Καρκίνος δεν είναι μόνο ένας αλλά... 30!

Ποιες είναι οι ιδιότητες του χαρακτήρα σου με βάση τις 30 μοίρες των Καρκίνων;

Καρκίνος δεν είναι μόνο ένας αλλά... 30!

Κάθε Καρκίνος κι η...μοίρα του! Έτσι τουλάχιστον διατείνεται η αστρολογική παράδοση που δίνει ξεχωριστές ιδιότητες σε κάθε μια από τις 30 μοίρες του ζωδίου. Και με βάση την θέση του Ήλιου, προβλέπονται τα εξής:

Η μοίρα του ΔΙΑΧΥΤΙΚΟΥ

Η πρώτη μοίρα του Καρκίνου δείχνει κάποιον που είναι διαχυτικός ή κάποιον του οποίου η εργασία ή η παραγωγή είναι για άλλους. Η μουσική και η λογοτεχνία έχουν κάποια σχέση με αυτή την μοίρα.

Η μοίρα της ΣΤΟΡΓΗΣ

Η δεύτερη μοίρα του Καρκίνου δείχνει κάποιον που έχει ζεστή καρδιά και είναι στοργικός. Μερικές φορές αυτή η μοίρα παρουσιάζεται στους χάρτες των αστρολόγων. Δίνει καλή κατανόηση στα προβλήματα των άλλων.

Μάθε από σήμερα τι θα συμβεί τους επόμενους 12 μήνες! Απόκτησε την προσωπική σου ανάλυση εδώ!

Η μοίρα της ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗΣ

Η τρίτη μοίρα του Καρκίνου δείχνει κάποιον που έχει την τάση να προσκολλάται στους άλλους και έχει δυσκολία στο να κάνει κάτι μόνος του. Ο απλανής αστέρας Tejat βρίσκεται εδώ.

Η μοίρα του ΗΧΟΥ

Η τέταρτη μοίρα του Καρκίνου δείχνει κάποιον που έχει μια ασυνήθιστα οξεία αίσθηση της ακοής. Η μουσική εδώ ευνοείται αρκετά γι' αυτό το λόγο.

Η μοίρα του ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗ

Η πέμπτη μοίρα του Καρκίνου δείχνει κάποιον που είναι «μυγιάγγιχτος» σε πολλές σχέσεις με μια οξεία αίσθηση του πρωτοκόλλου. Λογοτεχνική κλίση ή ταλέντο ευνοούνται. Ο απλανής αστέρας Dirah βρίσκεται εδώ επίσης.

Η μοίρα της ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ

Η έκτη μοίρα του Καρκίνου δείχνει κάποιον που είναι συλλέκτης, στην θετική του πλευρά έχοντας σαν χόμπι να συλλέγει συγκεκριμένα αντικείμενα, στην αρνητική του πλευρά να είναι φιλάργυρος ή να συγκεντρώνει άχρηστα αντικείμενα.

Η μοίρα του ΑΝΟΗΤΟΥ

Η έβδομη μοίρα του Καρκίνου δείχνει κάποιον με μια έντονη αίσθηση της δικαιοσύνης, αλλά που γίνεται στενοκέφαλος στην προσπάθεια του να την αποκαταστήσει.

Η μοίρα του ΑΓΕΡΩΧΟΥ

Η όγδοη μοίρα του Καρκίνου δείχνει κάποιον που έχει μια δυσκολία να καταλάβει ότι οι άλλοι έχουν δικαιώματα και απόψεις που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές του.

Η μοίρα της ΠΟΝΗΡΙΑΣ

Η ένατη μοίρα του Καρκίνου δείχνει κάποιον με μεγάλη ευελιξία και επιδεξιότητα αλλά που είναι ικανός να την εφαρμόσει περισσότερο με πονηριά παρά με εξυπνάδα. Ο απλανής αστέρας Alhena βρίσκεται εδώ.

Η μοίρα του ΜΗΤΡΙΚΟΥ

Η δέκατη μοίρα του Καρκίνου δείχνει κάποιον που είναι ένας στοργικός γονιός, που έχει μεγάλη υπομονή και ανιδιοτέλεια. Επίσης κάνει έναν καλό δάσκαλο ή εκπαιδευτή ζώων.

Η μοίρα της ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ

Η ενδέκατη μοίρα του Καρκίνου δείχνει κάποιον που έχει καλλιτεχνικές τάσεις αλλά έχει μεγαλύτερη τάση να εργάζεται στον επιχειρηματικό κόσμο. Καλός στα οικονομικά, έμπιστος και τίμιος.

Τι θα συμβεί τους επόμενους 12 μήνες; Απόκτησε την προσωπική σου ανάλυση εδώ!

Η μοίρα της ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Η δωδέκατη μοίρα του Καρκίνου δείχνει κάποιον που μπορεί να είναι ένας μαγευτικός ομιλητής που επηρεάζει όλους όσους τον ακούν με την μαγεία του. Υπάρχει, ωστόσο, κάποιος κίνδυνος ασυνεννοησίας

Η μοίρα του ΚΙΝΗΤΟΥ

Η δέκατη τρίτη μοίρα του Καρκίνου δείχνει κάποιον που η διάθεση του αλλάζει γρήγορα, που είναι έξυπνος αλλά είναι ικανός να γίνει υπερβολικά λεπτολόγος σχετικά με ασήμαντες λεπτομέρειες.

Η μοίρα της ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ

Η δέκατη τέταρτη μοίρα του Καρκίνου δείχνει ένα συναισθηματικό, ανήσυχο άτομο, πού έχει συνήθως μεγάλες ικανότητες , αλλά χαμηλό επίπεδο κατανόησης από την οικογένεια. Θρησκεία, δημοσιότητα, ασφάλιση και έλεγχος των υγρών ευνοούνται. Ο απλανής αστέρας Sirius βρίσκεται εδώ επίσης.

Η μοίρα του ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Η δέκατη Πέμπτη μοίρα του Καρκίνου δείχνει ένα άτομο με επιστημονική ικανότητα, ειδικά στα μαθηματικά. Είναι μια μοίρα επίσης σχετική με το γράψιμο, την χειροτεχνία και τα οικονομικά. Ο απλανής αστέρας Canopus βρίσκεται εδώ επίσης.

Η μοίρα των ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Η δέκατη έκτη μοίρα του Καρκίνου δείχνει ένα άτομο που είναι καλό στο χειρισμό των χρημάτων. Τα λογιστικά ευνοούνται.

Η μοίρα της ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΑΣ

Η δέκατη έβδομη μοίρα του Καρκίνου δείχνει κάποιον που υπολογίζει προσεκτικά. Μπορεί να είναι τίμιος ή άτιμος αλλά βάζει σε προτεραιότητα το προσωπικό συμφέρον.

Η μοίρα του ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ

Η δέκατη όγδοη μοίρα του Καρκίνου δείχνει κάποιον που μπορεί να υποστεί περιορισμό από το περιβάλλον του. Μόλις τα δεσμά σπάσουν μπορεί να μετατραπεί σε μεταρρυθμιστή. Οι απλανείς αστέρες Wasat και Propus βρίσκονται εδώ επίσης.

Η μοίρα του ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ

Η δέκατη ένατη μοίρα του Καρκίνου δείχνει κάποιον που μπορεί να γίνει δικτατορικός λόγω της δικής του ανεπάρκειας. Υπάρχει κάποια σύνδεση ταυτόχρονα με τον στρατό και την μουσική.

Η μοίρα του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Η εικοστή μοίρα του Καρκίνου δείχνει κάποιον που μπορεί να είναι επιπόλαιος με τις ιδέες και τις καταστάσεις. Αν μάθει να είναι εργατικός, υπάρχει μεγάλη ικανότητα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό σκοπό. Ο απλανής αστέρας Castor βρίσκεται εδώ.

Η μοίρα των ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ

Η εικοστή πρώτη μοίρα του Καρκίνου δείχνει κάποιον με ένα καλό μυαλό αλλά που έχει την τάση να έχει αδύνατη θέληση. Η οικογένεια μπορεί να βοηθήσει με το να τον κρατήσει «σε μια σειρά», αλλά αν μείνει μόνος του μπορεί να ενδιαφέρεται για τα πάντα αλλά να μην καταφέρνει τίποτα.

Η μοίρα του ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΗ

Η εικοστή δεύτερη μοίρα δείχνει κάποιον που μπορεί να αναρριχηθεί στην σκάλα της επιτυχίας, αλλά πρέπει να είναι προσεκτικός σε σχέση με τα μέσα που χρησιμοποιεί για να το κάνει.

Η μοίρα του ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟΥ

Η εικοστή τρίτη μοίρα του Καρκίνου δείχνει κάποιον που μπορεί να είναι οτιδήποτε, από φανταχτερός φιγουρατζής μέχρι πραγματικά σπουδαίος, αλλά με ασυνήθιστη προσφορά στην ανθρωπότητα. Ο απλανής αστέρας Pollux βρίσκεται εδώ επίσης.

Η μοίρα του ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ

Η εικοστή τέταρτη μοίρα του Καρκίνου δείχνει κάποιον που θα ανέβει ψηλά στην ζωή. Η συγγραφή ευνοείται όπως και η ηθοποιία, η κοινωνική εργασία και η θρησκεία.

Η μοίρα της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

Η εικοστή πέμπτη μοίρα του Καρκίνου δείχνει ένα άτομο που συχνά βρίσκεται μόνο του στην ζωή αλλά που είναι καλά εξοπλισμένο για να φροντίζει τον εαυτό του. Μπορεί να έχει μια εργασία που η επιρροή της θα εξαπλωθεί μακριά και σε πλάτος. Ο απλανής αστέρας Procyon βρίσκεται επίσης εδώ.

Η μοίρα του ΜΕΤΕΩΡΙΚΟΥ

Η εικοστή έκτη μοίρα του Καρκίνου δείχνει κάποιον που οι φιλοδοξίες του είναι τέτοιες ώστε να έχει μια απροσδόκητη άνοδο της φήμης του και μπορεί να εμφανιστεί και περιουσία. Συνήθως αναλυτικός, μυστικιστικός ή αισθαντικός.

Η μοίρα της ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Η εικοστή έβδομη μοίρα του Καρκίνου δείχνει ένα άτομο που ενδιαφέρεται για την γεωργία ή εργάζεται σαν γεωπόνος ή ενασχόληση με φυτά και αγροτική οικονομία γενικά.

Η μοίρα της ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ

Η εικοστή όγδοη μοίρα του Καρκίνου δείχνει κάποιον που είναι προσεκτικός και παθητικός. Αν έχει κακές επιρροές μπορεί να γίνει σπάταλος.

Η μοίρα του ΠΛΟΥΤΟΥ

Η εικοστή ένατη μοίρα του Καρκίνου δείχνει κάποιον που μπορεί πιθανότατα να αποκτήσει πολλά χρήματα κατά την διάρκεια της ζωής του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα χρησιμοποιήσει με σύνεση γιατί έχει την τάση να είναι αυθόρμητος.

Η μοίρα της ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η τριακοστή μοίρα του Καρκίνου δείχνει κάποιον με μια καλή επιχειρηματική αίσθηση όσο παραμένει τίμιος. Αρνητική επιρροή μπορεί να οδηγήσει σε συσσώρευση και απληστία ή σε σπατάλη.

Διάβασε επίσης:

6 αρνητικά χαρακτηριστικά των Καρκίνων

Οι 5 τύποι του Καρκίνου! Εσύ σε ποιόν ανήκεις;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved