Αστρολογικό Κάμα Σούτρα

Γνωστές στάσεις του Κάμα Σούτρα που ταιριάζουν στο κάθε ζώδιο

Αστρολογικό Κάμα Σούτρα

Η ύπαρξη του Κάμα Σούτρα, είναι μια ινδική πραγματεία για την τέχνη του έρωτα, που είναι γνωστή σε όλους. Αλλά δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να μάθουν και να εφαρμόσουν στην πράξη την αρχαία γνώση.

Σήμερα, μέσα από μια αστρολογική ματιά θα μάθουμε πώς μπορούμε να εξασκήσουμε μια στάση που συνιστάται ειδικά για το ζώδιο μας.

Κριός: Rocking Horse

kamasoutra krios


Ερωτογενής ζώνη: Κεφάλι

Στην θέση αυτή η γυναίκα κάθεται σταυροπόδι και γέρνει προς τα πίσω, ενώ ο άνδρας στηρίζεται με τα δύο χέρια του πίσω. Κάτι που θα λατρέψει μια γυναίκα Κριός ιδιαίτερα, γιατί αυτή θα μπορεί να καθορίσει στη συνέχεια, την ταχύτητα και το βάθος της διείσδυσης.

kamasoutra tayros

Ταύρος: Τhe Zen pose

Ερωτογενής ζώνη: Λαιμός, αυχένας

Η θέση αυτή παρέχει μια ήσυχη στιγμή όπου το ζευγάρι, πρόσωπο με πρόσωπο, θέτει το πάθος ώστε να σιγοβράζει χαμηλά με τα πόδια αλληλένδετα και τα στήθη να πιέζονται. Είναι γεγονός ότι όταν οι Ταύροι κάνουν σεξ σε άνετο περιβάλλον, δεν γνωρίζουν κούραση και οικοδομούν σιγά-σιγά επάνω πίσω σε μια κορύφωση.

Δίδυμος: The Indian Headstand

kamasoutra ddymos

Ερωτογενής ζώνη: Χέρια, ώμοι

Η γυναίκα παίρνει το βάρος της στα χέρια της, με τα χέρια απλωμένα και ο άνδρας σηκώνει τους γοφούς της, ενώ εκείνη βάζει τα πόδια της κάτω από τα χέρια του. Θα χρειαστεί πολλή ευελιξία για τη θέση αυτή, κάτι που οι Δίδυμοι λατρεύουν ιδίως όταν έχει να κάνει με παιχνιδιάρικα δύσκολα εγχειρήματα.

Καρκίνος: Close-up

kamasoutra karkinos

Ερωτογενής ζώνη: Στήθος

Μια παραλλαγή της στάσης κουτάλι, όπου ο άνδρας είναι πίσω από την γυναίκα, αλλά με την διαφορά ότι τυλίγει τα πόδια της γύρω από τα δικά του. Μπορούν να έρθουν έτσι πιο κοντά τρυφερά και οι δύο, ενώ αυτός μπορεί να επικεντρωθεί στο στήθος της.

Λέων: The Perk

kamasoutra leon

Ερωτογενής ζώνη: Πλάτη

Ο άνδρας κάθεται σε μια καρέκλα με τη σύντροφό του «σκαρφαλωμένη» στην αγκαλιά του. Έχει την πλάτη της σε αυτόν και χρησιμοποιεί τη δύναμη στα πόδια της για να κάνει μια πάνω -κάτω κίνηση. Ενας καθρέφτης θα ικανοποιήσει το πάθος για αυτοθαυμασμό.

Παρθένος: Double Decker

kamasoutra parthenos

Ερωτογενής Ζώνη: Στομάχι

Ο άνδρας βρίσκεται με την πλάτη του στο στρώμα και η γυναίκα κάθεται πάνω του γερμένη προς τα πίσω στηριγμένη πάνω στους αγκώνες της, ενώ η πλάτη της ακουμπά στο στήθος του. Ο άνδρας, καθώς διεισδύει κρατά την γυναίκα από την μέση και χαϊδεύει την περιοχή της κοιλιάς.

Ζυγός: Lotus Blossom

kamasoutra zygos

Ερωτογενής Ζώνη: Μέση

Η στάση αυτή απαιτεί ένα ορισμένο ποσό ευελιξίας, ειδικά από τον άνδρα που κάθεται σταυροπόδι, ενώ η σύντροφός του κάθεται σε αυτόν με τα πόδια της τυλιγμένα γύρω από τη μέση του.

Σκορπιός: Catherine Wheel

kamasoutra skorpios

Ερωτογενής Ζώνη: Γεννητικά όργανα

Πρώτα ο άνδρας και η γυναίκα κάθονται ο ένας απέναντι από το άλλο. Αυτη τυλίγει τα πόδια της γύρω από τον κορμό του και αυτός διεισδύει, τυλίγει τότε το ένα πόδι του πάνω της για να την κρατήσει στη θέση της. Η συνεχόμενη τριβή των οργάνων αναπαραγωγής παράγει τα μέγιστα αποτελέσματα.

**Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώεδώ**

Τοξότης: The Bridge

kamasoutra toxotis

Ερωτογενής Ζώνη: Μηροί

Προσπαθήστε μόνο αν ο άνδρας είναι εξαιρετικά ευέλικτος και δυνατός. Μπορεί να κάνει μια γέφυρα και η γυναίκα να τον καβαλικέψει, λαμβάνοντας το βάρος στα πόδια της, ενώ κινείται στη συνέχεια πάνω και κάτω από πάνω του.

Αιγόκερως: The Peg

kamasoutra aigokeros

Ερωτογενής Ζώνη: Γόνατα

Ο άνδρας στηρίζεται από την μια πλευρά, ενώ η γυναίκα είναι κουλουριασμένη, προς την αντίθετη κατεύθυνση, έτσι ώστε το κεφάλι της να είναι πιο κοντά στα πόδια του και να αγκαλιάζει τα γόνατα του.

Υδροχόος: The Crossed Keys

kamasoutra ydroxoos

Ερωτογενής Ζώνη: Αστράγαλοι

Στη θέση αυτή η γυναίκα βρίσκεται με τον πισινό της κοντά στην άκρη του κρεβατιού, ενός ο άνδρας στέκεται μπροστά της και χρησιμοποιεί τα χέρια του, πιάνοντάς την από τους αστράγαλους για να διασχίσει τα σταυρωμένα πόδια της.

Ιχθύες: The Deckchair

kamasoutra ixthys

Ερωτογενής Ζώνη: Πέλματα

Ο άνδρας στηρίζεται στα χέρια του για να υποστηρίξει το βάρος του, ενώ κάθεται σε θέση ξαπλώστρας και η γυναίκα βρίσκεται με ένα μαξιλάρι πίσω από το κεφάλι της απλώνοντας τα πέλματα της επάνω στους ώμους του, δίνοντας του την ευκαιρία να τα φιλά κατά την διάρκεια.

Διάβασε επίσης:

Με ποιο ζώδιο ταιριάζεις σεξουαλικά;

Με ποιο ζώδιο ταιριάζεις σεξουαλικά;

Με ποιο ζώδιο ταιριάζεις σεξουαλικά;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved