Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 18° 24' 43" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 00° 59' 51" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 26° 58' 30" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 03° 39' 57" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 11° 29' 04" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 05° 11' 04" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 09' 18" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 39' 38" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 33' 48" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 01' 54" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 02' 58" ΤΑΥΡΟΣ R

Υδροχόος δεν είναι μόνο ένας αλλά... 30!

Ποιες είναι οι ιδιότητες του χαρακτήρα σου με βάση τις 30 μοίρες του Υδροχόου;

Υδροχόος δεν είναι μόνο ένας αλλά... 30!

Σύμφωνα με αρκετούς μελετητές κάθε μοίρα από τις τριάντα ενός ζωδίου έχει ιδιαίτερες ιδιότητες που χαρακτηρίζουν όσες και όσους έχουν εκεί τον Ήλιο, την Σελήνη, τον Ωροσκόπο ή κάποιον σημαντικό πλανήτη τους.

*Φτιάξε τον δικό σου αστρολογικό χάρτη εδώ!*

Η μοίρα της ανωτερότητας: Η 1η μοίρα του Υδροχόου (0 έως 1) δείχνει κάποιον που μπορεί να ξεπεράσει τους συντρόφους του, άσχετα αν κατάγεται από οικογένεια με ψηλό ή χαμηλό βιοτικό επίπεδο. Ένα κοφτερό και διαπεραστικό μυαλό και ένας αέρας εξουσίας. Οι απλανείς αστέρες Albiero και Altair βρίσκονται εδώ επίσης.

Η μοίρα της ερμηνείας:
Η 2η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που ερμηνεύει ή μεταφράζει τις εμπειρίες του στους άλλους, ή κάποιον που έχει την δική του, γενικά ασυνήθιστη, ερμηνεία της ζωής.

Η μοίρα της έκφρασης: Η 3η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που εκφράζεται ζωηρά με λόγια και με πράξεις. Ποτέ σε μια απώλεια δεν λειτουργεί έτσι στο δικό του στοιχείο. Οι απλανείς αστέρες Giendi και Dabih βρίσκονται εδώ.

Η μοίρα της διαδικασίας: Η 4η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που οι διεργασίες και οι διαδικασίες είναι πολύ σημαντικές γι’ αυτόν. Μπορεί να προχωρήσει σημαντικά σε μια διαφορετική κατεύθυνση από τους συντρόφους του. Ο απλανής αστέρας Oculus βρίσκεται εδώ.

Η μοίρα της φιλοδοξίας: Η 5η μοίρα του Υδροχόου δείχνει ότι η εργασία που αυτά τα άτομα πραγματοποιούν μπορεί να έχουν αποτέλεσμα μεγάλης εμβέλειας. Το άτομο είναι φιλόδοξο και ευσυνείδητο, η επιτυχία του μπορεί να μείνει στην ιστορία για πολλές γενιές. Ο απλανής αστέρας Bos βρίσκεται εδώ.

Η μοίρα του αλτρουισμού:
Η 6η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που εργάζεται για το καλό της ανθρωπότητας. Ο Υδροχόος έχει να κάνει με το κοινό και τα άτομα σ’ αυτήν την μοίρα ενδιαφέρονται συνήθως για την κοινό καλό με κάποιο τρόπο.

Η μοίρα της πειθαρχίας: Η 7η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που έχει μια στρατιωτική ή πειθαρχημένη φύση, ή κάποιον που υποβάλλει την πειθαρχία, χωρίς να αμφισβητεί τον σκοπό ή την αξία της.

Η μοίρα της ακτινοβολίας: Η 8η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που γι’ αυτόν οι συχνότητες και οι ρυθμοί της ζωής και του σύμπαντος έχουν μεγάλη σημασία.

Η μοίρα του ήχου: Η 9η μοίρα του Υδροχόου δείχνουν κάποιον που είναι ευαίσθητος στον ήχο ή στα ρυθμικά πρότυπα ζωής.

Η μοίρα του δημοσίου: Η 10η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που η εργασία και η ζωή του ξοδεύονται σε μεγάλο βαθμό σχετικά με την κοινή γνώμη. Αυτή είναι μια κρίσιμη μοίρα.

Η μοίρα του νεωτεριστή: Η 11η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που η εργασία του μπορεί να μεταβάλλει το κοινωνικό μοντέλο ή το να σκέφτεται την κοινωνία σε μεγάλο βαθμό.

Η μοίρα του εκφραστικού:
Η 12η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που εκφράζει τον εαυτό του άριστα μέσα από το μέσο που έχει επιλέξει. Ο απλανής αστέρας Armus βρίσκεται εδώ.

Η μοίρα του ρυθμικού: Η 13η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που γι’ αυτόν ο συντονισμός και οι ρυθμοί και η ροή της ζωής έχουν μια «ρυθμική» ποιότητα. Ο απλανής αστέρας Dosrum βρίσκεται εδώ.

Η μοίρα της φαντασίας:
Η 14η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον με μια ενεργή φαντασία. Εποικοδομητικά είναι διασκεδαστικός σε όλους, με καταστρεπτικό τρόπο μπορεί να απολαμβάνει να βασανίζει τους άλλους.

Η μοίρα της λογοτεχνίας: Η 15η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που είτε γράφει, ή αφιερώνει πολύ χρόνο στην λογοτεχνία. Μια πολύ καλή μοίρα για έναν βιβλιοθηκονόμο και εξίσου καλή για έναν συγγραφέα.

Η μοίρα της εκτέλεσης:
Η 16η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που είναι πραγματικά μια «δημόσια» φιγούρα. Φαίνεται να υπάρχει μια μεγάλη υπεροψία σε σχέση μ’ αυτήν την μοίρα, αν και αυτό μπορεί να εκφυλλιστεί σε απλό στόμφο ή έπαρση.

Η μοίρα του πρωτοκόλλου: Η 17η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την «σωστή σειρά» των πραγμάτων και των γεγονότων. «Το σκάλισμα της κότας ομοιόμορφα στο κοτέτσι» έχει κυρίαρχο μέρος στην ζωή τους. Ασχολείται σε μεγάλο βαθμό με ότι αφορά τις τυπικές διαδικασίες.

Η μοίρα της προσοχής:
Η 18η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που βλέπει μακριά και είναι διορατικός. Μπορεί να είναι ένας μυστικιστής ή ένα άτομο που ενδιαφέρεται για τα μυστήρια ή για αυτά που είναι συνήθως «κρυμμένα» και «άγνωστα», ή απλά δεν έχουν γίνει αντιληπτά.

Η μοίρα του μυστηριώδη: Η 19η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που βλέπει μακριά και είναι διορατικός. Κρυφές ή μυστηριώδεις δυνάμεις παίζουν σπουδαίο ρόλο στην ζωή του, ή μπορεί να είναι ένας μυστικιστής ή μπορεί να επιδιώκει να αποκαλύψει κάτι που είναι «άγνωστο» ή απλά δεν έχει γίνει αντιληπτό.

Η μοίρα του σχεδίου: Η 20η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που ενδιαφέρεται και εντυπωσιάζεται από τα σχήματα και τις φόρμες των πραγμάτων και των γεγονότων, άσχετα αν είναι τα σχήματα στα υλικά, τα σχέδια που δημιουργούνται από τα ρεύματα στο διάστημα, ή τα σχήματα που διαμορφώνονται από τις ζωές των ανθρώπων καθώς κινούνται πάνω στον πλανήτη, αυτά αφορούν την εργασία και την ζωή τους.

Η μοίρα των υπόγειων ρευμάτων:
Η 21η μοίρα του Υδροχόου είναι άλλη μια μοίρα με πολύ ενδιαφέρον στα σχέδια, την παρακμή και την ροή της ζωής. Οι συνέπειες και τα υπονοούμενα που αφορούν την σκέψη και τα γεγονότα είναι σημαντικά γι’ αυτούς.

Η μοίρα της μορφής: Η 22η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που ενδιαφέρεται για την διαδικασία των γεγονότων, ή για τον τρόπο που γίνεται η εργασία. Έχει ένα ενδιαφέρον για τον σχεδιασμό και πασχίζει για την τελειότητα.

Η μοίρα της ανάπτυξης: Η 23η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που δεν φοβάται για τις ιδέες του ούτε φοβάται να τις προσφέρει για εξέταση και κριτική από τους άλλους. Αυτή είναι μια κρίσιμη μοίρα. Οι απλανείς αστέρες Sadal Suud και Deneb Algedi βρίσκονται εδώ.

Η μοίρα της ελευθερίας: Η 24η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που η ελευθερία του σημαίνει πολλά. Αυτή επίσης ονομάζεται η μοίρα «της ανεκτικότητας και της μισαλλοδοξίας», που σίγουρα επιβεβαιώνεται από αυτούς που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτήν την επιρροή. Αυτή (μαζί με την 7η του Λέοντα) είναι μία από τις καλύτερες μοίρες του ζωδιακού.

Η μοίρα της χαρτογράφησης:
Η 25η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που χαρτογραφεί την εκπαίδευση του και λαμβάνει προσεκτικά υπ’ όψιν του τις στροφές των γεγονότων της ζωής. Μια καλή μοίρα για νοβελίστες και ερευνητές.

Η μοίρα του προκλητικού:
Η 26η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που πηγαίνει κόντρα στις καθιερωμένες συνήθειες και κάνει πράγματα χρησιμοποιώντας διαφορετικές μεθόδους. Μια δραματική μοίρα, όχι πάντα συναισθηματικά σταθερή αλλά σίγουρα με μεγάλη δόση γοητείας.

Η μοίρα της επίδειξης:
Η 27η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που δεν μιλάει για το τι κάνει ή σκέφτεται, αλλά βάζει στόχο να αποδείξει την άποψή του με μια επίδειξη του τι έχει ανακαλύψει ή τι έχει αποδείξει σαν γεγονός στον δικό του τρόπο σκέψης. 


Η μοίρα της έκθεσης:
Η 28η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που μιλάει γι’ αυτό που κάνει ή σκέφτεται, αλλά θέλει να αποδείξει την άποψη του, εκθέτοντας τι έχει βρει και πώς αποδεικνύεται.

Η μοίρα της ήττας:
Η 29η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που μπορεί να χτυπηθεί από τις συνθήκες πέρα από τον έλεγχο του.

Η μοίρα της δημοσίευσης:
Η 30η μοίρα του Υδροχόου (29 έως 30) δείχνει κάποιον που μπορεί να απασχολεί την κοινή γνώμη είτε μέσω μιας σειράς περίεργων γεγονότων, ή μέσω μιας εργασίας που μπορεί να είναι για το κοινό καλό ή την διασκέδαση. 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved