4 ζευγάρια ζωδίων που δεν ταιριάζουν, αλλά τα πάνε καλά στο κρεβάτι!

Σε έναν τουλάχιστον τομέα, τα πάνε πολύ καλά!

4 ζευγάρια ζωδίων που δεν ταιριάζουν, αλλά τα πάνε καλά στο κρεβάτι!

Η έντονη ερωτική επιθυμία μπορεί να παρασύρει τον καθένα στο να κάνει πράγματα που ούτε καν φανταζόταν! Να παρατήσει δουλειές, να ξεχάσει κάτι επείγον που είχε κανονίσει και πολλά, πολλά… άλλα. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που απολαμβάνουν το σεξ με κάποιο άλλο άτομο, ακόμα κι αν το γνωρίζουν ελάχιστα, αποφεύγοντας όμως κάθε περαιτέρω δέσμευση. Άλλωστε, το σεξ μεταξύ δύο εραστών που ξέρουν ότι η σχέση τους δεν πρόκειται να πάρει άλλο δρόμο, είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στην εποχή μας.

Στην αστρολογία, υπάρχουν κάποια ζευγάρια ζωδίων που είναι πιθανό να νιώσουν σωματική έλξη μεταξύ τους, αλλά όχι συναισθηματική. Για την ακρίβεια δεν πρόκειται μόνο για το ζώδιο, αλλά κυρίως για τις γωνίες που σχηματίζουν ο Άρης και η Αφροδίτη μεταξύ τους όταν «διασταυρώνονται» στα ωροσκόπια δύο ατόμων.

Για αυτόν το λόγο, διαβάζοντας τα παρακάτω, εκτός από το ζώδιό σου, λάβε υπόψη και την πιθανή θέση του Άρη σου ή της Αφροδίτης σου στα ζευγάρια των ζωδίων που περιγράφονται.

ΤΑΥΡΟΣ + ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Τα ετερώνυμα έλκονται», ειδικά αν βάλεις μαζί έναν Ταύρο με έναν Σκορπιό. Αυτά τα ζώδια συνήθως νιώθουν κάτι το ένα για το άλλο, το οποίο τελικά μεταφράζεται σε καθαρή σεξουαλική έλξη. Όμως, αν δεν υπάρχει μια ισχυρή συναισθηματική σύνδεση από την αρχή, η σχέση τους θα ξεθωριάσει γρήγορα. Ο Ταύρος μπορεί να είναι αρκετά ανοιχτός ως προς τις επιθυμίες και τις ανάγκες της σχέσης τους, ενώ ο Σκορπιός θα παραμείνει πιο συγκρατημένος, προτάσσοντας κυρίως τη μυστικοπάθειά του. Ο Σκορπιός αρχικά μπορεί να ενθουσιαστεί με την ανοιχτή προσέγγιση του Ταύρου, αλλά αργότερα θα βαρεθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ + ΖΥΓΟΣ

Όταν βάλεις δύο ζώδια του αέρα μαζί, η σχέση τους θα μπορούσε να οριστεί ως ένα ανέμελο θαλάσσιο ταξίδι. Κάθε τι είναι αρχικά ερεθιστικό και συναρπαστικό, καθώς ο καθένας προσπαθεί να εντυπωσιάσει τον άλλον με το στιλ και με την ποικιλία. Αλλά καθώς περνά ο καιρός, ο ένας μπορεί να νιώσει ότι κάτι λείπει από τον άλλον, όπως η δύναμη της σταθερότητας που νιώθεις όταν είσαι για παράδειγμα με ένα ζώδιο της γης, ή η φροντίδα και η τρυφερότητα που απολαμβάνεις μ’ ένα ζώδιο του νερού. Είναι επίσης εύκολο να βαρεθείς με κάποιον που είναι παρόμοιος με σένα, οπότε η αρχική φυσική έλξη μπορεί να εξασθενίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ + ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια του νερού και της φωτιάς, όπως ο Καρκίνος και ο Κριός, μπορεί να έχουν εξαιρετική σεξουαλική χημεία από την αρχή. Αλλά μπορεί να μην έχουν αρμονική σχέση μακροπρόθεσμα, επειδή οι φύσεις τους (υδάτινη και πύρινη) αλληλοσυγκρούονται στον ζωδιακό κύκλο. Τα άτομα που έχουν αυτήν την ζωδιακή σχέση είναι πιο δύσκολο να κατανοήσουν το ένα το άλλο, οπότε η συναισθηματική επικοινωνία δεν καθίσταται και τόσο απλή. Για αυτά τα δύο ζώδια, είναι πολύ εύκολο τόσο το να μαλώνουν συχνά ή να χάνουν εύκολα την υπομονή τους, όσο και το να κάνουν σεξ προκειμένου να εκτονώσουν την ένταση μεταξύ τους.

ΙΧΘΥΕΣ + ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός, το πιο ρομαντικό ζώδιο του ζωδιακού και οι Ιχθύες, οι αθεράπευτα ρομαντικοί, συνήθως τραβούν το ενδιαφέρον από μακριά, καθώς έχουν πολύ ελκυστική αύρα. Ενώ έχουν μερικά κοινά σημεία, η ανεξάρτητη φύση του Ζυγού μπορεί να μην είναι σε θέση να προσφέρει στον Ιχθύ τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεται μακροπρόθεσμα. Η φυσική έλξη τείνει να είναι το μοναδικό σημείο σύνδεσης που τους κρατά πραγματικά μαζί. Οι Ζυγοί συνήθως χρειάζονται χώρο στις σχέσεις, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ανασφάλεια στους Ιχθύς.

Διάβασε επίσης:

Αυτοί είναι οι 5 «σεξομανείς» του ζωδιακού

Τα σημάδια που δείχνουν ότι αυτός ο άντρας θα σε ικανοποιήσει απόλυτα!

Αυτά τα 3 ζώδια θα σου προσφέρουν μια παθιασμένη σεξουαλική ζωή!

Τα ζευγάρια ζωδίων που, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, κάνουν το πιο «καυτό» σεξ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved