Κι όμως! Ο Ωροσκόπος σου δίνει πληροφορίες για την προηγούμενη ζωή σου

Σύμφωνα με μια θεωρία, μπορούμε να μάθουμε το πριν μας από το τώρα

Κι όμως! Ο Ωροσκόπος σου δίνει πληροφορίες για την προηγούμενη ζωή σου

Ο 1ος οίκος που ξεκινά από τον Ωροσκόπο περιγράφει τον εαυτό μας, την προσωπικότητά μας και πώς φαινόμαστε στους άλλους. Από την άλλη, ο 12ος οίκος αναφέρεται στον εσωτερικό μας κόσμο, τα κρυμμένα μυστικά και στο παρελθόν. Από αυτόν, ενδεχομένως να μπορέσουμε να αντλήσουμε πληροφορίες για την προηγούμενη ζωή μας, ακόμα και για το πώς ήμασταν ή τι κάναμε. Σύμφωνα, λοιπόν, με μια θεωρία, ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται ο 12ος οίκος μας και ο Ωροσκόπος μας μαθαίνουμε το πριν μας από το τώρα. Ας δούμε τι μας λέει:

ΚΡΙΟΣ

Αν έχεις Ωροσκόπο Κριό: σημαίνει ότι ο 12ος οίκος σου είναι στους Ιχθύς και το παρελθόν σου σχετίζεται με το συγκεκριμένο ζώδιο. Έτσι, στην προηγούμενη ζωή σου, ήσουν κάπως αλλόκοτος/η, ευεπηρέαστος/η, δοτικός/η, με έντονη διαίσθηση και πιθανότατα καλλιτεχνική φύση. Άρα τώρα είσαι ένα ελεύθερο και αυτόνομο άτομο που δεν υπηρετείς, ούτε επηρεάζεσαι από κανέναν.

Μπορεί να ήσουν: συγγραφέας, πνευματικός, κληρικός, θεραπευτής, ζωγράφος ή ακόμα και κρατούμενος ή έγκλειστος σε ένα ίδρυμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έχεις Ωροσκόπο Ταύρο: σημαίνει ότι ο 12ος οίκος σου είναι στον Κριό και το παρελθόν σου σχετίζεται με το συγκεκριμένο ζώδιο. Ήσουν δυνατός, πολεμιστής, μπροστάρης και πάντα τολμηρά βήματα. Έτσι τώρα, καλείσαι να βάλεις τις βάσεις και να προσφέρεις στον εαυτό σου την υλική εξασφάλιση, τις πολυτέλειες και τις απολαύσεις της ζωής.

Μπορεί να ήσουν: πολεμιστής, μισθοφόρος, ιδιώτης, αθλητής ή πρωτοπόρος επιχειρηματίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν έχεις Ωροσκόπο στους Διδύμους: σημαίνει ότι ο 12ος οίκος σου είναι στον Ταύρο και το παρελθόν σου σχετίζεται με το συγκεκριμένο ζώδιο. Πιθανόν να είχες μια πλούσια ζωή, τόσο σε χρήματα όσο και σε ερωτικές απολαύσεις. Τώρα είσαι ορθολογικός/η, δε σε ενδιαφέρουν τα πλούτη, αλλά οι εμπειρίες, γι’ αυτό θέλεις να μαθαίνεις καινούργια πράγματα και μέσα από την κίνηση και τη γνώση να ανανεώνεσαι συνεχώς.

Μπορεί ήσουν: κτηματομεσίτης, γαιοκτήμονας, εισοδηματίας ή τραγουδιστής με μάλλον έκκλητο βίο.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί»! ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν έχεις Ωροσκόπο Καρκίνο: σημαίνει ότι ο 12ος οίκος σου είναι στους Διδύμους και το παρελθόν σου σχετίζεται με το συγκεκριμένο ζώδιο. Στην προηγούμενη ζωή σου ήσουν ένας εγκεφαλικός άνθρωπος, που του άρεσε να συναναστρέφεται και να μιλά με άλλους ανθρώπους, ωστόσο, συναισθηματικά κρατούσε αποστάσεις και δε δενόταν εύκολα. Τώρα, έχεις έναν χαρακτήρα δοτικό, προστατευτικό, θέλεις να φροντίζεις και να περιποιείσαι τα δικά σου πρόσωπα.

Μπορεί να ήσουν: έμπορος, δάσκαλος, ρήτορας, συγγραφέας δοκιμίων ή χρονογραφημάτων ή να έκανες ένα επάγγελμα σχετικό με την επικοινωνία, όπως ταχυδρόμος ή τηλεφωνητής.

ΛΕΩΝ

Αν έχεις Ωροσκόπο Λέοντα: σημαίνει ότι ο 12ος οίκος σου είναι στον Καρκίνο και το παρελθόν σου σχετίζεται με το συγκεκριμένο ζώδιο. Στην προηγούμενη ζωή σου βίωσες βαθιά συναισθήματα, φόβους και ανασφάλειες και ενδεχομένως να ένιωσες κάποια στιγμή μόνος/η και απροστάτευτος/η. Τώρα αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση, είσαι συναισθηματικά γενναιόδωρος/η αλλά επίσης επιζητάς και την προσοχή των άλλων.

Μπορεί να ήσουν: τροφός, μάγειρας, «γονιός» σε κάποιο ίδρυμα με εγκαταλελειμμένα παιδιά ή ακόμα και ορφανό που κατάφερε να ορθοποδήσει στη ζωή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν έχεις Ωροσκόπο Παρθένο: σημαίνει ότι ο 12ος οίκος σου είναι στον Λέοντα και το παρελθόν σου σχετίζεται με το συγκεκριμένο ζώδιο. Στην προηγούμενη ζωή, έδινες πολύ σημασία στον εαυτό σου, ήθελες να είσαι το επίκεντρο της προσοχής όλων, ήσουν καλομαθημένος/η και ήθελες να σε υπηρετούν. Τώρα είσαι χαμηλών τόνων, άνθρωπος που θέλει να βοηθά και να προσφέρει και δεν σε ενδιαφέρει να φανείς, αλλά να παράγεις έργο.

Μπορεί να ήσουν: άρχοντας, ακόμα και βασιλιάς, τσιφλικάς, ηγεμόνας, γνωστός ηθοποιός ή ένας πολύ ευκατάστατος άνθρωπος, μεγαλωμένος στα πλούτη και την πολυτέλεια.

ΖΥΓΟΣ

Αν έχεις Ωροσκόπο Ζυγό: σημαίνει ότι ο 12ος οίκος σου είναι στην Παρθένο και το παρελθόν σου σχετίζεται με το συγκεκριμένο ζώδιο. Στην προηγούμενη ζωή σου ήσουν πρόθυμος/η να εξυπηρετήσεις τους άλλους, συχνά βάζοντας πίσω τις δικές σου ανάγκες, είχες λιτό βίο και δεν ενδιαφερόσουν τόσο για την εμφάνισή σου, όσο για τις γνώσεις και την εκπαίδευσή σου. Τώρα, είσαι πιο εξωστρεφής, με έντονη κοινωνική ζωή, τάση στην καλοπέραση και σε ενδιαφέρει αρκετά η εξωτερική σου εικόνα.

Μπορεί να ήσουν: γιατρός, νοσοκόμος, συμβολαιογράφος, βιολόγος, υπάλληλος γραφείου ή εργαζόσουν σε βιομηχανία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έχεις Ωροσκόπο Σκορπιό: σημαίνει ότι ο 12ος οίκος σου είναι στον Ζυγό και το παρελθόν σου σχετίζεται με το συγκεκριμένο ζώδιο. Στην προηγούμενη ζωή σου ήσουν κοινωνικός/η, ήθελες να είσαι συνεχώς με κόσμο, είχες πολλά καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και επιδίωκες μια σταθερή ερωτική σχέση. Τώρα είσαι πιο απόμακρος/η, δυσπρόσιτος/η και δύσπιστος/η, ενώ το σεξ παίζει για σένα σημαντικό ρόλο.

Μπορεί να ήσουν: πρέσβης, διπλωματικός ακόλουθος, νομικός σύμβουλος, δικαστής, εικαστικός ή των δημοσίων σχέσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν έχεις Ωροσκόπο Τοξότη: σημαίνει ότι ο 12ος οίκος σου είναι στον Σκορπιό και το παρελθόν σου σχετίζεται με το συγκεκριμένο ζώδιο. Η βαθιά σκέψη, η διερεύνηση και συλλογή στοιχείων έκανες στην προηγούμενη ζωή σου τώρα σου δίνουν την ικανότητα να «χτίσεις» μια δική σου φιλοσοφία ή να μεταδόσεις τις γνώσεις σου μέσω της εκπαίδευσης. Τότε ήσουν απομονωμένος/η ή πιο μοναχικός/η κι έβλεπες τα πάντα από τη σοβαρή τους πλευρά, αλλά πλέον τα παίρνεις πιο ανάλαφρα και θέλεις να έχεις μεγάλες παρέες.

Μπορεί να ήσουν: ερευνητής, μυστικός πράκτορας, ντετέκτιβ, κυνηγός κεφαλών, αστυνομικός ειδικός στην εξιχνίαση εγκλημάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν έχεις Ωροσκόπο Αιγόκερως: σημαίνει ότι ο 12ος οίκος σου είναι στον Τοξότη και το παρελθόν σου σχετίζεται με το συγκεκριμένο ζώδιο. Στην προηγούμενη ζωή σου, ξόδευες το χρόνο σου σε ταξίδια, περιπέτειες, αναζητήσεις και γνώσεις. Τώρα σαν να κουβαλάς μια μεγάλη εμπειρία και πλέον είσαι σοβαρός/η και έτοιμος/η να αναλάβεις την ευθύνη για να πετύχεις τους μεγάλους επαγγελματικούς σου στόχους.

Μπορεί να ήσουν: καθηγητής, δικηγόρος, καπετάνιος, θαλασσοπόρος, χαρτοπαίχτης, τυχοδιώκτης ή κωμικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν έχεις Ωροσκόπο Υδροχόο: σημαίνει ότι ο 12ος οίκος σου είναι στον Αιγόκερω και το παρελθόν σου σχετίζεται με το συγκεκριμένο ζώδιο. Στην προηγούμενη ζωή σου να ήσουν πολύ σοβαρός, να δούλευες πολύ, ενδεχομένως να μην είχες ελεύθερο χρόνο, να είχες αναλάβει πολλά και δύσκολα καθήκοντα και να είχες ταλαιπωρηθεί αρκετά. Τώρα τίποτα από όλα αυτά δε σε νοιάζει. Θέλεις να ζήσεις ελεύθερος/η και ανεξάρτητος/η, με έναν απρόβλεπτο τρόπο, χωρίς κανόνες ή όρια.

Μπορεί να ήσουν: νομοθέτης, εισαγγελέας, στρατιωτικός, επιχειρηματίας, ανώτερο στέλεχος.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν έχεις Ωροσκόπο Ιχθύ: σημαίνει ότι ο 12ος οίκος σου είναι στον Υδροχόο και το παρελθόν σου σχετίζεται με το συγκεκριμένο ζώδιο. Στην προηγούμενη ζωή σου διαμόρφωνες τα δικά του πρότυπα, είχες έντονη κοινωνική συνείδηση και ενδεχομένως να υπερασπιζόσουν το δίκιο των αδυνάτων, απέφευγες όμως να δεθείς συναισθηματικά. Τώρα, είσαι πιο ευαισθητοποιημένος/η με τον άνθρωπο και το περιβάλλον, με τους άλλους υπάρχει έντονη αλληλεπίδραση, θέλεις να βοηθήσεις και να παρηγορήσεις.

Μπορεί να ήσουν: εφευρέτης, πιλότος, εξερευνητής, καινοτόμος, επιστήμονας, πολιτικός, επαναστάτης.

Διάβασε επίσης: Ο Ωροσκόπος σου μαρτυρά το μεγαλύτερό σου ελάττωμα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved