Το Δραγωνικό ωροσκόπιο – Εφαρμογή στο ωροσκόπιο του P.J. Goebbels

Ας δούμε τώρα πως φαίνεται ξεκάθαρα η τραγική μοίρα των παιδιών του Goebbels
Παπασταύρου Λίντα
Το Δραγωνικό ωροσκόπιο – Εφαρμογή στο ωροσκόπιο  του P.J. Goebbels

Από τον Χρήστο Παΐζη



20100627_Christos_Paizis_6JPEG


Είδαμε στο προηγούμενο κείμενό μας πως η ιδιοσυναστρία του τροπικού και Δραγωνικού ωροσκοπίου του εγκεφάλου του Γ’ Ράιχ J. Goebbels έδωσε σαφέστατη εικόνα ενός «μαζικού δολοφόνου»· υπόψη πως αν χρησιμοποιήσουμε και εργαλεία Κοσμοβιολογίας και Uranian Αστρολογίας αυτό γίνεται ακόμη πιο αισθητό, όμως επειδή θέλουμε σ’ αυτά τα άρθρα μας να φανεί η λειτουργικότητα του Δραγωνικού χάρτη, μένουμε μόνο στις Δραγωνικές πληροφορίες.

Ας δούμε τώρα πως φαίνεται ξεκάθαρα η τραγική μοίρα των παιδιών του Goebbels, που τα σκότωσαν οι ίδιοι οι γονείς τους (υπόψη, πως αν δεν τα σκότωναν, μάλλον θα επιβίωναν, οι Σύμμαχοι δεν πείραξαν παιδιά των Ναζί).

Τροπικό ωροσκόπιο

-Ακμή 5ου οίκου 3ο Τοξότη, πάνω στον κάκιστο απλανή Yod-Prior, στην πτώση του Β. Δεσμού και σε κρίσιμη μοίρα (η 4ο των μεταβλητών είναι κρίσιμη· γι’ αυτές τις μοίρες θα μιλήσουμε σε άλλη ευκαιρία).

-Αντισκιά ακμής στις 27ο Αιγόκερω, μοίρα βίας – θανάτου, η απόλυτη έξαρση του Άρη (γι’ αυτή τη μοίρα παραπέμπουμε στο βιβλίο μας «Οι Πύλες του Carelli»).

-Κυβερνήτης 5ου οίκου ο Δίας, στις 0ο Ζυγού, σε κρίσιμη μοίρα κι αυτός, σε 45ο με Άρη, που βρίσκεται στον 12ο των παιδιών (με τη θεωρία των παράγωγων οίκων, όπου ο 5ος οίκος είναι ο «ωροσκόπος» των παιδιών, θεωρία πανάρχαια και πάντα επίκαιρη).

-Ο Δίας σε σκληρή όψη δεκαγώνου (ακριβέστατη) με τον Ήλιο, σύμβολο του πατέρα, όψη Αιγοκερίσιας φύσεως, μιας και προκύπτει από τη διαίρεση του κύκλου των 360ο με το 10, που είναι το δέκατο ζώδιο, δηλ. ο Αιγόκερως. Το δεκάγωνο (36ο) όπως και η διαίρεσή του (ημιδεκάγωνο, 18ο, και τριπλό δεκάγωνο, 108ο, λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη στη σύγχρονη Αστρολογία). Ανοχή βέβαια, στο όριο της μοίρας μόνο!

Προσέξτε πως ο δείκτης των παιδιών (Δίας) κάνει ακριβέστατη όψη 36ο με τον Ήλιο, σύμβολο του πατέρα, όψη που πάλι είναι φύσεως Κρόνου, του άλλου «συμβόλου» του πατέρα.

-Η Σελήνη, ψυχρή και σκληρή στον Αιγόκερω, στον οίκο των παιδιών, κάνει τετράγωνο με το Δία, δείκτη των παιδιών και βρίσκεται σε ζώδιο όπου ο Δίας έχει πτώση.

draconic_goebbels_copy

Ας δούμε, όμως, τι πληροφορίες δίνει και το Δραγωνικό ωροσκόπιο:

-

Ακμή 5ου στις 3ο Υδροχόου, με αντισκιά πάνω στον πανίσχυρο - αλλά και εκκεντρικό - Ουρανό, που βρίσκεται στην επικίνδυνη μοίρα της 27ο Σκορπιού.

-Ο Δραγωνικός Ουρανός στις 27ο Αιγόκερω, για την οποία μιλήσαμε παραπάνω, με αντισκιά στις 3ο Τοξότη, ακμή 5ου τροπικού οίκου.

Ο Δραγωνικός Δίας - που στο τροπικό κυβερνά το οίκο των παιδιών - στη σκληρή αναιρετική μοίρα της 29ο Σκορπιού, ακριβώς στο μεσοδιάστημα Κρόνου/ Ουρανού τροπικού.

Η Δραγωνική Σελήνη στις 1ο Ιχθύων πάνω στην ακμή 8ου οίκου του τροπικού ωροσκοπίου.

-Η Δραγωνική ακμή 8ου οίκου, σχεδόν 0ο Ταύρου, ακριβώς απέναντι από τροπικό Ερμή, που είναι πάντα δείκτης των παιδιών.

-Ο τροπικός Δίας σε σύνοδο με Δραγωνικό Νότιο Δεσμό.

Ας προσέξουμε, τέλος, το Δραγωνικό Ποσειδώνα στις 23ο του ζωδίου των Διδύμων περίπου, ακριβώς πάνω στο τροπικό M/C αλλά και σε σημείο του ζωδιακού που συνδέεται με το Χείρωνα (23ο Τοξότη, η πύλη του Χείρωνα).

Μην παραβλέψουμε επίσης την Αφροδίτη που κυβερνά το 12ο των παιδιών στον τροπικό χάρτη. Είναι στις 10ο Ζυγού, κοντά στον Vendimiatrix, απλανή που συνδέεται με ορφάνια, ενώ στον Δραγωνικό βρίσκεται στις 9ο Τοξότη, στο βασιλικό βέβαια αστέρα Antares, ο οποίος όμως θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος, μιας και συνδέεται με την έλευσης της «μεγάλης νύχτας» του χειμώνα, σε αντίθεση με τον απέναντί του Aldeburan.

Φυσικά ο Δραγωνικός Ποσειδώνας σε σύνοδο με το τροπικό Μεσουράνημα, εξηγούν πολύ καλά και την ιδεοληψία αλλά και την αυτοκτονία του Goebbels.

Νομίζουμε λοιπόν πως η ιδιοσυναστρία Δραγωνικού και τροπικού είναι άκρως γόνιμη και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε και με άλλα παραδείγματα Δραγωνικών ωροσκοπίων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved