Μαύρη Σελήνη στον 6ο οίκο! Τι σημαίνει;

Πώς ερμηνεύεται η Λίλιθ στον 6ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη;

Μαύρη Σελήνη στον 6ο οίκο! Τι σημαίνει;

Σε προηγούμενα άρθρα είδαμε το τι σημαίνει το να έχεις τη Λίλιθ ή Μαύρη Σελήνη σε κάθε ζώδιο. Τώρα θα εξετάσουμε το πώς ερμηνεύεται σε κάθε έναν από τους 12 οίκους!

6ος Οίκος

Όταν η Λίλιθ είναι τοποθετημένη στον 6ο οίκο του Ωροσκοπίου σου αισθάνεσαι έντονη απέχθεια για οποιαδήποτε κατάσταση σε υποχρεώνει να τηρείς συγκεκριμένες καθημερινές ρουτίνες, να ακολουθείς τις οδηγίες των άλλων και γενικά να νιώθεις ότι σε κατευθύνουν οι γύρω σου. Όταν δεν μπορείς να το αποφύγεις αυτό, τότε λειτουργείς αυτοκαταστροφικά. Στο χώρο της δουλειάς είναι πιθανό να δείχνεις αδιαφορία ή να κάνεις λάθη ακόμη και σε πράγματα που γνωρίζεις πολύ καλά. Αυτή σου η ιδιορρυθμία εκφράζεται ακόμη και σε θέματα υγείας, συνήθως με το να μην πηγαίνεις στον γιατρό ακόμη κι όταν είσαι άρρωστος/η, προκειμένου να μην σε βάλει σε πρόγραμμα και να μην σου κόψει κάποιες από τις «κακές» σου συνήθειες.

Δες ΕΔΩ που έχεις τη Λίλιθ σου!

Όταν, ωστόσο, πρόκειται εσύ να βοηθήσεις τους άλλους είναι αξιοσημείωτο το πόσο καλά τα καταφέρνεις, αλλά και πόσο μεγάλη ικανοποίηση αντλείς από αυτή σου την πράξη. Οι θεραπευτικές σου δυνάμεις και η φροντίδα που τους δίνεις μπορούν να κάνουν θαύματα.

Το μυαλό σου βρίσκεται σε υπερδιέγερση παλεύοντας μόνιμα ανάμεσα σε οποιουδήποτε είδους δέσμευση και την αυτονομία σου, ενώ οι άσχημες σκέψεις και τα πιθανά αρνητικά σενάρια για το τι μπορεί να συμβεί στην καθημερινότητα σου σε εξουθενώνουν. Δεν αντέχεις την έντονη κοινωνική ζωή, όμως καλό θα ήταν να κρατήσεις κοντά σου όσους ανθρώπους σε εμπνέουν και σε βοηθούν να βλέπεις πιο αισιόδοξα τα πράγματα και τις καταστάσεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved