Μπορεί μια έκλειψη να φέρει μια καινούργια σχέση;

Οι εκλείψεις είναι κύκλοι που επαναλαμβάνονται

Μπορεί μια έκλειψη να φέρει μια καινούργια σχέση;

Οι εκλείψεις έχουν ευρεία και ασταθή χρονικά πλαίσια. Είναι σαν μικρές δονήσεις και θα πάρουν λίγο καιρό, έτσι ώστε να "μπουν βαθιά μέσα μας", να συγχωνευτούν και να αναδείξουν τα αποτελέσματά τους.

Λάβετε υπόψη ότι κάθε έκλειψη δεν επηρεάζει όλους τους ανθρώπους γιατί ακριβώς σε κάθε έναν από μας γίνεται σε διαφορετικό οίκο του γενέθλιου χάρτη μας.

Οι εκλείψεις λειτουργούν σε 4,5, 9 και 18 κύκλους χρονών και κατά διαστήματα οι πλανήτες θα κάνουν όψεις με τα σημεία της έκλειψης. Αν αναζητάτε το χρονοδιάγραμμα της επόμενης σχέσης, οι πλανητικές διελεύσεις και κυρίως της Αφροδίτης από τον 5ο και τον 7ο οίκο σου και πού πέφτουν οι εκλείψεις μπουρούν να το φανερώσουν.

Με αυτόν τον τρόπο, αν ψάχνετε για μια σημαντική σχέση, θυμηθείτε πότε κάνατε την τελευταία! Οι εκλείψεις είναι κύκλοι που επαναλαμβάνονται. Οι χαρακτήρες μπορεί να είναι διαφορετικοί, αλλά τα αισθηματικά θέματα είναι παρόμοια. Μην σκέφτεστε ότι ο/η πρώην θα έρθει πίσω να σας ζητήσει επανασύνδεση, αλλά κοιτώντας στο παρελθόν θα δείτε την διαδρομή της σχέσης, πού κατέληξε και για ποιους λόγους.

Για παράδειγμα, φανταστείτε ότι κάποτε είχατε μια σχέση με έναν σύντροφο, ο οποίος είχε έναν θέμα εθισμού.

Κοιτώντας, διαπιστώνετε ότι γύρω από την ημερομηνία που ξεκίνησε η σχέση σας, μια ηλιακή έκλειψη συνέβη π.χ. στις 27 μοίρες Παρθένου, που ενεργοποιούσε το γενέθλιο τετράγωνο κάποιων από τους δύο Σελήνης-Ποσειδώνα στις 26 μοίρες Παρθένου /Τοξότη αντίστοιχα (όταν θέλετε να εξερευνήσετε την αρχή της σχέσης, να εξετάζετε εκλείψεις, έξι μήνες, πριν και μετά).

Σε 9 χρόνια αργότερα, ας πούμε, όταν η έκλειψη θα επαναληφθεί, τότε μπορεί να κάνετε μια νέα σχέση, η οποία θα κουβαλά τα ίδια απογοητευτικά θέματα! Το μοτίβο ,λοιπόν, μπορεί να επαναλαμβάνεται, αλλά γνωρίζοντάς τα όλα αυτά, θα έχετε μεγαλύτερη επίγνωση των τάσεων που κουβαλά και έτσι να το χειριστείτε με πιο υγιείς τρόπους.

Τελικά, οι εκλείψεις ίσως είναι ένα χρήσιμος βοηθός που θα ρίξει λίγο φως στα κρυμμένα μυστικά της αγάπης, οπότε, ας τις χρησιμοποιήσουμε!

Διάβασε επίσης:

Τι SMS θα στείλουν τα 12 ζώδια στην έκλειψη;

Σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους: Επικοινωνιακός θόρυβος ή γνώση;

Εκλείψεις 2021: Πότε έχουμε Ηλιακή και Σεληνιακή Έκλειψη και ποια ζώδια επηρεάζονται;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved