Έχει χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον για σένα; Μήπως κάνεις κάτι λάθος στο κρεβάτι;

Στο ζώδιό σου κρύβεται η απάντηση

Έχει χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον για σένα; Μήπως κάνεις κάτι λάθος στο κρεβάτι;

Τον θέλεις και λιώνεις γι' αυτόν, αλλά εκείνος είναι πιο πάγος κι από... παγοκολώνα απέναντί σου; Μάλλον κάτι κάνεις λάθος. Πέρα από την αστρολογική σεξουαλική σας συμβατότητα, ας κάνουμε μια προσπάθεια να κατανοήσουμε καλύτερα την αστρολογική σεξουαλική σου προσωπικότητα, έτσι που στην τελική να είστε και οι δύο ικανοποιημένοι κάτω από τα σκεπάσματα!

ΚΡΙΟΣ

Με όλο αυτόν τον αθλητικό εξοπλισμό στο κρεβάτι, πες μου κορίτσι μου, πού είναι η χαρά; Αντί να τρέχεις σαν πιεσμένη ατμομηχανή, για κοίτα σιγά-σιγά την επόμενη φορά να δεις αν μπορείς να καταλάβεις τι θα μπορούσε να ικανοποιήσει το σύντροφό σου περισσότερο. Το σεξ θα πρέπει να είναι ένα «αργό» άθλημα! Δεν είναι μια αφετηρία στη γραμμή του τερματισμού (εκτός κι αν ο σύντροφός σου τυχαίνει να είναι Κριός, επίσης).

ΤΑΥΡΟΣ

Γιατί όλο παράπονα για το σεξ; Βάλε σε παρακαλώ στην άκρη τις επικρίσεις και απλά άφησε τον εαυτό σου να απολαύσει. Θα ξέρεις ότι το άγγισμα σου αρέσει, όπως κι ο οργασμός, οπότε γιατί να μην έχεις αφήσει τον σύντροφο σου να το γνωρίζει αυτό; Αυτός πρέπει να το μάθει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην μου πεις ότι πας στο κρεβάτι με τον boyfriend και στη μέση της συνουσίας έχεις ξεχάσει τα σχετικά για το σεξ; Μόνο μιλάς, μιλάς. Πως μπορείς; Γνωρίζουμε ότι το σεξ δεν είναι το μόνο σημαντικό για εσένα. Πιο πολύ σε εξιτάρει η πνευματική επαφή, αλλά πρόσεξε όμως, το ταίρι σου μπορεί να αρχίσει να αναζητά αλλού "κοκό". Κάπου που θα υπάρχουν περισσότερες πράξεις και όχι μόνο λόγια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ λίγο σεξ και διαμαρτύρεσαι. Πάρα πολύ σεξ και διαμαρτύρεσαι. Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις; Μπορεί να είσαι πολύ μπερδεμένη, όταν πρόκειται για σεξ. Η απάντηση δεν είναι απλή και όλα πάνε πίσω στο ερώτημα: «Είναι το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο;». Να είσαι ευγνώμων που έχεις κάποιον να κάνει σεξ μαζί του. Μην συνεχίζεις να του γκρινιάζεις σε κάθε στιγμή της ερωτικής επαφής.

ΛΕΩΝ

Έτσι ε, αν δείχνεις καλά και ευχαριστηθείς, είσαι ικανοποιημένη; Γιατί έχεις συνδέσει το σεξ με μία κλίμακα απόδοσης; Δεν σου έχει πει ποτέ κανένας ότι το σεξ με τον φίλο σου υποτίθεται ότι θα πρέπει να είναι διάλειμμα από την μάχη της γάτας με το ποντίκι; Μην αφήνεις τον εαυτό σου να μετατρέπει σε διαγωνισμό το σεξ για το ποιος είναι ο καλύτερος εραστής ή ποιος φαίνεται καλύτερος πάνω σε κάτι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ok, χρειάζεται τα σεντόνια να είναι καθαρά και να δείχνεις δελεαστική. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πας να πάρεις νέα σεντόνια πανάκριβα από βαμβάκι ή να έχεις το τέλειο σώμα. Άσε την ανάγκη σου για την τελειότητα και δες πόσο και οι δύο θα απολαύσετε περισσότερο παίζοντας παιχνίδια στο στρώμα... που δεν χρειάζεται να είναι ορθοπεδικό, παρεμπιπτόντως.

ΖΥΓΟΣ

Νομίζεις ότι κανονικά οι άνθρωποι θα πρέπει να κάνουν σεξ μόνο δύο φορές την εβδομάδα Νέο: Δεν λειτουργεί, όπως και ότι δεν μπορείς να περιμένεις το σύντροφό σου να κάνει σεξ με το ρολόι. Το σεξ υποτίθεται είναι αυθόρμητο. Μερικές φορές είναι καλό κάθε μέρα, μερικές φορές μια φορά την εβδομάδα είναι αρκετό. Το σεξ πρέπει να συμβεί φυσικά και όχι συστηματικά, και δεν υπάρχει το «σαν κανονικοί επιτηδευμένοι άνθρωποι». Το κατάλαβες;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην νομίζεις ότι ο άνθρωπός σου μπορεί να αποδώσει στο καλύτερό του στο κρεβάτι, αν έχεις μόλις εξαπολύσει το κεντρί σου, πάνω του. Να ξέρεις ότι για να είναι καλός στο κρεβάτι απαιτεί καλή θέληση - ναι, καλή θέληση - όπως και σεβασμό για το άλλο άτομο. Μπορεί να έχεις καυτό και παθιασμένο σεξ μετά από μια μάχη, άντε κάνα δυο φορές, αλλά μετά από αυτό, συνήθως χρειάζεται πολύ περισσότερα για να διορθώσεις τις επιδόσεις του άνθρωπου σου. Έτσι, αν δεν θέλεις να τον ακούσεις να σου λέει : «Συγνώμη μωρό μου, είμαι κουρασμένος απόψε» περιέκοψε το φαρμάκι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπάς την καταδίωξη και στη συνέχεια βαριέσαι όταν επιτύχεις το στόχο σου. Εστιασμένη εκεί για το πόσο καλό θα είναι να πάρεις ό,τι θέλεις για διασκέδαση, σκέψου τι γίνεται με τον άνθρωπο που απλά «έπιασες στα δίχτυα σου»; Έχεις την τάση να ξεχνάς ότι υπάρχει; Λοιπόν, δεν αποτελεί έκπληξη ότι κι αυτός χάνει το ενδιαφέρον. Είναι καιρός για μια νέα στρατηγική με τους συντρόφους σου στο κρεβάτι σου (μια που να μην είναι τόσο εγωιστική).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλεις να είναι καλός στο κρεβάτι, αλλά θέλεις επίσης να έχει έναν καλό τραπεζικό λογαριασμό, ώστε να μπορείς να αισθάνεσαι ασφαλής. Ίσως σου χρειάζεται ένα διάλειμμα έτσι ώστε να μπορείς επιτέλους να απολαύσεις το σεξ. Είναι δυνατόν η απόδοσή του να είναι κάτω, λόγω καθαρής εξάντλησης στην δουλειά; Απόφυγε απαιτήσεις και γνώρισε μια αναβίωση στη σεξουαλική σου ζωή έτσι ώστε να του δώσεις μια ώθηση να βγάλει και περισσότερα χρήματα...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσένα, το να έχεις έναν καλό φίλο, σημαίνει κάτι περισσότερο από ένα καλό σεξ. Επιπλέον, το σεξ μπορεί να μην είναι τόσο ουαου με το σύντροφό σου, επειδή μπορεί να προτιμάς περισσότερα άτομα... αλλά ποτέ δεν θα τολμούσες ακόμα και να προτείνεις να πάτε στο κρεβάτι με δύο άτομα ταυτόχρονα. Τι μπορείς να κάνεις; Μπορεί αν θέλεις να «εκπαιδεύσεις» τον εαυτό σου σχετικά με τις στάσεις και τις συνήθειες διαφορετικής κουλτούρας και στη συνέχεια, να προχωρήσεις στην «εκπαίδευση» του μωρού σου.

ΙΧΘΥΣ

Βαρετά. Έλλειψη φαντασίας. Για σένα τα πάντα είναι βαρετά. Είναι πιθανό να είσαι βαριεστημένη με τον εαυτό σου και ότι το σεξ με το ίδιο άτομο είναι κουραστικό, επειδή έχεις βαρεθεί; Τα ερωτικά παιχνίδια μπορεί να βοηθήσουν να κρατήσεις το ενδιαφέρον σου, αλλά το κλειδί για να ξεπεραστεί αυτό το ζήτημα είναι να μάθεις να είσαι ικανοποιημένη με αυτό που είναι μπροστά σου. Φτιάξε τον στο μυαλό σου όπως θέλεις και θα τον έχεις!

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια με τα οποία θα κάνεις το πιο άγριο σεξ της ζωής σου

Tα 6 πιο διαστροφικά ζώδια. Μήπως έχεις «πάει» κι εσύ με ένα από αυτά;

Τα 4 ζώδια που κάνουν μεν καλό κρεβάτι, αλλά είναι απαίσια σε μια σχέση

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved