μεγάλη είναι η απόρριψη που δέχεσαι, τόσο πιο πολύ προσκολλάσαι και κυνηγάς εμμονικά το άλλο άτομο, πιστεύοντας πως κάποια στιγμή θα γυρίσεις το παιχνίδι υπέρ σου. Αν μάλιστα πρόκειται για κάποιον/α που κουβαλάει μαζί του «κακές» συνήθειες, τότε αυτοανακηρύσσεσαι σωτήρας του και κάνεις τις μύριες προσπάθειες να τον/την μεταμορφώσεις, χωρίς να υπολογίζεις εάν ο/η ίδιος/α θέλει κάτι τέτοιο.

Δες ΕΔΩ που έχεις τη Λίλιθ σου!

Χρειάζεται να δείξεις πολύ μεγάλη προσοχή κατά την επιλογή συντρόφου και να ακούς το ένστικτο σου, που τις περισσότερες φορές σε προειδοποιεί για τα ακατάλληλα άτομα που σε πλησιάζουν. Αν κάποιος/α αντιληφθεί τον τρόπο που λειτουργείς, τότε πολύ εύκολα μπορεί να σε εκμεταλλευτεί τόσο σε αισθηματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Αν και καταλαβαίνεις τα λάθη και τις σκοτεινές πλευρές του εαυτού σου, θυσιάζεις την ψυχική σου γαλήνη και ηρεμία μπροστά στο φόβο της μοναξιάς. Φαίνεται σαν να ζεις μόνο μέσα από τις ερωτικές σου σχέσεις.

Χρησιμοποίησε την ενέργειά σου πρωτίστως για τον εαυτό σου. Αν χρειάζεσαι πάντα τους άλλους για να είσαι καλά, σημαίνει πως κάτι σου λείπει βαθιά μέσα σου και θα πρέπει να δουλέψεις με την αυτοεκτίμησή σου. Μην δίνεις ψεύτικη αξία στον/ην οποιονδήποτε/οποιαδήποτε, γιατί κάθε φορά που δεν θα πηγαίνουν τα πράγματα όπως φαντάζεσαι, θα βουλιάζεις περισσότερο μέσα στην ανασφάλεια.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved