Εσύ, πού έχεις τον Άρη σου;

Η ερμηνεία του Άρη στους 12 Οίκους

Εσύ, πού έχεις τον Άρη σου;

Η θέση του Άρη στο γενέθλιο ωροσκόπιο, αλλά και σαν διέλευση το πέρασμά του από έναν οίκος, είναι πολύ σημαντική, καθώς παρέχει πληροφορίες τόσο για το πώς θα εκφραστεί η δυναμική του συγκεκριμένου πλανήτη, μέσα από στοιχεία του χαρακτήρα του ενός προσώπου, το είδος των ενεργειών και τον τρόπο δράσης του, όσο τον τομέα που θα λάβουν χώρα κάποια γεγονότα, αλλά και τους κινδύνους ή τους εχθρούς που μπορεί να αντιμετωπίσει.

Ας δούμε, λοιπόν, πώς ερμηνεύεται ο Άρης σε κάθε Οίκο!

Άρης στον 1ο Οίκο: Άνθρωπος με ισχυρή προσωπικότητα, δυναμικός, με πρωτοβουλίες, «μπροστάρης», ανταγωνιστικός, επιθετικός, ευθύς και άμεσος.

Άρης στον 2ο Οίκο: Άνθρωπος με έντονα θέλω και επιθυμίες, σπάταλος, όσα χρήματα βγάζει, άλλα τόσα ξοδεύει, καταναλωτικό ον. Κυνηγάει την τύχη του, το γρήγορο κέρδος, ρισκάρει οικονομικά, προσβλέποντας στην αύξηση εσόδων. Κίνδυνος απώλειας κεκτημένων.

Άρης στον 3ο Οίκο: Άνθρωπος εύστροφος, ταχύτατος σε κινήσεις και αντιδράσεις, συχνά ξερόλας, μιλά γρήγορα, εκφράζεται ελεύθερα, βιάζεται, με εριστική συμπεριφορά και ανυπόμονος. Επιρρεπής σε ατυχήματα και έχει κακές σχέσεις με πρόσωπα του στενού συγγενικού κύκλου.

Άρης στον 4ο Οίκο: Εντάσεις, ανταγωνισμοί και ρήξεις με τα πρόσωπα της οικογένειας, αλλά και συσπείρωση σε κοινό μέτωπο για την αντιμετώπιση εξωτερικών απειλών. Επίσης, φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας, διάρρηξη σπιτιού, καταστροφή από φωτιά, ζημιές συχνές και μάλλον αναγκαστικές μετακομίσεις.

Άρης στον 5ο Οίκο: Άνθρωπος με έντονη αλλά ασταθή ερωτική ζωή. Παθιασμένα ειδύλλια, σύντομης διάρκειας. Επίσης, με τυχοδιωκτικές τάσεις κι επιρρεπής στον τζόγο, δεν έχει και την καλύτερη σχέση με τα παιδιά ή τα αφήνει ανεξέλεγκτα.

Άρης στον 6ο Οίκο: Άνθρωπος σκληρά εργαζόμενος, αποδοτικός, γρήγορος, που προτιμά να δουλεύει μόνος, ανταγωνιστικός ή αποδέκτης επιθέσεων και υπονομευτικών ενεργειών από συναδέλφους του. Αθλητικός, όμως απρόσεχτος στη διατροφή του. Επιρρεπής σε ασθένειες όχι όμως σοβαρές ή μακρόχρονες και ατυχήματα από χειρισμό εργαλείων ή συσκευών. «Μάστορας», πολυτεχνίτης.

Θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου; Ο Άρης σου δείχνει τον τρόπο!

Άρης στον 7ο Οίκο: Άνθρωπος ανεξάρτητος, που δεν αντέχει τις μακρόχρονες δεσμεύσεις. Κάνει εύκολα εχθρούς. Δεν ευνοείται σε συνεργασίες, βιώνει εντάσεις, έντονες διαφωνίες και ρήξεις με συνέταιρους-συνεργάτες ή συντρόφους. Γενικά οι σχέσεις του, επαγγελματικές ή ερωτικές, είναι επεισοδιακές και σύντομης διάρκειας ή ειδικού σκοπού.

Άρης στον 8ο Οίκο: Άνθρωπος με αυξημένη λίμπιντο, σεξουαλικός, ελκύει το αντίθετο φύλο, επιρρεπής σε επίμονα φλερτ και επιθέσεις. Επίσης, διεκδικητικός, μαχητικός όσον αφορά στα χρήματα, κινδυνεύει όμως να χάσει πολλά από ριψοκίνδυνες ενέργειες. Οικονομική αστάθεια.

Ο Άρης στον 9ο Οίκο: Άνθρωπος ανοιχτόμυαλος, με διευρυμένους ορίζοντες, δεν του αρέσει να περιορίζεται. Υπέρμαχος των πεποιθήσεών του αλλά μπορεί να κατηγορηθεί γι’ αυτές. Δεν μπορεί να μείνει πολύ σε ένα μέρος, του αρέσει να μετακινείται συνεχώς, να ταξιδεύει, να μπαίνει σε περιπέτειες, να μαθαίνει συνεχώς. Ανήσυχο πνεύμα.

Άρης στον 10ο Οίκο: Άνθρωπος που θέλει να ηγείται στον επαγγελματικό χώρο, να κυριαρχεί, να είναι όμως αυτόνομος και να παίρνει πρωτοβουλίες. Βιάζεται, θέλει να έχει γρήγορη ανέλιξη, όμως αν δεν προσέξει, θα έχει και ανάλογη πτώση. Κάνει επιχειρηματικά ανοίγματα, ρισκάρει, είναι ανταγωνιστικός στον τομέα του. Δε δέχεται εντολές και υποδείξεις και δεν τα πάει καλά με τους ανωτέρους ή τα αφεντικά.

Άρης στον 11ο Οίκο: Άνθρωπος πολύ δύσκολος στις φιλίες, ακόμα περισσότερο στο να είναι μέλος μιας ομάδας, εξ αιτίας της ανεξάρτητου πνεύματός του. Μπορεί να αγωνιστεί για έναν σκοπό ή κατά των αδικιών, να δώσει μάχη για κοινωνικά δικαιώματα. Αν ανακατευτεί με την πολιτική, θα έχει ισχυρούς αντιπάλους ή εχθρούς.

Άρης στον 12ο Οίκο: Παρασκηνιακή δράση, αφανείς, παράνομες, ύπουλες ενέργειες, χειραγώγηση ή υπονόμευση. Μυστικά που αποκαλύπτονται ή ανακαλύπτονται.

Αν θέλεις κι εσύ να βρεις που είναι ο Άρης σου αλλά κι οι υπόλοιποι πλανήτες σου πάτησε εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved