Κριός, Λέων, Τοξότης: Από εκεί θα καταλάβεις ότι είναι καλός στο κρεβάτι

Διάβασε τι σε... περιμένει

Κριός, Λέων, Τοξότης: Από εκεί θα καταλάβεις ότι είναι καλός στο κρεβάτι

Εάν θέλεις να κάνεις μια σχέση ή ενδιαφέρεσαι μόνο για το σεξ και θέλεις να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται, υπάρχουν σημάδια που υποδηλώνουν ότι κάποιος είναι καλός εραστής. Αν έχεις βάλει στο μάτι έναν εκπρόσωπο των ζωδίων της φωτιάς, δηλαδή, Κριό, Λέοντα ή Τοξότη, διάβασε παρακάτω τι σε περιμένει! Μια υποσημείωση όμως χρειάζεται: Τα στοιχεία που σου περιγράφουμε πολύ πιθανό να τα βγάζει έχοντας τον Άρη στα παραπάνω ζώδια!

*Μάθε κι εσύ σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Άρης του συντρόφου σου, εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Αυτός ο άνδρας, φίλη, είναι το... γρήγορο πιστόλι του ζωδιακού κύκλου, αλλά τα καλά νέα είναι ότι είναι σύντομα και πάλι έτοιμος για έναν ακόμα γύρο! Η Κριαρίσια ενέργεια λειτουργεί, όπως ακριβώς ένα παιδί που μόλις έχει φτάσει στην εφηβεία. Σκέψου λοιπόν μια ανεξέλεγκτη φύση, γεμάτη ορμόνες σε ένα ώριμο αρσενικό σώμα. Το έπιασες; Συνήθως είναι από τους προικισμένους της φύσης και στόχος του η δική του σεξουαλική ικανοποίηση. Και δεδομένου ότι λειτουργεί κάπως εγωιστικά, ποτέ δεν έχει επίγνωση το πόσο άσχημο είναι αυτό για την εκάστοτε ερωτική του παρτενέρ.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΛΕΩΝ

Θα σε τρελάνει στα ρομαντικά λόγια και θα σου κάνει έρωτα για ώρες. Μετά ακολουθεί μια μεγάλη παύση, αλλά θα επιστρέψει και θα ξεκινήσει από την αρχή, χρησιμοποιώντας την ίδια τακτική με πριν. Τείνει να είναι... νταβραντισμένος και αθλητικός, εξαιρετικά δημιουργικός και λατρεύει να είναι ο κυρίαρχος. Αν σου αρέσει να διασκεδάζεις, θα σου προσφέρει λίγη απόλαυση, αλλά σε προειδοποιώ, συνήθως νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του, εκτός κι αν έχει κάποιο πλανήτη σε ζώδιο του Νερού στον χάρτη του. Αν η όλη εμπειρία σου φανεί πάρα πολύ απογοητευτική, σκέψου ότι τουλάχιστον δεν είσαι η μόνη στον κόσμο. Ο κατάλογος με τις δυσαρεστημένες συντρόφους του είναι σχετικά μεγάλος, ανεξάρτητα με το αν αυτός πιστεύει ότι είναι κορυφαίος στο είδος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι κοινό μυστικό ότι κι αυτός ανήκει στους πιο... προικισμένους άνδρες του ζωδιακού. Βέβαια υπάρχουν εξαιρέσεις! Μπορεί να πετύχεις και κάποιον που απλά έχει μόνο ένα μεγάλο «εγώ», αλλά τουλάχιστον δεν θα χάσεις, καθώς θα προσθέσεις μια νέα σεξουαλική εμπειρία, που θα διευρύνει τους ορίζοντές σου. Το σίγουρο όμως είναι ότι θα σου φερθεί δίκαια. Θα σου δώσει την ελευθερία να κάνεις ό, τι θέλεις και θα αναμένει το ίδιο και από εσένα. Του αρέσει να εκφράζει τον εαυτό του και δεν θα είναι καθόλου ντροπαλός σχετικά με τα γούστα και τα κατορθώματά του στο κρεβάτι. Ένα σου λέω, είναι ο τύπος που μπορεί να συζητήσει με άνεση και αρκετή φυσικότητα κρυφές πτυχές της σεξουαλική ζωή σας, σαν να πρόκειται για μια καθημερινή δραστηριότητα!

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζωδιακά ζευγάρια είναι «ασυγκράτητα», όπου κι αν βρεθούν!

Η ημερομηνία γέννησής σου αποκαλύπτει το πώς είσαι σαν εραστής ή ερωμένη

Από εκεί φαίνονται οι προτιμήσεις και τα γούστα σου στο κρεβάτι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved