Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε τις... σεξουαλικές προβλέψεις της εβδομάδας, όπως αυτές δημοσιεύθηκαν στο Κυριακάτικο Ένθετο της εφημερίδας «Πράσινη», Men's Guide.

Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Γράφει ο Άρης Μανάρης

ΚΡΙΟΣ: Λειτουργείς δυναμικά και αυτό το brutal ανάβει τις γυναίκες. Δεν σου κρύβω όμως ότι στο σεξ πρέπει να δώσεις έμφαση και στην άλλη πλευρά, διότι καλή η δική σου ικανοποίηση αλλά και η γκομενίτσα έχει δικαιώματα. Προσπάθησε να αυξήσεις την διάρκειά σου, γιατί φήμες ακούγονται πως είσαι ο Μπολτ στο κρεβάτι (Όχι του πόνου ...και φρόντισε να μην είναι του... μόνου, ελέω Πλούτωνα)

ΤΑΥΡΟΣ: Φιλαράκι μας έχεις τρελάνει με τις σχέσεις τις παντοτινές και τους αιώνιους έρωτες. Δεν κοιτάς τις μελέτες που λένε πως σε κάθε άνδρα αναλογούν 5 γυναίκες; Η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βοηθά να διεκδικήσεις αυτές τις 5 που σου αναλογούν. Σήκω, λοιπόν, στολίσου, βάλε αρώματα και... δώσε. Εκτός εάν θέλεις να υλοποιήσεις το ρητό που λέει που λέει: «για να μείνεις εκτός νόσου ...μοναχός σου εκτονώσου».

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επικοινωνιακά πετάς φλόγες και με τα λόγια και μόνο η γκόμενα είναι έτοιμη στο κρεβάτι. Ο Ερμής ορθοδρόμησε οπότε συνεχίζεις άφοβα. Μόνο κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης απόφυγε τα ονόματα και χρησιμοποίησε τα κλασσικά... «μωρό μου», «τι πλάσμα είσαι εσύ», για να μην έχεις μπελάδες. Ίσως κάποιες προτάσεις να σου εγείρουν τη φαντασία, αλλά και να σου στοιχίσουν κάπως. Τι αξία έχουν αυτά μπρος στο μαύρο το... κορδόνι μέσω του οποίου βλέπεις από την... πίσω όψη την «κοιλάδα» του Θεσσαλικού κάμπου;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στο σεξ όλα επιτρέπονται και πρέπει να «ξυπνήσεις». Κατάλαβε πως οι γυναίκες προσποιούνται επικούς οργασμούς και πως εμείς ως άνδρες προσποιούμαστε πως διατηρούμε την τέλεια σχέση. Αφού δεν έχεις τα guts να της πεις «τράβα σιδέρωσε τα σώβρακα», σιδέρωσέ τα εσύ και βγες έξω και κάνε κολασμένο σεξ στο γκομενάκι από το απέναντι γραφείο. Άσε τον «Λάκη τον Γλυκούλη» και βγάλε τον Κώστα Βαρβάτο που κρύβεις μέσα σου.

ΛΕΩΝ: Παίζεις με όλα τα «όπλα» και είσαι δυνατός, αφού με τον Δία στο ζώδιο σου αναρωτιέσαι... «Τι άνδρας είμαι εγώ;». Όμως δεν χρειάζεται να το λες από δω και από εκεί. Μια μεγάλη ντίβα του Χόλυγουντ που είχε πει «δεν ξέρω τίποτα από σεξ, ήμουν πάντα παντρεμένη», μάλλον είχε δίκιο. Η αποστολή σου είναι να κάνεις πολλές γυναίκες χαρούμενες, αφήνοντας όμως τα «ο φίφης μου είναι δικός σου», γιατί η γκόμενα θα τα φτύσει από τα γέλια και θα σου πει: «Έγινες τρομερός εραστής επειδή το εξάσκησες μόνος σου... Συνέχισέ το...»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το σεξ είναι ίσως το μοναδικό πράγμα στον κόσμο που σε κάνει να χαίρεσαι χωρίς να γελάς και αυτό ταιριάζει στην περίπτωση σου, εσένα που είσαι «Άγγλος» σε θέματα χιούμορ. Ίσως πρέπει να απαγκιστρωθείς από την Τζίνα, την Μίνα και την Λίνα που είναι και «καλά» μοναδικές , γιατί το κυνήγι του ανέφικτου στοιχίζει. Να θυμάσαι πως αν οι γυναίκες χρειάζονται ένα λόγο για να κάνουν σεξ, εμείς χρειαζόμαστε... ένα μέρος.

ΖΥΓΟΣ: Η ομορφιά σου πρέπει να ξεκολλήσει από τον καθρέφτη και προσπάθησε να καταλάβεις πως η εβδομάδα αυτή σε πάει με τα «μπούνια» για σεξ, αρκεί να κάνεις επιλογές ορθές. Ενστερνίσου τη φύση σου και με τόσους πλάνητες στον αέρα αυτή την περίοδο πέτα κανένα ευφάνταστο «λογάκι» στο κρεβάτι του στυλ: «Μόνο με εσένα έχω ιδρώσει τόσο». Αυτά τα «χαζά» είναι για τις γυναίκες ο θησαυρός της ζωής τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έλα ρε μεγάλε γιατί νοιώθω σαν το Μουρίνιο που του έφεραν μεταγραφή τους «μυρωδιάδες» και τα «παλτά». Έχεις αίσθηση αλάνθαστη για το πότε πρέπει να κάνεις την κίνηση. Η γκόμενα παραδίδεται στα χάδια σου, κλείσε όμως το κινητό σου μην γίνει καμία στραβή. Ερωτικά παίζεις μεγάλη μπάλα, αλλά πρόσεξε μην «κολλήσεις» αισθηματικά γιατί αν συμβεί αυτό ...το γκομενάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις και το μουστάκι, όπως είχε πει ο Βογιατζής στον Φαίδωνα Γεωργίτση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά περίεργη ερωτικά, αφού με τόσους πλανήτες απέναντι στους Διδύμους είσαι νοητικά εγκλωβισμένος. Για την περίπτωση σου μιλούσε ο Robin Williams όταν είχε πει: «Ο Θεός έδωσε στον άντρα δύο κεφάλια, αλλά αίμα αρκετό για να λειτουργεί μόνο ένα κάθε φορά». Ερωτικά, ίσως είσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο μεταξύ του να «στείλεις» τη νυν γιατί σου έχει γυαλίσει ένα καινούργιο και «μπάνικο» κομμάτι», αλλά πρόσεξε τον τρόπο γιατί στα νοσοκομεία επικρατεί χάος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η εβδομάδα αυτή απαιτεί να «ανεβάσεις» ρυθμούς και επιδόσεις, όχι στον χώρο εργασίας, αλλά εκείνον της ηδονής. Ερωτικά, μάλλον χρειάζεται να προσθέσεις ποικιλία στη ζωή σου αφού η κοπελιά σου μαζί σου, ως μόνη διαφορετική στάση που ξέρει από εσένα είναι η στάση Τέρμα Πατήσια που κάνει το τρόλεϊ. Απόφυγε τα «είμαι κουρασμένος από τη δουλειά», γιατί βλέπω η χυλόπιτα να έρχεται με delivery.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεκινά μια εβδομάδα όπου θα αναγκαστείς να καταλάβεις πως ο έρωτας δεν είναι αρρώστια και το σεξ δεν είναι απλά γυμναστική. Χρειάζεται να βγάλεις συναίσθημα στο «πρόσωπο», αλλά τι να λέμε τώρα... Εσύ πιο εύκολα βγάζεις φρονιμίτη... Αντικατέστησε τουλάχιστον το συναίσθημα με πολλαπλές και γερές δόσεις σεξ και αυτή θα σου χαρίσει ένα υπέροχο χαμόγελο σαν από... διαφήμιση οδοντόκρεμας. Το ρητό είναι ένα: «Γκόμενα, καλοδουλεμένη, ποτέ στεναχωρημένη» όπερ σημαίνει το κεφάλι σου ήσυχο.

ΙΧΘYΕΣ: Κοιτώντας αδιάφορα, σαν να είσαι στον κόσμο σου, είσαι αυτό που ψάχνει μια γυναίκα. Αγάπη, στοργή, φροντίδα και Προδέρμ. Σε κανακεύουν, νοιάζονται για σένα και έτσι και εσύ, μπαγάσα, περνάς καλά που έλεγε και ο Νικόλας ο Άσιμος. Από την άλλη, είσαι διατεθειμένος να κάνεις σοβαρή σχέση, αλλά με περισσότερες από μια γκόμενες και αυτό ανεβάζει κατακόρυφα το συντελεστή δυσκολίας. Αναμφισβήτητα είσαι ο Ερυθρός Σταυρός του Έρωτα.

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved