Ζώδια και σχέσεις: Ποιος είναι ο ιδανικός σου εραστής;

Ο Άρης στο ωροσκόπιό σου το φανερώνει!

Ζώδια και σχέσεις: Ποιος είναι ο ιδανικός σου εραστής;

Όπως αναφέραμε σε παλιότερο άρθρο σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο υπάρχουν δύο βασικοί δείκτες που θα μπορούσαν να δώσουν μια πρώτη γεύση για τον άντρα που θεωρείται ιδανικός σύντροφος ή εραστής και είναι αντίστοιχα ο Ήλιος και ο Άρης.
Οι συγκεκριμένοι πλανήτες σαφώς και δηλώνουν ιδιότητες και χαρακτηριστικά και για το ίδιο το άτομο και δεν είναι μόνο οδηγός για να βρει το ιδανικό του ταίρι. Όπως επίσης ότι υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που ενισχύουν ή διαφοροποιούν αυτά τα στοιχεία όπως ο 5ος, 8ος ή 7ος οίκος κι οι όψεις μεταξύ των πλανητών !

Ας δούμε λοιπόν τι πληροφορίες μπορούμε να αντλήσουμε για τον ιδανικό εραστή της κάθε γυναίκας, αυτόν που κόντρα σε όλους και όλα την ελκύει σαν μαγνήτης, από τη θέση, το ζώδιο δηλαδή, που βρίσκεται ο Άρης στο γενέθλιο χάρτη.

Ο Άρης στον Κριό
Εσύ που έχεις Άρη στον Κριό θες ένα άντρα αυθόρμητο, ειλικρινή, παρορμητικό, λίγο μπρουτάλ, το γνήσιο αρσενικό δηλαδή. Αυτόν που δεν κολλάει πουθενά, δεν μετανιώνει για τίποτα, θα σε προσεγγίσει άμεσα και χωρίς περιστροφές, στο κρεβάτι (κι όχι μόνο) θα βγάζει φωτιές και το σεξ μαζί του θα είναι έντονο και παθιασμένο.

Ο Άρης στον Ταύρο
Αυτός που κατέχει την τέχνη του έρωτα και της αγάπης είναι ο ιδανικός σου εραστής. Δεν θες κάποιον που βιάζεται να σε κάνει δική του, θες να σε σιγοψήσει, να σε τρελάνει με τα φιλήδονα χάδια και φιλιά του και σίγουρα χρειάζεσαι τη σταθερότητα και την διάρκεια στο σεξ, συνοδευόμενη από εκρήξεις απίστευτης ηδονής.

Ο Άρης στους Διδύμους
Έξυπνος, νευρώδης, με χιούμορ που μπορεί να παίξει πρωτίστως με το μυαλό σου και μετά με το κορμί σου, καθώς το σεξ για σένα είναι κατεξοχήν εγκεφαλικό, είναι ο πιο κατάλληλος εραστής εφόσον έχεις Άρη στους Διδύμους. Επίσης αυτός που δε θα σου κάνει σκηνικά ζήλιας και θα σε αφήνει να κυκλοφορείς με φίλες και παρέες, χωρίς να είναι συνεχώς κρεμασμένος στο πλευρό σου.

Ο Άρης στον Καρκίνο
Εσύ παίρνεις φωτιά σιγά-σιγά, αφού πρώτα εξοικειωθείς με τον άλλον, οπότε και ξεδιπλώνεις όλο τον αισθησιασμό σου. Ψάχνεις κάποιον που να μη βιάζεται να σε ρίξει στο κρεβάτι ή να είναι χυδαίος, απότομος αλλά να έχει στοιχεία του κλασικού, σωστού άντρα. Στο σεξ θέλεις να νιώθεις ότι σε φροντίζουν και σε περιποιούνται και ο ιδανικός εραστής είναι αυτός που μετά από μια ερωτική πράξη θα σε κρατήσει σφιχτά στην αγκαλιά του.

Ο Άρης στον Λέοντα
Αυτός που σε ελκύει είναι ο άντρας ο extra large, όχι σε μέγεθος, αλλά σε στυλ, με ηγετική συμπεριφορά και προσωπικότητα. Να σου προσφέρει τα καλύτερα, να σε έχει κορώνα στο κεφάλι του και να μην παίρνει τα μάτια του από πάνω σου. Πάθος, κομπλιμέντα και γενναιοδωρία θες και στο κρεβάτι σου και σίγουρα οτιδήποτε λιγότερο από τα πάντα δεν σε αφορά.

Ο Άρης στην Παρθένο
Για σένα που έχεις Άρη στην Παρθένο είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, καθώς αναζητάς τον τέλειο εραστή. Εφόσον είναι δυσεύρετο αυτό το είδος, αν είναι να συμβιβαστείς θα το κάνεις για χάρη των σωματικών σου αναγκών και αυτός που είναι ο κατάλληλος είναι αυτός που αποπνέει υγεία, φρεσκάδα και αρκετά πονηρό μυαλό, καθώς μια πλευρά σου είναι λίγο διαστροφική.

Ο Άρης στο Ζυγό
Η ευγένεια, το στυλ και η ομορφιά παίζουν σημαντικό ρόλο σε σένα και μπορείς να πέσεις στα πατώματα για έναν τύπο που συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω. Κατέχεις το ερωτικό παιχνίδι καλύτερα από τον καθένα και θες κάποιον που θα σε φλερτάρει ανοιχτά και θα σε διεκδικήσει με πείσμα κάνοντάς σε να νιώσεις το αιώνιο θηλυκό, ιδιαίτερα στο κρεβάτι.

Ο Άρης στο Σκορπιό
Διαθέτεις σαγήνη και είσαι ιδιαίτερα ελκυστική και ο άντρας που θες στη ζωή σου πρώτα απ' όλα πρέπει να είναι κατά δικός σου για να γευτεί τις χάρες σου. Λίγα λόγια και πολύ σεξ είναι το μότο σου και το ιδανικό αρσενικό θα πρέπει να έχει αντοχή και επιμονή, σίγουρα να μην συμβιβάζεται με τα λίγα και να είναι τεχνίτης στο κρεβάτι για να σου προσφέρει την απόλυτη ηδονή.

Ο Άρης στον Τοξότη
Η περιπέτεια, το παιχνίδι και το φλογερό ταμπεραμέντο είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο εραστής που αναζητάς. Κι εσύ δεν αντέχεις τους περιορισμούς, την κλάψα και τα δράματα και πάνω απ' όλα χρειάζεσαι κάποιον που να μπορείς να γελάς, να διασκεδάζεις, να κάνεις έρωτα μαζί του, όπου κι όταν θες, και γενικά να περνάς καλά.

Ο Άρης στον Αιγόκερω
Για σένα με τον Άρη στον Αιγόκερω ο ιδανικός εραστής είναι αυτός που σου προσφέρει σιγουριά, ασφάλεια, σταθερότητα και εμπνέει το σεβασμό. Σου αρέσουν συνήθως οι μεγαλύτερης ηλικίας άντρες που ξέρουν τι θέλουν και πώς να το αποκτήσουν ή έχουν εμπειρία στον ερωτικό στίβο. Έχεις την υπομονή και ξέρεις ότι κάτω από το ψυχρό σου προσωπείο κρύβεται ένα ηφαίστειο που για να εκραγεί θα πρέπει ο άλλος να αποδείξει την αξία του.

Ο Άρης στον Υδροχόο
Ένας τύπος εκκεντρικός, επαναστάτης, φιλελεύθερος που είναι μακριά από το κλασικό πρότυπο μπορεί να σε τραβήξει σαν μαγνήτης. Δεν σου ταιριάζει κάτι που πρώτα απ' όλα δεν ιντριγκάρει το μυαλό σου και είναι συνηθισμένος, ακόμα και στον τρόπο που κάνει σεξ. Το πιο πιθανόν είναι να σε ελκύουν άτομα από άλλη χώρα, κοινωνική θέση ή με μεγάλη διαφορά ηλικίας από σένα.

Ο Άρης στους Ιχθύες
Σίγουρα σε φοβίζει το βαρβάτο αρσενικό. Είσαι ντελικάτη, λεπτεπίλεπτη και ο ιδανικός άντρας είναι εκείνος που είναι ερωτικός αλλά και πολύ ρομαντικός, ενδεχομένως κουλτουριάρης ή καλλιτέχνης. Μαζί του θες να ταξιδέψεις στα άστρα και να νιώσεις η πριγκίπισσα του παραμυθιού και μετά να του δοθείς σωματικά και ψυχικά. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορείς εύκολα να πέσεις θύμα της κολακείας και των όμορφων λόγων.

Σχετικά άρθρα

Ζώδια και σχέσεις: Ποιος είναι ο ιδανικός σου σύντροφος;

Ζώδια: Τι θέλουν οι γυναίκες στον έρωτα και το σεξ;

Πως λειτουργούν οι άντρες στο σεξ, ανάλογα με το ζώδιό τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved