Ποιο στοιχείο κάνει τους άντρες του ζωδιακού επιρρεπείς στο... κέρατο;

Υπάρχει λόγος που απιστεί και σου τον μαρτυράμε

Ποιο στοιχείο κάνει τους άντρες του ζωδιακού επιρρεπείς στο... κέρατο;

Φάκελος απιστία: Ένα μεγάλο θέμα συζήτησης που όμως δίνει εξηγήσεις για πολλές συμπεριφορές που -λίγο πολύ- είναι κοινές μεταξύ των εκπροσώπων συγκεκριμένων ζωδίων. Ποιο είναι όμως το στοιχείο που το κάθε ζώδιο έχει τάση στο... κέρατο;

ΚΡΙΟΣ

Οι παρορμητικοί Κριοί κυβερνώνται από τον Άρη, τον πλανήτη της σεξουαλικότητας. Είναι από τα ζώδια που μπορεί και να απατήσουν χωρίς λόγο. Αν τύχει να βρεθεί στον δρόμο τους πρόσωπο που θα θελήσουν ερωτικά, συνήθως δεν υπολογίζουν τίποτα προκειμένου να αποκτήσουν το αντικείμενο του πόθου τους. Ούτε σχέσεις, ούτε υποσχέσεις, ούτε ευθύνες. Η ρουτίνα και οι προβλέψιμες καταστάσεις είναι μαθηματικά βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα οδηγήσουν έναν Κριό να σου την κάνει την λαδιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Αντίθετα με τους Κριούς, οι Ταύροι εκτιμούν ιδιαίτερα την προβλεψιμότητα και την ασφάλεια που προσφέρει σε μια σχέση. Η πιθανότητα να απιστήσουν, όταν είναι σε σχέση είναι πραγματικά μηδαμινή και θα το κάνουν, μόνο αν νιώσουν πως δεν έχουν άλλη επιλογή. Είναι χαδιάρηδες και αισθησιακοί. Αν ο έρωτάς τους δεν τους περιβάλλει με στοργή και χάδια (και δεν μιλάμε μόνο για το κρεβάτι), δεν τους «πνίγει» στις αγκαλιές –που οι Ταύροι τόσο εκτιμούν και επιζητούν- μπορεί να νιώσουν την ανάγκη να αναζητήσουν αλλού αυτό που τους λείπει.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σου υποσχέθηκε αιώνια πίστη και τον πίστεψες. Είσαι σίγουρη ότι το εννοούσε; Οι Δίδυμοι δεν φημίζονται για την σταθερότητά τους και είναι λάτρεις του φλερτ. Το απολαμβάνουν με την ψυχή τους και αν τους τύχει και ενδιαφέρουσα περίπτωση, έχουν την τάση να «χάνονται» ξεχνώντας... ακόμα και το όνομά τους. Θέλουν να έχουν συνεχώς επαφή κατά τη διάρκεια της μέρας, με έξυπνες συζητήσεις που δεν θα τους αφήσουν να σκεφτούν κάποιον ή κάποια άλλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι από τα ζώδια που έχουν πραγματικά ανάγκη να αγαπούν και να αγαπιούνται. Αλλά για να συμβεί αυτό και να βάλουν κάποιον/α στη καρδιά τους θα πρέπει να νιώσουν πρώτα συναισθηματικά συνδεδεμένοι. Είναι από τα καλύτερα ζώδια για μακροχρόνιες σχέσεις, καθώς αν «δεθούν» με έναν άνθρωπο, συνήθως «δένονται» για πάντα. Παρ’ όλα αυτά εάν ένας Καρκίνος νιώσει πως αυτό το συναισθηματικό δέσιμο έχει ατονήσει είναι πολύ πιθανόν να ψάξει να το βρει αλλού. Μην σταματάς λοιπόν να του λες τι νιώθεις για εκείνον και πόσο εκτιμάς την μεταξύ σας σχέση.

ΛΕΩΝ

Παρά την αδιαμφισβήτητη ανάγκη τους να είναι πάντα στο κέντρο της προσοχής, οι Λέοντες δεν ανήκουν στα ζώδια που απιστούν εύκολα. Η αφοσίωσή τους σε αυτούς που αγαπούν είναι τόσο βαθιά και δυνατή, όσο και η αφοσίωσή τους στον αγαπημένο εαυτό τους. Αν κάποια στιγμή νιώθουν παραμελημένοι, πιο πιθανό είναι να αρχίσουν την γκρίνια, παρά να βγουν για να ψαχτούν αλλού. Όμως οι Λέοντες είναι αρκετά «κορόιδα» στην κολακεία. Αν λοιπόν κάποιο πρόσωπο βρεθεί στον δρόμο τους και τους διεκδικήσει κολακεύοντας συστηματικά το Εγώ τους, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να «πέσουν» σαν ώριμα φρούτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το αδύναμο σημείο των Παρθένων είναι πως θέλουν να νιώθουν πάντα χρήσιμοι και αναγκαίοι. Κάθε δακρύβρεχτη ιστορία μπορεί να ξυπνήσει μέσα τους το σύνδρομο του ιππότη ή της αδερφής-νοσοκόμας και πολλές φορές μπλέκονται συναισθηματικά από την καλή τους την καρδιά και τη διάθεσή τους να προσφέρουν. Σίγουρα δεν είναι από τα ζώδια που θα πάνε γυρεύοντας για να απιστήσουν στο ταίρι τους. Μπορεί όμως πολύ εύκολα να μπλέξουν και να βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο γιατί συμπόνεσαν τόσο κάποια που η πλατωνική μεν, υπερβολική δε, στήριξη και ο χρόνος που θα περάσουν με το πρόσωπο που ανέλαβαν να βοηθήσουν-σώσουν να τους οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια.

ΖΥΓΟΣ

Για τους Ζυγούς τα πάντα είναι θέμα ισορροπίας. Το ταίρι τους θα πρέπει να είναι ισότιμο και ισάξιο με τους ίδιους. Να τους συμπληρώνει και μαζί να δημιουργούν ένα τέλειο σύνολο. Αν λοιπόν ένας Ζυγός νιώσει ότι δεν ταιριάζετε, είναι βέβαιο πως θα ψάξει -αργά ή γρήγορα- να βρει κάποιον/α που θα του ταιριάζει περισσότερο. Εννοείται πως δε χρειάζεται να αλλάξετε όλη την προσωπικότητά σου για να κρατήσεις έναν Ζυγό, αλλά ειδικά σε μικροπράγματα εντόπισε που διαφωνείτε και θα είναι πρόθυμος να δουλέψετε μαζί ως ομάδα για να το συμβιβάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ναι, έχουν το όνομα… Κι αν δεν σας έχουν απατήσει ήδη, σίγουρα το έχουν σκεφτεί, έστω και μια φορά, για μια στιγμή. Για τους Σκορπιούς, μην κρυβόμαστε, όλοι το ξέρουμε, τα πάντα είναι θέμα σεξουαλικότητας. Και είναι πραγματικά σπάνιο να βρεις Σκορπιό που αν μη τι άλλο να μην φαντασιώνεται σε σχέση με το κρεβάτι του και άλλες/άλλους γυναίκες/άντρες. Αν καταφέρεις να κρατήσεις το σεξουαλικό του ενδιαφέρον ζωντανό και τον ίδιο σε μόνιμη εγρήγορση μπορεί να κερδίσεις και την πίστη του. Δεν είναι εύκολο αλλά, συμβαίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι σίγουρα το ζώδιο που πάντα κοιτάει μπροστά, αναζητώντας τη νέα του περιπέτεια. Αν δεν μπορείς να ακολουθήσεις τους ρυθμούς του είναι σίγουρο ότι θα ψάξουν να βρουν κάποιον/α που θα μπορεί. Οι ίδιοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι έχουν θέματα με τις μακροχρόνιες σχέσεις και επειδή δεν θέλουν να πληγώνουν τους ανθρώπους, δεν συνηθίζουν να ξεκινούν μια σχέση, αν δεν νιώθουν ότι μπορεί να μείνουν εκεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντίθετα από τους Τοξότες, οι Αιγόκεροι «ζουν» για τις μακροχρόνιες σχέσεις και την δέσμευση. Υπεύθυνοι και πειθαρχημένοι, δεν έχουν καμιά προδιάθεση να απατήσουν το ταίρι τους. Εκτός κι αν το ταίρι τους αλλάξει δραματικά και δεν τους θυμίζει πια αυτό που αγάπησαν. Όλοι εξελισσόμαστε στην πορεία του χρόνου, οι Αιγόκεροι όμως, αν δουν το άλλο τους μισό να γίνεται ένας άλλος άνθρωπος και η σχέση τους κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που πίστεψαν και επένδυσαν συναισθηματικά, είναι πολύ πιθανό να ψάξουν αλλού να βρουν κάτι που να τους θυμίζει το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι από τα ζώδια του ζωδιακού που παίρνουν πολύ σοβαρά τις υποσχέσεις τους. Δεν θα απιστήσουν ποτέ ελαφρά την καρδία. Εκτός κι αν νιώσουν παγιδευμένοι μέσα σε μια σχέση. Οι Υδροχόοι χρειάζονται χρόνο για τον εαυτό τους και όταν θέλουν παρέα, δεν δέχονται κανέναν να τους υποδεικνύει με ποιους θα μοιράζονται τον χρόνο τους. Κανένας Υδροχόος δεν θα ανεχτεί μια γκρινιάρα, ελεγκτική σύντροφο, που δεν θα του αφήνει χώρο να αναπνέει. Και τότε η απιστία θα γίνει για εκείνους απαραίτητη σαν να τους οδηγεί εκεί ένα ένστικτο αυτοσυντήρησης.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι περισσότεροι Ιχθύες είναι ερωτευμένοι με τον έρωτα και λαμβάνουν σοβαρά υπ’ όψιν τους τις συναισθηματικές τους ανάγκες. Καθώς όμως είναι από τα ζώδια που πολλές φορές πετάνε στα σύννεφα, χρειάζονται δίπλα τους έναν άνθρωπο που να καταλαβαίνει τις συναισθηματικές τους ανάγκες, αλλά να μπορεί και να τους κάνει να πατούν στη γη πότε-πότε και να αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα σε πλήρη διάσταση. Έχουν την τάση να παρασύρονται –το λες και παραμυθιάζονται- από μεγάλες ρομαντικές ιδέες και καταστάσεις εφικτές ή ανέφικτες.

Διάβασε επίσης: Σε αυτές τις 3 γυναίκες του ζωδιακού, κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί

Αυτό είναι το στιλ σεξ που είσαι πολύ καλός, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved