Είσαι Κριός, Λέων ή Τοξότης; Έτσι θα απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή

Μάθε πώς θα βάλεις φωτιά στις νύχτες σου, τώρα στην καραντίνα!

Είσαι Κριός, Λέων ή Τοξότης; Έτσι θα απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή

Καραντίνα και ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση δεν πάνε μαζί! Εντάξει, λογικό είναι να έχει πέσει το ενδιαφέρον για σεξ στη σχέση σου. Όμως υπάρχει τρόπος να πυροδοτήσεις και πάλι την φλόγα και η ερωτική σου ζωή να γίνει όπως τότε που με ένα άγγιγμα, με ένα κοίταγμα, παίρνατε κι οι δυο φωτιά!

Πώς; Με βάση το ζώδιο που βρίσκεται ο Ήλιος ή ο Άρης σου! Αν ανήκεις στα ζώδια της Φωτιάς ή έχεις Άρης στον Κριό, Λέοντα ή Τοξότη, δες με ποιο τρόπο θα βάλεις φωτιά στις νύχτες σας!

Αν είσαι Κριός, να προσέχεις γιατί είσαι επιρρεπής σε πονοκεφάλους ή ημικρανίες και πρέπει να εκφράζεις τα πιο βαθιά συναισθήματά σου, αντί να προσποιείσαι ότι δεν υπάρχουν. Φρόντισε μαζί με το ταίρι σου να απομακρύνεις την πλήξη, ζωντανεύοντας το πάθος σου μέσα από νέες τεχνικές ή... δωμάτια. Επίσης, επειδή δεν τα έχεις τόσο καλά με την οικειότητα, δοκίμασε μια αργή και αισθησιακή συνεύρεση που θα σε αφήσει να συνδεθείς συναισθηματικά με το σύντροφό σου. Ένα μείγμα οικειότητας και σκανταλιάς θα ικανοποιήσει την πείνα σου! Ακριβώς αυτό!

Αν είσαι Λέων, είσαι επιρρεπής σε πεπτικά προβλήματα και θα πρέπει να δώσεις προσοχή στη διατροφή και όχι μόνο στην εξωτερική εμφάνιση! Ποτέ μην παραμελήσεις την δημιουργικότητά σου και τη διάθεσή σου για παιχνίδι, γιατί είναι ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία σου. Δοκίμασε λοιπόν, ένα κυνήγι θησαυρού.. στο σπίτι που περιλαμβάνει μια σειρά από ενδείξεις που οδηγούν σε ένα σέξι, καυτό βραβείο. Επειδή σου αρέσει να καθοδηγείς, στρώσε τον δρόμο για δράση στο κρεβάτι. Εκεί περιποιηθείτε ο ένας τον άλλον με αισθησιακό εξοπλισμό (ξέρεις.. σοκολάτα, πολυτελές μπάνιο, άγγιγμα της γάτας), που θα φέρει την φλόγα στο προσκήνιο.

Αν είσαι Τοξότης, είσαι επιρρεπής στο ισχίο, οπότε λίγο γιόγκα ή Pilates θα βελτιώσει την ελαστικότητα των αρθρώσεων σου. Επιπρόσθετα, να κοιτάξεις την παιχνιδιάρικη πλευρά σου που αγαπά να γελά και να ψάξεις ό, τι μπορεί να γίνει πηγή έμπνευσης. Ένας συνδυασμός διασκέδασης, ενθουσιασμού και βάθους (μην το ξεχνάς) θα κρατήσει το πάθος σου ζωντανό.

Διάβασε επίσης: Οι ερωτικές επιδόσεις του Σκορπιού - Τι να περιμένεις και με τι θα απογοητευτείς;

Αυτά τα 3 ζωδιακά ζευγάρια είναι «ασυγκράτητα», όπου κι αν βρεθούν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved