Τα σημάδια που δείχνουν ότι αυτός ο άντρας θα σε ικανοποιήσει απόλυτα!

Μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το αν θα περάσεις καλά μαζί του ή όχι

Τα σημάδια που δείχνουν ότι αυτός ο άντρας θα σε ικανοποιήσει απόλυτα!

Το ζώδιό του λέει πολλά για το πώς συμπεριφέρεται στο κρεβάτι. Τι είδους εραστής είναι, τι του αρέσει και τι όχι και τι μπορεί να προσφέρει ή να... αρνηθεί να κάνει. Έτσι, ακόμη και αν γνωρίζεις μόνο το ζώδιό του, μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το αν θα περάσεις καλά μαζί του ή όχι.

ΚΡΙΟΣ

Αυτός ο άνδρας, είναι ο mister... «γρήγορος» του ζωδιακού κύκλου. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι είναι έτοιμος και πάλι σε πέντε λεπτά! Η Κριαρίσια ενέργεια λειτουργεί όπως ακριβώς ένα παιδί που μόλις έχει φτάσει στην εφηβεία. Συνήθως έχει ένα μεγάλο ανδρικό μόριο, που το χρησιμοποιεί για τη δική του σεξουαλική ικανοποίηση. Στόχος του είναι να έχει τον καλύτερο οργασμό της ζωής του, ο όποιος δυστυχώς τυχαίνει να είναι και ο πιο γρήγορος. Πάντως ποτέ δεν θα έχει επίγνωση το πόσο άσχημο είναι αυτό πραγματικά στο κρεβάτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ok, ένας άνδρας Ταύρος μπορεί να μην είναι ο πιο συναρπαστικός εραστής, αλλά θα κάνει την «δουλειά» του σωστά. Το θέμα με αυτόν είναι ότι προτιμά να κάνει ακριβώς τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά. Πέντε λεπτά με φιλιά, πέντε λεπτά παιχνίδια με το στήθος, πέντε λεπτά με το... νομίζω πήρες την ιδέα. Δεν λέω, έχει μεγάλη αντοχή και ισχυρές αναρρωτικές δυνάμεις, αλλά αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι νέο στο κρεβάτι, θα πρέπει να τον ρίξεις στο παιχνίδι για εβδομάδες. Από τη στιγμή που συνηθίσει όμως, θα κρατήσει το ρεπερτόριό του για πάντα. Έτσι σκέψου πριν αποφασίσεις: μπορεί να είναι διασκεδαστικό να βάλεις λίγο μελί ή σαντιγί (ξέρεις που) και να του αρέσει, αλλά θα το κάνει κι αυτό ρουτίνα (άσε που θα σου καταστρέψει και τη δίαιτα το διάστημα που θα είστε μαζί!).

ΔΙΔΥΜΟΙ

Περίεργος, φιλικός και πολύ ερωτύλος, μπορεί να σου μιλήσει για τα πάντα. Η πικρή αλήθεια είναι ότι αυτός θα εξακολουθεί να μιλάει για το πόσο καλό ήταν (ή δεν ήταν) στο σεξ και για αυτό που θέλει να δοκιμάσει την επόμενη φορά, την στιγμή που εσύ κοιμάσαι βαθιά και τρέχουν τα σάλια σου στον ώμο του. Εκείνος δεν θα πάρει χαμπάρι, καθώς θα είναι πάρα πολύ απασχολημένος στο να σκέπτεται και να μιλά. Να σε προειδοποιήσω επίσης, ότι είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει οτιδήποτε έρχεται σε ζεύγη. Και ναι, αυτό περιλαμβάνει το στήθος σου και τα οπίσθιά σου, ενώ θα δοκιμάσει οτιδήποτε δύο φορές. Κρυφό βίτσιο του πάντως είναι ότι του αρέσει να παρακολουθεί ό,τι κάνει στο κρεβάτι, γι' αυτό έχε το νου σου να ελέγχεις για κρυφές κάμερες (ε, ίσως σκεφτεί να το ανεβάσει μετά και στο Διαδίκτυο).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο άνδρας Καρκίνος είναι αρκετά ντροπαλός και δεν θέλει να μιλά για το σεξ, αλλά ξέρει ότι είναι δύσκολο να βρεθεί με μια γυναίκα που θα τον ακούει να κλαψουρίζει για δύο ώρες για οτιδήποτε άλλο. Επίσης ανησυχεί πολύ αν το προφυλακτικό θα σπάσει, αν είσαι στην πρώτη μέρα περιόδου σου και το πιο ενοχλητικό απ' όλα, αν είναι καλός στο κρεβάτι. Στα συν του είναι ότι μπορεί να συνδεθεί μαζί σου σε ένα συναισθηματικό επίπεδο, το οποίο είναι καλό, επειδή στο σωματικό πιθανόν να μην έχει ιδέα τι κάνει. Του αρέσει να σε κρατά κοντά του και να αισθάνεται την αγάπη σου περισσότερο απ' ό,τι του αρέσει το σεξ. Αλλά είναι ο τύπος που θέλει να σε ευχαριστήσει και αν είσαι πρόθυμη να τον διδάξεις, θα αποδειχθεί καλός μαθητής. Αν πάλι, θέλεις έναν παθητικό εραστή μπορείς να τον δέσεις και να τον δείρεις, δεν θα φέρει αντίρρηση, απλά μην τον βασανίσεις τόσο άσχημα που να τον κάνεις να φωνάξει τη μαμά του - ίσως να μην είναι και πολύ μακριά.

ΛΕΩΝ

Δεν θα σου πω ψέματα, αυτή η μεγάλη γάτα είναι ο Καζανόβας του ζωδιακού. Θα σε τρελάνει στα ρομαντικά λόγια από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα σου κάνει έρωτα για ώρες. Στη συνέχεια, θα βγει για κυνήγι για ένα ακόμη θήραμα, αλλά θα περιμένει από εσένα να μείνεις εκεί, έτσι ώστε να μπορεί να επιστρέψει και να ξεκινήσει από την αρχή, χρησιμοποιώντας συχνά την ίδια τακτική όπως και πριν. Τείνει να είναι... τριχωτός και αθλητικός, ενώ ίσως χρειαστεί να κάνεις λίγο ζέσταμα πριν βρεθείς στο κρεβάτι του. Είναι εξαιρετικά δημιουργικός και θα το φέρει αυτό στην κρεβατοκάμαρα και λατρεύει να είναι ο κυρίαρχος. Αν σου αρέσει να διασκεδάζεις, θα σου προσφέρει λίγη απόλαυση, αλλά σε προειδοποιώ, νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του, εκτός κι αν έχει κάποια υποψία νερού στον χάρτη του. Έτσι φρόντισε να αρπάξεις κάθε μικρό απομεινάρι απόλαυσης και αν η όλη εμπειρία σου φανεί απογοητευτική, σκέψου ότι τουλάχιστον δεν είσαι η μόνη στον κόσμο. Ο κατάλογος με τις δυσαρεστημένες συντρόφους του είναι μεγάλος, άσχετα με το αν αυτός πιστεύει ότι ακόμα τον δοξάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο άνδρας Παρθένος προέρχεται από μια διαφορετική φυλή ανδρών στον πλανήτη. Βλέπεις, ο Παρθένος κυβερνά τον έκτο οίκο, τον οίκο της τελειότητας, της σκληρής δουλειάς και της παροχή υπηρεσιών σε τρίτους. Γι' αυτό είναι προσανατολισμένος στις λεπτομέρειες, θέλει να είναι ο καλύτερος σε ό,τι προσπαθεί και μάλιστα έντονα και -το κυριότερο- επιθυμεί να έχεις όσους περισσότερους οργασμούς γίνεται. Με απλά λόγια, ο Παρθένος, σεξουαλικά μιλώντας, θα κάνει ό,τι θέλεις, για όσο θέλεις, όποτε θέλεις. Και πραγματικά δεν είναι ο τύπος που ψάχνει για σεξ. Θα το κάνει όταν η ευκαιρία χτυπήσει την πόρτα του. Ωστόσο, είναι περισσότερο από πρόθυμος να ξεθάψει το μεγάλο σάκο του με τα κόλπα: ερωτικά παιχνίδια, φωτογραφικές μηχανές, ερωτικές ιστορίες, μαστίγια και αλυσίδες ή οτιδήποτε άλλο. Να είσαι ευέλικτη. Αυτός είναι ο άνθρωπος που θα σου δώσει το σεξ που πραγματικά θέλεις - το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το ζητήσεις. Α! Και να είσαι συγκεκριμένη. Στην καθημερινή ζωή, σου φαίνεται να είναι αρκετά ήσυχος, λιτός και επικριτικός, αλλά, θα ανακαλύψεις πόσο σεξουαλικά εκπληκτικό πλάσμα είναι πραγματικά.

ΖΥΓΟΣ

Αυτός ο άνδρας, θα κάνει οτιδήποτε για εσένα στο κρεβάτι, αλλά μόνο αν του υποσχεθείς να μην τον αφήσεις. Θα σου μιλήσει βρώμικα, αν του το ζητήσεις, αλλά δεν θα το κάνει με δική του πρωτοβουλία. Θα εκτελέσει το σεξ ακριβώς με τον τρόπο που σου αρέσει και στη συνέχεια, θα κοιτάξει σχετικά με το τι βελτιώσεις ή διορθώσεις πρέπει να κάνει για να είναι καλύτερο την επόμενη φορά. Η σχέση του πρέπει να είναι ισορροπημένη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι. Μπορείς σαφώς αν θέλεις, να επωφεληθείς από την αρμονική φύση και την προθυμία του να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου. Αλλά αν τα πράγματα δεν ισορροπήσουν τελικά, πρώτα θα ψαχτεί, θα βρει κάποια άλλη με την οποία ταιριάζει περισσότερο και μετά θα σε αφήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν είναι ο άντρας για να έχεις ένα one night stand μαζί του. Ναι, θα κοιμηθεί μαζί σου στο πρώτο ραντεβού. Θα κοιμηθεί μαζί σου μέσα στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα της συνάντησής σας. Αλλά αν δεν είσαι χάλια στο κρεβάτι, δεν θα αφήσει αυτή την πρώτη συνάντηση να είναι και η τελευταία. Ο Σκορπιός αγαπά το σεξ, ακόμη και το κακό σεξ και μπορεί να συνδέεται μαζί σου ακόμη και αν δεν έχετε τίποτα κοινό και υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα σας: σε ηλικία, κοινωνική θέση και ικανότητα να επικοινωνείτε. Δεν τον νοιάζει πώς ακριβώς είσαι ή τι λες, εφ' όσον έχεις ένα ζεστό σώμα και είσαι πρόθυμη να τον δεχτείς μέσα σου. Αν το σεξ είναι το ζητούμενό σου, αυτός είναι ο άνθρωπός σου. Αλλά μαζί με την τεράστια σεξουαλική ορμή, θα λάβεις επίσης αυτά τα χαρακτηριστικά μπόνους: την ζήλια, την εμμονή, το πείσμα και μια ακόρεστη διάθεση για εκδίκηση. Αλλά μερικές φορές μπορεί να αξίζει το τίμημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο άνδρας με τα μεγάλα όνειρα, τις μεγάλες ορέξεις και τα μεγάλα μέλη του σώματος. Είναι κοινό μυστικό, ότι είναι από τους πιο προικισμένους άνδρες στο ζωδιακό κύκλο. Βέβαια υπάρχουν εξαιρέσεις, καθώς μπορεί να πετύχεις και κάποιον που απλά έχει μόνο ένα μεγάλο «εγώ» χωρίς τη σημαντική πράξη, αλλά τουλάχιστον δεν θα χάσεις, καθώς θα προσθέσεις μια νέα σεξουαλική εμπειρία που θα σου διευρύνει τους ορίζοντές σου. Το σίγουρο όμως είναι ότι θα σου φερθεί δίκαια. Θα σου δώσει την ελευθερία να κάνεις ό,τι θέλεις στη ζωή και θα αναμένει το ίδιο και από εσένα. Του αρέσει να εκφράζει τον εαυτό του και δεν θα είναι καθόλου ντροπαλός σχετικά με την ανακοίνωση των σεξουαλικών του ικανοτήτων στον κόσμο. Είναι ο τύπος που θα συζητήσει την σεξουαλική ζωή σας σε πάρτι ενώ μπορεί να ανεβάσει ένα sex tape σας στο Internet. Ε, ρε γλέντια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τώρα θα σου πω για τον βασιλιά της αντοχής. Ο τύπος μπορεί να το κάνει για ώρες, εν μέρει επειδή δεν σκέφτεται πραγματικά το σεξ, αλλά πώς μπορεί να αποκτήσει πρόσθετη δύναμη. Συνήθως έλκεται από νεότερες ή μεγαλύτερες γυναίκες, υπάρχει μια διαφορά ηλικίας στις σχέσεις τους, καθώς επίσης και από κάθε γυναίκα υψηλού κύρους. Είναι ένας άντρας που θέλει να σε διδάξει κάτι ή να μάθει κάτι από εσένα. Στα συν του, υπολόγισε ότι αν θέλεις μισή μέρα για να έχεις οργασμό, θα το έχεις. Φυσικά, είναι υπεύθυνος άνθρωπος και γι' αυτό ποτέ δεν θα ξεχάσει το προφυλακτικό. Άλλωστε φοβάται ότι τα παιδιά θα τον εμποδίσουν στην καριέρα του, οπότε τυχαίες εγκυμοσύνες είναι απίθανο να συμβούν μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν έχεις πάρα πολλούς περιορισμούς στη σεξουαλική σου έκφραση, αυτός δεν είναι ο άνθρωπος για εσένα. Αν όμως θέλεις να πας τη σεξουαλική ζωή σου στο επόμενο επίπεδο, είναι μια καλή επιλογή. Είναι αντισυμβατικός, ιδιόμορφος και ιδιαίτερα εφευρετικός. Είναι επίσης της μεγάλης ελευθερίας. Μπορεί να κάνετε σεξ όλο το πρωί και να είναι παρών με σώμα και ψύχη και το απόγευμα να ξεχάσει ότι υπάρχεις, φλερτάροντας με όποια γυναίκα δει. Αργότερα θα έρθει πίσω, εφ' όσον δεν είσαι βαρετή και θα επικεντρωθεί σε εσένα, όπως πριν. Αν αναζητάς ένα διασκεδαστικό και δημιουργικό σύντροφο, αυτός είναι ο άνθρωπός σου. Αλλά αν ψάχνεις για την αγάπη και την πίστη και θέλεις να τον κρατήσεις περιορισμένο, ψάξε αλλού.

ΙΧΘΥΕΣ

Εδώ θα βιώσεις το εξής παράδοξο: είναι ο άνδρας που είτε θέλει σεξ όλη την ώρα ή δεν το θέλει καθόλου. Μπορεί να μείνει χωρίς σεξ ένα χρόνο και τον επόμενο να ανησυχεί μήπως υπάρχουν επιπτώσεις επειδή δεν το κάνει. Προτιμά να κάνει έρωτα με τα φώτα εντελώς κλειστά, από το φόβο του τι θα μπορούσε να δει ή να τα θέλει όλα ανοικτά μήπως του ξεφύγει κάτι. Φοβάται ότι δεν θα είναι αρκετά καλός για εσένα. Φοβάται ότι δεν θα είναι σε θέση να εκτελέσει τα καθήκοντά του. Αφήνει τις σκέψεις του να παρεμβαίνουν στην ερωτική του ζωή και αν είναι αναστατωμένος για κάτι, πιθανόν να μην υπάρξει «ανάταση» . Στα συν του είναι ότι ποτέ δεν θα συζητήσει για την σεξουαλική ζωή σας με τους άλλους, οπότε αν αυτό είναι σημαντικό για εσένα, είναι ένας καλός παρτενέρ.

Διάβασε επίσης:

Τα ζευγάρια ζωδίων που, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, κάνουν το πιο «καυτό» σεξ

Τα ζώδια που με Ανάδρομο Ερμή θα πουν «ναι» στο σεξ με πρώην

Τα 4 ζώδια με τα οποία ο Σκορπιός θα κάνει σεξ και θα «αναστενάξουν οι σουμιέδες»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved