Ο Άρης είναι αυτός που θα σου δείξει πώς να νικήσεις τις σημαντικές μάχες της ζωής σου

Το ζώδιο που βρίσκεται στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου είναι ενδεικτικό

Ο Άρης είναι αυτός που θα σου δείξει πώς να νικήσεις τις σημαντικές μάχες της ζωής σου

Πώς λειτουργείς έχοντας να αντιμετωπίσεις μια δύσκολη κατάσταση; Πώς δρας; Ποιες είναι οι αντιδράσεις σου; Πώς θα δώσεις μια σημαντική μάχη για σένα; Όλα αυτά τα ερωτήματα απαντιούνται, γνωρίζοντας το ζώδιο, στο οποίο βρίσκεται ο Άρης στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου!

Αν θέλεις κι εσύ να βρεις που είναι η Άρης σου πάτησε εδώ!

Άρης στον Κριό: Είμαι μαζί σου! Μη φοβάσαι, μην σκέφτεσαι ποιος είναι απέναντί σου, όρμησε. Το παν είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Το όπλο σου είναι η αντρειοσύνη σου.

Άρης στον Ταύρο: Με επιμονή και πείσμα. Να επιμείνεις, ακόμα κι αν πιστεύεις ότι τα πόδια σου δε σε κρατάνε. Μην υποχωρήσεις και θα δικαιωθείς.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Άρης στους Διδύμους: Όσες πληροφορίες παίρνεις, ιδιαίτερα για τον αντίπαλό σου, τόσο περισσότερο τον γνωρίζεις και ξέρεις πώς να κινηθεί, οπότε μπορείς να ετοιμάσεις την αντεπίθεσή σου.

Άρης στον Καρκίνο: Δεν επιτίθεσαι, αμύνεσαι σωστά. Άσε να πιστεύουν ότι είσαι αδύναμος. Εσύ θα έχεις θωρακιστεί από όλες τις πλευρές και μετά θα κτυπήσεις. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.

Άρης στο Λέοντα: Να δείχνεις την υπεροχή σου και να μην αφήσεις να φανούν ποτέ οι αδυναμίες σου. Να προκαλείς δέος και σεβασμό στους πάντες. Στη θέα σου και μόνο να τρέμουν τα πόδια τους.

Άρης στην Παρθένο: Με τη δύναμη του μυαλού. Κατάγραψε κάθε λεπτομέρεια, μελέτησε προσεκτικά όλα τα στοιχεία που έχεις συλλέξει και όταν έχεις στα χέρια σου όσα χρειάζεσαι, τότε κάνε την επίθεσή σου.

Άρης στο Ζυγό: Να είσαι διπλωμάτης. Μη δείχνεις πόσο θέλεις κάτι, να πείθεις ότι για σένα δεν είναι σημαντικό. Τότε καθησυχάσεις τους πάντες. Όταν καταφέρεις να αποσπάσεις την προσοχή τους αλλού, θα τους πάρεις την μπουκιά από το στόμα.

Άρης στο Σκορπιό: Μάθε τις αδυναμίες, τα μυστικά που κρύβονται και χτύπα εκεί που πονούν, όταν είσαι απόλυτα σίγουρος. Ολόκληρος Αχιλλέας σκοτώθηκε γιατί μαθεύτηκε ότι η... φτέρνα του ήταν το ευάλωτο σημείο του.

Άρης στον Τοξότη: Διακωμώδησε καταστάσεις και πρόσωπα. Κάνε τους άλλους να χάσουν την ψυχραιμία τους. Έλλειψη ψυχραιμίας συνεπάγεται κι αδυναμία σκέψης. Θα πετύχεις γιατί θα κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο.

Άρης στον Αιγόκερω: Χρειάζεσαι στρατηγική και υπομονή. Αν πέσεις, σήκω, ξεσκόνισε τα ρούχα σου και ξαναπροσπάθησε. Στην αρχή χάνεις κάποιες ασήμαντες μάχες, για να κερδίσεις τον πόλεμο. Έτσι αποκτάς εμπειρία.

Άρης στον Υδροχόο: Εφάρμοσε την τακτική του αιφνιδιασμού. Όταν όλοι περιμένουν να «κτυπήσεις», σφύριξε αδιάφορα. Όταν νομίζουν ότι δεν αποτελείς απειλή, κτύπα ακαριαία.

Άρης στους Ιχθύες: Μη δίνεις στόχο ποτέ. Φρόντισε να περνάς απαρατήρητος, σαν να μην υπάρχεις. Γίνε φίλος με τους εχθρούς σου και μετά κάνε τους να αλληλοεξοντωθούν, με τη γνωστή μέθοδο «διαίρει και βασίλευε». Έτσι το πεδίο θα μείνει ελεύθερο για σένα.

Διάβασε επίσης:

Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό έχει... χιούμορ

Πανσέληνος Οκτωβρίου 2020 στον Κριό: Κοίτα πρώτα τον εαυτό σου!

Προβλέψεις Οκτωβρίου για τα αισθηματικά των ζωδίων: Τι σε περιμένει;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved