Ζώδια: Τι να τον ταΐσετε για να τονώσετε την ερωτική του διάθεση;

Γιατί είναι γνωστό ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι...

Ζώδια: Τι να τον ταΐσετε για να τονώσετε την ερωτική του διάθεση;

Αν θέλετε την κατάλληλη συνταγή για ένα ερωτικό δείπνο, ρίξτε μια ματιά παρακάτω τι είναι αυτό που μπορεί να ερεθίσει κάθε άντρα, ανάλογα με το ζώδιό του.

Κριός: Τα πικάντικα και καυτερά που δημιουργούν ενδορφίνες και αυξάνουν το επίπεδο αδρεναλίνης στο σώμα είναι τα καλύτερα. Αυτοί οι άντρες βρίσκονται συνήθως σε υπερένταση και οπωσδήποτε θα ζητήσουν τη βοήθειά σας για να τους κουλάρετε...

Ταύρος: Λατρεύουν τις σαλάτες, αρκεί να περιέχουν ζυμαρικά και αρκετά γευστικό ντρέσινγκ. Παρόλα αυτά θα εκτιμούσαν ιδιαίτερα ένα πλούσιο επιδόρπιο το οποίο θα ήταν πρόθυμοι να το μοιραστούν μαζί σας ή... πάνω σας.

Δίδυμοι: Αγαπούν την ποικιλία, γι 'αυτό μην προσπαθήσετε να τους προσφέρετε κάτι που έχουν φάει αρκετές φορές. Ένα γεύμα νόστιμο, ασυνήθιστο, εύκολο σε προετοιμασία οδηγεί σε γρήγορο και ευφάνταστο σεξ.

Καρκίνος: Μπισκοτάκια, κεκάκια ή μια φρεσκοψημένη ζεστή πίτα. Σερβίρετε αυτά στον Καρκίνο σας και θα γίνει ο πιο χαρούμενος και ικανοποιημένος άντρας. Μετά θα είναι πολύ πρόθυμος να σας δείξει εμπράκτως την ευχαρίστησή του.

Λέων: Ο μεγάλος γάτος σας θα ενθουσιαστεί με ένα πιάτο πικάντικο, τύπου φλαμπέ που είναι και θεαματικό αλλά και με μια ποικιλία σούσι φτιαγμένο από τα χεράκια σας. Μετά από όλα αυτά, θα γουργουρίσετε κι εσείς από ευχαρίστηση.

Fotolia 3097924 Subscription XL

Παρθένος: Ό, τι και αν του σερβίρετε αν αντιστοιχεί στο δίπτυχο «διατροφή και υγεία» θα είναι μια χαρά. Εδώ το μυστικό είναι το πώς θα το φάτε αφού το «σε τρώω με τα μάτια» γι' αυτόν αποκτά άλλη διάσταση...

Ζυγός: Αυτός ο άντρας δίνει νέο νόημα στη φράση «ισορροπημένη διατροφή». Ο σωστός συνδυασμός, πχ ψάρι ή κρέας με λαχανικά, είναι must. Κι εφόσον ξέρετε από καλό... ταίριασμα, τότε σίγουρα το ακολουθείτε κι εσείς για να παραμένετε λεπτή και ελκυστική, οπότε είστε ό, τι πρέπει για αυτόν...

Σκορπιός: Αν έχει τη διάθεση να γίνει πολύ άτακτος, θα λατρέψει οποιοδήποτε πιάτο του μαγειρέψετε αν και προτιμά κάτι που να έχει κρέας. Οι θερμίδες είναι το τελευταίο που τον απασχολεί, αφού σίγουρα έχει σκοπό να τον βοηθήσετε να τις κάψει αργότερα.

Τοξότης: Πολλά μικρά για να τσιμπολογά διαρκώς. Γρήγορα, εύκολα, νόστιμα, απλά και διασκεδαστικά όπως και το σεξ που επιζητά. Ποτέ όμως μη τον ταΐσετε κάτι διαιτητικό! Θα σας θεωρήσει ξενέρωτη και θα την κάνει πριν το καταλάβετε.

Αιγόκερως: Είναι πολύ του μέτρου. Δεν του αρέσει κάτι υπερβολικά γλυκό, υπερβολικά αλμυρό υπερβολικά λιπαρό, υπερβολικά πικάντικο. Φροντίστε να είναι απλό και τόσο όσο χρειάζεται. Μαζί με αυτό θα αγαπήσει και εσάς.

Υδροχόος: Πάρτε DVD, παρακολουθήστε το 9 1/2 βδομάδες και είστε μέσα. Μία σαντιγί, ένα σιρόπι φράουλας ή σοκολάτας ή -αν προτιμάτε κάτι αλμυρό- μια σος μαγιονέζας.... Αυτός είναι kinky κι εσείς πρόθυμη να τον ακολουθήσετε. Τώρα αν πεινάσετε αργότερα όλο και κάτι θα έχει περισσέψει που δεν το... φορέσατε.

Ιχθύς: Αγαπά τα πολύ μαγειρεμένα φαγητά με λεπτές γεύσεις, τα «μαλακά» τύπου σούπες ή βραστά, και πάνω απ' όλα τα θαλασσινά οπότε ποντάρετε σε μύδια, καβούρια ή κάποιο κοκτέιλ με γαρίδες... Πέρα από την φροντίδα που θα εκτιμήσει με τόσα αφροδισιακά αναμένετε και άλλες ευχαριστίες.

Σχετικά άρθρα

Ζώδια και σχέσεις: Ποιος είναι ο ιδανικός σου σύντροφος;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved