Είσαι Καρκίνος, Σκορπιός ή Ιχθύς; Έτσι θα απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή!

Μάθε πώς θα βάλεις φωτιά στις νύχτες σου, τώρα στην καραντίνα!

Είσαι Καρκίνος, Σκορπιός ή Ιχθύς; Έτσι θα απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή!

Καραντίνα και ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση δεν πάνε μαζί! Εντάξει, λογικό είναι να έχει πέσει το ενδιαφέρον για σεξ στη σχέση σου. Όμως υπάρχει τρόπος να πυροδοτήσεις και πάλι την φλόγα και η ερωτική σου ζωή να γίνει όπως τότε, που, με ένα άγγιγμα, με ένα κοίταγμα, παίρνατε κι οι δυο φωτιά!

Πώς; Με βάση το ζώδιο που βρίσκεται ο Ήλιος ή ο Άρης σου! Αν ανήκεις στα ζώδια του Νερού ή έχεις Άρη στον Καρκίνο, τον Σκορπιό ή τους Ιχθύς, δες με ποιο τρόπο θα βάλεις φωτιά στις νύχτες σας!

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
Σαν συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο του νερού, μπορείς να ενισχύσεις την σεξουαλική ενεργειακή ροή σου, εκφράζοντας τις πραγματικές ανάγκες σου, αγάπες και μισή. Είναι γεγονός ότι αλλάζει ο μεταβολισμός σου συχνά, είσαι κυκλοθυμικός και η αισθησιακή σου απόλαυση συμβαδίζει με τα συναισθήματά σου.

Αν το ζώδιο σου είναι Καρκίνος, χρειάζεται προσοχή στις διαταραχές του πεπτικού σου συστήματος, που συχνά οφείλεται στο ότι δεν εκφράζεις τα αληθινά συναισθήματά σου. Πρέπει να τρως λίγο και συχνά και να χαλαρώνεις. Επίσης, επειδή είσαι πολύ του... παρελθόντος, ξαναφτιάξε μια ανάλογη ατμόσφαιρα, όπως τότε που πρωτοσμίξατε με το ταίρι σου ή φτιάξε ένα γεύμα που σου θυμίζει το πρώτο σας ραντεβού. Ως ζώδιο του νερού, μια βουτιά στην μπανιέρα του υδρομασάζ μπορεί να προκαλέσει ένα κύμα σεξουαλικής διέγερσης!

Αν πάλι είσαι Σκορπιός, το πρόβλημά σου ίσως εντοπίζεται σε σεξουαλικά ή εντερικά προβλήματα. Προσπάθησε να ενημερώνεσαι για τυχόν θέματα ενέργειας στις προσωπικές σου σχέσεις και να απελευθερώσεις την έντονη σεξουαλική σου όρεξη. Ακόμη κι εσύ που έχεις το όνομα, ενδέχεται να χάσεις το ενδιαφέρον σου για το σεξ, εφ' όσον έχεις συναισθηματική εμπλοκή ή χρειάζεσαι λίγο χρόνο μόνος σου. Αλλά όταν είσαι έτοιμος να «παίξεις μπάλα», ένα κομμάτι μυστηρίου μπορεί να ανάψει το πάθος σου. Τι θα έλεγες αν δοκίμαζες να προσελκύσεις τον σύντροφό σου με υπονοούμενα και σημάδια όλη μέρα, προετοιμάζοντάς τον για το καλό σεξ που ακολουθεί;

Εάν ανήκεις στους Ιχθύς, ζεις σε ένα όνειρο και πρέπει να έρθεις σε επαφή με τη γη. Κάθε θεραπεία που αναζωογονεί την ζωτικότητά σου θα είναι εξαιρετικά επωφελής, όπως π.χ. η τεχνική Ρέικι. Ιχθύς και φαντασία πάνε χέρι -χέρι, έτσι μπορείς, πολύ απλά, να βάλεις κάποια μαγευτική μουσική και να αφήσεις το alter ego σου να πάρει τα ηνία. Ή πάλι να προσποιηθείς ότι είσαι στο πρώτο ραντεβού με το ταίρι σου και τώρα θα κάνεις έρωτα για πρώτη φορά μαζί του. Και επειδή ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο που κυβερνά τα πόδια, η ρεφλεξολογία μπορεί να είναι το απόλυτο, ερωτικό παιχνίδι για σένα.

Διάβασε επίσης:

Είσαι Ταύρος, Παρθένος ή Αιγόκερως; Έτσι θα απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή!

Είσαι Κριός, Λέων ή Τοξότης; Έτσι θα απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή

Είσαι Δίδυμος, Ζυγός ή Υδροχόος; Έτσι θα απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved