Τα ζώδια και ο έρωτας με διαφορά ηλικίας Α΄Μέρος

Τι τριάντα, τι σαράντα, τι πενήντα

Παπασταύρου Λίντα
Τα ζώδια και ο έρωτας με διαφορά ηλικίας Α΄Μέρος

Ερωτοτροπεί η Χριστίνα Δημοπούλου

Xristina Foto

Οι έρωτες με μεγάλη διάφορα ηλικίας «φοριούνται» ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό. Αλήθεια όμως πως είθισται να λειτουργούν σε μια τέτοια κατάσταση τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ
Οι Κριοί των +40, είναι σαν την Φουκουσίμα. Παράγουν ενέργεια αλλά χάνουν λάδια. Οι άνδρες βέβαια είναι διάφανο γυαλί. Παρότι είναι πάντα πρόθυμοι να ανταποκριθούν σε όλες τις ηλικίες, δεν τους χαλάει καθόλου η προοπτική μιας μικρούλας, για να μην πω ότι τους φτιάχνει... άμεσα. Τα γυμναστήρια, ο βασιλικός πολτός και τα γιατροσόφια πάνε σύννεφο, συνοδευόμενα από το επιμελημένο χτένισμα με τις τρεις τρίχες να καλύπτουν τα κενά...

Ως πρωτάρηδες πάλι γουστάρουν τις προκλήσεις και μια σαραντάρα plus μπορεί να γίνει το θελκτικότερο πεδίο βολής.

Οι Κριαρίνες, επειδή εκτιμούν το αθλητικό «παράστημα» είναι εύκολο να πέσουν πολύ χαμηλά (ηλικιακά), ενώ ως πιτσιρίκες συνήθως δεν μασάνε από «φράγκα» και έχουν σοβαρό θέμα με τις κοιλιές, τις καράφλες και την «γλίτσα». Άρα, εννιά στις δέκα το παιχνίδι παίζεται στο «σφύριξα και έληξες», εκτός πια κι αν έχουμε να κάνουμε με διατηρητέο αρσενικό που συνδυάζει τις πνευματικές αρετές της ωριμότητας του με τις επιδόσεις του «Καβαλιέρε».

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν ο Ταύρος περάσει τα 40+ αρχίζει και κοιτά προς τα πίσω. Για τον άνδρα, οι γκρίζοι κρόταφοι δένουν απόλυτα με το Mercedes, ειδικά όταν συνδυάζονται με ζουμερές δεσμίδες από πενηντάρικα και επτά διπλόπιτα από τον «Σάββα» στο Μοναστηράκι. Όλα αυτά τον κάνουν άκρως ελκυστικό σε ένα συγκεκριμένο target group από πιτσιρίκες με τσιχλόφουσκες που δεν έχουν πρόβλημα να νοιώθουν πως αγοράζονται σαν αγροτεμάχιο στην Κινέττα. Και παρότι τα ευρώ διατίθενται με το σταγονόμετρο βρίσκουν πάντα τον τρόπο να τουμπάρουν τον αθώο «αγαπουλίνο» τους.

Οι νεαροί Ταύροι επίσης υποκύπτουν εύκολα στα θέλγητρα μιας γυναίκας, που τους προσφέρει και του πουλιού το γάλα, με αντάλλαγμα την αφοσίωση τους. Ακόμη κι όταν είναι «ζντουπ» τα φυσικά τους προσόντα είναι το κλειδί μιας άνισης μεν, αλλά πλήρους απολαύσεων σχέσης.

Οι Ταυρίνες μέχρι να μεγαλώσουν είναι κατά βάση συντηρητικές και πάντα προβληματίζονται για τα δυσάρεστα μιας μίζερης ζωής. Συνομήλικος και μπατίρης δεν λέει, γι’ αυτό καπαρώνουν με μαεστρία τον έχοντα και κατέχοντα, ανεξάρτητα αν βρίσκεται με το ένα πόδι στον τάφο. Ως ώριμες κυρίες πάλι εκτιμούν απεριόριστα τους σφριγηλούς νεαρούς, αρκεί να έχουν σταθερό χαρακτήρα και να είναι προσγειωμένοι.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι «μάστορες» στο ψήσιμο των πιπινιών! Εάν τους γυαλίσει κανένα όμορφο πλάσμα νεαρής ηλικίας, τότε θα δείτε μπροστά στα μάτια σας σεμινάριο προσεγγίσεως. Έτσι και αλλιώς συνήθως μικροδείχνουν, ε θα κόψουν και 5 έως 8 έτη από τις στρογγυλοποιήσεις, κάτι Πάσχα, Χριστούγεννα και Καθαροδευτέρες, μέχρι που θα βγουν συνομήλικοι σχεδόν. Ξέρουν το τι και το πώς και ξέρουν να βγαίνουν νικητές. Όπλο τους το νεανικό πνεύμα, αυτό που τους κάνει να βαριούνται αφόρητα τους «γεροξούρες» ή τις «μπαμπόγριες» και να επιζητούν την φρεσκάδα, τόσο την σωματική, όσο και την διανοητική.

Οι γυναίκες του ζωδίου εννοείται πως έχουν τρομακτικό πλεονέκτημα στις ηλικίες 18-27 και τα υπόλοιπα επαφίενται στις ορέξεις τους.

Τώρα εάν έχετε ερωτευτεί κάποια/ον Δίδυμο ώριμης ηλικίας, αν του πείτε πως θαυμάζετε τον λόγο του, το πνεύμα του, την σωματική του κατάσταση αλλά και το σύνολο της κουλτούρας του, έχετε κάνει το πρώτο σοβαρό βήμα προς την καρδιά του. Αν όμως προσθέσετε ολίγη από ελεύθερες σχέσεις και σεξουαλικούς πειραματισμούς, τότε δεν έτυχε …ΠΕΤΥΧΕ!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι μια από τις ιδιάζουσες περιπτώσεις του ζωδιακού μιας και μέχρι να σαρανταρίσουν και να κλάψουν την χαμένη τους νιότη, έχουν μια δυσκολία με τους συνομηλίκους τους, ιδιαίτερα αν δεν προέρχονται από μεγάλο σόι... Για τους άνδρες η μαμά είναι αξεπέραστη και τα ίδια συμβαίνουν πάνω-κάτω με τις κόρες και τους μπαμπάδες. Άρα τα «πουρά» προηγούνται με διαφορά και μάλιστα χωρίς να μπαίνουν εμπόδιο οι κοιλιές και τα προγούλια. Καλή καρδιά και επτά-οκτώ ακίνητα να υπάρχουν κι όλα γίνονται...

Έλα όμως που η προστασία και τα γούτσου-γούτσου είναι άτιμα πράγματα... Εκεί που τα ψάχνεις -για να πάρεις- σου ‘ρχεται η σφυριά να δώσεις. Και ξαφνικά, πρώτα οι Καρκίνες σαν αεροπλάνο σε κενό αέρος πέφτουν κατακόρυφα στην ηλικία επιλογής, αλλάζοντας τους ρόλους: «Έλα στην μαμά μωρό μου!» Αλλά και οι άνδρες, όταν καταφέρουν να ξεφύγουν από τα νύχια της «μαμάς» το ρίχνουν στο σορολόπ και ξεβιδώνονται στο «Daddy cool» Για να ρίξουν το πιπίνι που θα αντιστέκεται «μα τι θα πει το σπίτι μου» κλπ, εκεί θα δείτε ερμηνείες υψηλού επιπέδου. Θα πουν, κάνε την επανάσταση σου και απογαλακτίσου άσχετα που εάν ψάξεις την ζωή του Καρκίνου η πιο μεγάλη επανάσταση που έχει κάνει σε αντίστοιχη ηλικία είναι η κοπάνα στην Γ’ Λυκείου.

Σε κάθε περίπτωση όμως είναι από τα άτομα που «δένονται» με ό, τι καλό ή κακό μπορεί να σημαίνει αυτό. Και βέβαια, όσον αφορά την σεξουαλική έξαψη του ζωδίου, φράσεις όπως το «τι σου κάνω μάνα μου» έχουν ουσιαστικό αντίκρισμα.


ΛΕΩΝ

Ερωτεύτηκες κάποιο άτομο νεαρότερο σε ηλικία αλλά είναι Λέοντας; Κράτα και το τηλέφωνο του Σαμοΐλη που έκανε την εκπομπή «Για λογαριασμό σας» γιατί θα σας χρειαστεί μαζί με τα υπογλώσσια της υπέρτασης. Ωραία άτομα τα Λιοντάρια, εντυπωσιακά αλλά το «το καίνε, λιγάκι, το χιλιόμετρο», ιδιαίτερα οι εξαιρετικά ματαιόδοξες γυναίκες του ζωδίου. Αυτός είναι και ο λόγος που μια Λέαινα, αν δεν έχει κοινωνική επιφάνεια και χρήμα, μπορεί εύκολα να θαμπωθεί από την εικόνα ενός αξιοπρεπούς κυριούλη και να προσπεράσει αδιάφορη τους συνομήλικους της, ακόμη κι έναν πολύ μεγάλο έρωτα που δεν συνοδεύεται από κοσμήματα και χαβιάρι. Εξ άλλου, αν την αγαπάει τόσο πολύ μπορεί να περιμένει μέχρι το 2040 που θα κοπάσει η οικονομική κρίση...

Μεγαλώνοντας βέβαια οι Λέαινες αρχίζουν να κολακεύονται από την προτίμηση των νεαρότερων εραστών και -πάντα με στυλ και αξιοπρέπεια- του ...δίνουν και καταλαβαίνει!

Τα μικρά αρσενικά Λιονταράκια αρέσκονται στο να κοκορεύονται ότι «έριξαν την τάδε», μόνον αν είναι «φτασμένη». Διαφορετικά προτιμούν να παίζουν με τις συνομήλικες της αυλής τους -τις επίσης νεόκοπες Κυρίες των Τιμών- που έχουν μάθει να χειροκροτούν τον βασιλιά χωρίς να παίρνουν σήμα. Αν βρουν όμως μια ανάλογη προθυμία και σε μια «κλασσάτη» μεγαλοκυρία δεν θα πουν όχι. Αντίθετα, οι άνδρες Λέοντες μιας κάποιας ηλικίας είναι η χαρά της νιότης. Κατ’ αρχάς κολακεύονται τόσο πολύ από τις ζουζούνες, που μπορεί να τους δώσουν και το βρακί τους. Θα τριγυρίζουν πέρα δώθε επιδεικνύοντας το σούπερ τρόπαιο τους, μέχρι να τους τα φάνε όλα και να μείνουν στον άσσο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τις γυναίκες του ζωδίου η διαφορά ηλικίας είναι μέρος μιας μαθηματικής εξίσωσης με άγνωστο Χ, είτε τον βαθμό εγκεφαλικότητας των υποψηφίων, είτε τις εξυπηρετήσεις που μπορεί να παρέχει.

Από την στιγμή που βασικό κριτήριο επιλογής είναι το μυαλό, γίνεται κομματάκι δύσκολη η επιλογή ενός νεαρότερου ερωτικού συντρόφου, ιδιαίτερα αν έχει πέσει θύμα της σύγχρονης Ελληνικής παιδείας. Που πας ρε Καραμήτρο χωρίς συντακτικό και κβαντομηχανική;

Αν πάλι έχουμε να κάνουμε με killer θηλυκιά, προηγούνται οι εργοδότες και οι εργοστασιάρχες, μαζί με τους γιους, σε μια ακριβέστατη εφαρμογή του «το τερπνόν μετά του ωφελίμου». Σε αυτήν την περίπτωση το extreme make over της Παρθένου αξίζει σίγουρα για Όσκαρ...

Ο άνδρας Παρθένος είναι πάντα πρόθυμος να παράσχει τις υπηρεσίες του σε κάθε είδος γυναίκας και μάλιστα με απόλυτη επαγγελματική ευσυνειδησία για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Ένα κι ένα κάνουν δυό... Σαν νεαρός, μπορεί να εξυπηρετεί κάθε πικραμένη νοικοκυρά, εισπράττοντας ενίοτε και ένα Αριέλ ή μια συνταγή μαγειρικής για μπόνους. Μεγαλώνοντας γοητεύεται από τις εύθραυστες παιδούλες, στις οποίες διδάσκει την αγνότητα του διαστροφικού έρωτα, όταν βέβαια του μένει χρόνος από τις δουλειές Κι αν η μικρή έχει ταλέντο στην γραμματειακή υποστήριξη plus, μπορεί να σκαρφαλώσει ακόμα και στον σβέρκο του.

ΤΕΛΟΣ Α’ ΜΕΡΟΥΣ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved