Τα 4 ζώδια που είναι ακούραστα στο σεξ!

Είναι αχόρταγα, ακούραστα, με υψηλές αντοχές και θα το διαπιστώσεις!

Τα 4 ζώδια που είναι ακούραστα στο σεξ!

Σου έχουν πει ποτέ ότι έχεις υπερβολικά υψηλή λίμπιντο; Ή μήπως ο/η ερωτικός σου σύντροφός δεν έχει την ικανότητα να ακολουθήσει τον σεξουαλικό σου ρυθμό; Τότε είναι αρκετά πιθανό να ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, δηλαδή να έχεις γεννηθεί έτσι. Και είσαι πολύ τυχερός/ή, επειδή, πέρα από την απόλαυση που είναι και το ζητούμενο, το να κάνεις συχνά σεξ έχει άπειρα οφέλη για την σωματική και την ψυχική σου υγεία, σύμφωνα με ποικίλες ιατρικές έρευνες για τις οποίες σίγουρα θα έχεις ακούσει ή διαβάσει. Όσο πιο πολύ σεξ κάνεις λοιπόν, τόσο πιο υγιής είσαι, αρκεί να τηρείς τους κανόνες υγιεινής, προφανώς.

Αν λοιπόν συμβαίνει να ανήκεις σε ένα από τα ακόλουθα ζώδια, τότε είναι πολύ πιθανό να είσαι προικισμένος/η με τις υψηλότερες σεξουαλικές επιδόσεις. Οπότε, συνέχισε (με ασφάλεια και υπευθυνότητα, παρακαλώ) και θα έχεις τις ανταμοιβές που προαναφέρθηκαν.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όσα γράφονται παρακάτω ισχύουν επίσης αν έχεις τον Άρη σου σε αυτά τα ζώδια ή ακόμα και τη Σελήνη ή την Αφροδίτη. Για να μάθεις που βρίσκονται αυτοί οι πλανήτες στο ωροσκόπιό σου, πάτησε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι γνωστός για το περιπετειώδες πνεύμα, τον ενθουσιασμό και την εμφανώς αστείρευτη ενέργειά του, και όπως μπορείς εύκολα να υποθέσεις, είναι επίσης «τέρας» στο σεξ. Οτιδήποτε κι αν θέλει ένας Κριός, το πιο πιθανό είναι να το πάρει, επειδή δεν φοβάται να το κυνηγήσει. Όταν βγεις ραντεβού μαζί του, να είσαι προετοιμασμένος/η ανά πάσα στιγμή να σε ξεμοναχιάσει σε κάποια γωνιά (οπουδήποτε) για να επιδοθείτε σε μια αυθόρμητη και απρογραμμάτιστη… δράση. Δεν υπάρχει τίποτα που να λατρεύει περισσότερο αυτός ο μανιακός της αδρεναλίνης από ένα καυτό και παθιασμένο σεξ «στα γρήγορα». Επίσης, το σεξ με αυτό το ζώδιο δεν είναι ποτέ βαρετό, επειδή θέλει να περνάει καλά και να δοκιμάζει νέα και συναρπαστικά πράγματα – τόσο έξω όσο και μέσα από την κρεβατοκάμαρα. Οπότε, καλό είναι να ξέρεις ότι αν είσαι μαζί του, οι πειραματισμοί και τα τρελά σεξουαλικά παιχνίδια είναι στο καθημερινό «μενού».

ΤΑΥΡΟΣ

Για τον αισθησιακό και αγαπησιάρη Ταύρο, δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσιολογικό από το υπερβολικό σεξ, δηλ. να κάνει πολύ συχνά έρωτα. Τα ερωτικά αγγίγματα και τα χάδια είναι η ερωτική γλώσσα που λατρεύει, και μπορείς να στοιχηματίσεις ότι αυτό μεταφράζεται σε μια υψηλή σεξουαλική επίδοση. Αυτό που θέλει είναι να χαθεί μέσα στην αίσθηση ενός άλλου ατόμου και αν εξαρτάται από τον ίδιο, το σεξ θα διαρκέσει μερικές ώρες. Αγαπά τα παθιασμένα φιλιά διαρκείας, το ερωτικό μασάζ και τη βαθιά σύνδεση σε πνευματικό και ψυχικό επίπεδο. Οπότε μην περιμένεις «ένα στα γρήγορα», γιατί αυτό αποτελεί σχεδόν βλασφημία για αυτό το ζώδιο. Επιπλέον, είναι τόσο υπομονετικός (και γενναιόδωρος), που μπορείς να υπολογίζεις ότι θα ζήσεις απίστευτα απολαυστικές στιγμές μαζί του στο κρεβάτι.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Στην Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης θα βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΛΕΩΝ

Είναι θείο δώρο για τον Λέοντα που είναι τόσο γοητευτικός, γιατί, αν δεν ήταν, δεν θα μπορούσε με τίποτα να ικανοποιήσει τις εξαιρετικά υψηλές ερωτικές ορμές του. Οι ερωτικοί παρτενέρ του έλκονται από τη φυσική του ροπή στο φλερτ, τη ζεστή καρδιά του και την ελκυστική αύρα του. Αλλά, για να ξέρεις, είναι λίγο επιδειξίας στο κρεβάτι. Είναι ο δημιουργικός και ενθουσιώδης εραστής που ποτέ δεν χάνει την ευκαιρία να δοκιμάσει μια νέα κίνηση ή στάση, ειδικά εκείνη που τον κάνει να φαίνεται καταπληκτικός! Και ναι, περιμένει να τον κομπλιμεντάρεις πλήρως και συχνά για την εμφάνιση και την απόδοσή του στο κρεβάτι, οπότε αν θέλεις να μείνεις μαζί του, μίλησέ του. Και να είσαι σίγουρος/η ότι με τέτοιες καυτές επιδόσεις, δεν θα αντισταθείς στο να του πεις πόσο ψηλά σε… ανέβασε. Εντάξει, μπορεί να είναι κάπως εγωιστής που και που, αλλά ο Λέων είναι απίστευτα αγαπησιάρης και αφοσιωμένος ερωτικός σύντροφος, οπότε αξίζει απολύτως τον κόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλοι όσοι έχουν βρεθεί στο κρεβάτι με έναν Σκορπιό ξέρουν πολύ καλά ότι έχει υψηλές επιδόσεις στο σεξ. Πράγματι, δεν υπάρχει ζώδιο που να είναι πιο ισχυρό σεξουαλικά και με διαρκή ερωτική παρουσία. Και αυτό σημαίνει ότι δεν θα νιώσεις ούτε στιγμή πως λειτουργεί μηχανικά ή κάνει σεξ μόνο και μόνο από ανάγκη για να εκτονωθεί. Αυτός ο εξαιρετικά παθιασμένος και συναρπαστικός εραστής μοιάζει σαν να επενδύει στον ερωτικό του σύντροφο και στο να περάσει όμορφα μαζί του. Και πράγματι επενδύει. Δεν είναι ποτέ γρήγορος στην επιλογή του σεξουαλικού συντρόφου του, χάρη στον απίστευτο μαγνητισμό του και την αυτοπεποίθησή του ότι θα καταφέρει να κατακτήσει το άτομο που τον έλκει. Με μια λέξη; Είναι ακαταμάχητος.

♡ Είναι το ταίρι σου άξιο εμπιστοσύνης; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις! ♡

Διάβασε επίσης:

Αυτό είναι το στιλ σεξ που είσαι πολύ καλός, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Τα 3 ζευγάρια ζωδίων που συνεχίζουν να «βλέπονται» και μετά το χωρισμό

Μάθε τι δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στο κρεβάτι, ανάλογα με το ζώδιό του

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved