Αυτά είναι τα εσώρουχα που τρελαίνουν τους άντρες του ζωδιακού - Φόρεσέ τα και δεν θα χάσεις!

Το ζώδιό του έχει... προτιμήσεις!

Αυτά είναι τα εσώρουχα που τρελαίνουν τους άντρες του ζωδιακού - Φόρεσέ τα και δεν θα χάσεις!

Η αγάπη των αντρών για τα εσώρουχα είναι γνωστή. Ποια όμως πρέπει να επιλέξεις για να απογειωθεί η σεξουαλική σας εμπειρία; Εμείς ρωτήσαμε πολλούς άντρες και τους ζητήσαμε να μας αφηγηθούν με τι ρούχα θα σε ήθελαν στο κρεβάτι...

Διάβασε παρακάτω τις απαντήσεις τους και... καλή επιτυχία!

Κριός:

«Τη θέλω χωμένη σε μια από τις φανέλες ποδοσφαίρου μου. Οι γυναίκες φαίνονται τόσο καυτές με αυτές και αυτό δείχνει ότι είναι πρόθυμη να αγκαλιάσει ό, τι ακουμπά πάνω μου. Επίσης, με προδιαθέτει να βάλω γκολ στο... τέρμα της!»

Ταύρος:

«Σίγουρα η διαδρομή για την καρδιά μου (και κατά επέκταση το κρεβάτι μου), περνάει μέσα από ένα χαλαρό μεταξένιο φανελάκι, που είναι ο σίγουρος τρόπος για να αναδείξει φυσικά τη σεξουαλικότητά της. Δεν έχει σημασία αν το φοράει, όταν είναι στο σπίτι, το πρωί, το βράδυ. Το μόνο που με νοιάζει είναι ότι έχει κάτι κομψό και άνετο που μπορεί να μετατραπεί σε κάτι απίστευτα σεξουαλικό και προκλητικό».

Δίδυμοι:

«Ένα κορμάκι είναι πολύ ευπρόσδεκτο. Ξέρεις τώρα, τα εσώρουχα είναι τόσο συνηθισμένα και οι πυτζάμες τετριμμένες. Ωστόσο, ένα ολόσωμο κορμάκι φοριέται για έναν σκοπό και μόνο. Δυστυχώς, το μόνο άσχημο στην υπόθεση, είναι ότι ποτέ δεν φοριέται για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Καταλαβαίνεις και εσύ φαντάζομαι ότι η εκτίμηση και η διέγερση αυξάνονται με την... εξερεύνηση»!

Καρκίνος:

«Μου αρέσει να βλέπω την γυναίκα παιχνιδιάρα και ναζιάρα, μέσα σ' ένα αθώα διάφανο babydoll. Με διεγείρει, μπορώ να πω, αφάνταστα να την νιώθω να ενεργεί παιδιάστικα, αλλά στη συνέχεια, όταν το babydoll βγει, θέλω να μετατραπεί σε μια πολύ ώριμη γυναίκα, επικεντρωμένη στις σεξουαλικές της ανάγκες»!

Λέων:

«Μια επιλογή εσωρούχων-στολής, είναι πάντα κάτι που μ' εξιτάρει. Μάλιστα ένα prive show με αυτά, πίστεψέ με, θα ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα. Δεν λέω να τρέξει και να αγοράσει αφτάκια λαγού (αν και γιατί όχι;), απλά μου αρέσει να φαντάζομαι ότι υπάρχει κάτι λίγο πιο ξεχωριστό και περιμένω να το δω κάτω από τα ρούχα της».

Παρθένος:

«Ένα tank top μ' ένα μποξεράκι από κάτω, είναι όλα τα λεφτά. Τα άνετα ρούχα πραγματικά με κάνουν να αισθάνομαι ότι είναι εξίσου άνετη με μένα στο κρεβάτι της και ότι δεν προσπαθεί πάρα πολύ να το παίξει. Είναι μια απλή, αλλά φυσική, σέξι γυναίκα».

❤ Έχεις αμφιβολία για το μέλλον της σχέσης σας; Μάθε τα πάντα ΕΔΩ

Ζυγός:

«Το να παρατηρώ τα πόδια της να ξεπροβάλλουν, μέσα από ένα απλό μεταξωτό μίνι φόρεμα, με τίποτα από κάτω, με κάνει να αισθάνομαι ότι να θέλω να της κάνω έρωτα συνέχεια»

Σκορπιός:

«Ένα ζευγάρι ζαρτιέρες και χειροπέδες. Τι άλλο, μπορεί να θέλω; Άλλωστε, λατρεύω να μπλέκομαι σε μπελάδες»...

Τοξότης:

«Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απαλό, βαμβακερό με v-T-shirt και είμαι στον παράδεισο. Τα σέξι εσώρουχα φαίνονται ωραία, αλλά μπορεί να είναι πάρα πολύ σκληρά και άβολα. Αν θα πάμε στο κρεβάτι μαζί, θέλω απλώς κάτι μαλακό που θα δείχνει τις καμπύλες των μηρών της»!

Αιγόκερως:

«Είμαι οπαδός του μικρού μαύρου, διάφανου, δαντελωτού εσώρουχου. Όσο πιο πολύ δαντέλα και λιγότερο ύφασμα, τόσο το καλύτερο. Τα μικρά μαύρα εσώρουχα δεν έχει σημασία το κόψιμο ή το σχήμα, είναι κάτι που κάθε γυναίκα θα πρέπει να κατέχει και να φορά. Συχνά μάλιστα»!

Υδροχόος:

«Θέλω να μην φορά τίποτα απολύτως. Ένα κορίτσι που έρχεται στο κρεβάτι μου γυμνό, δείχνει ότι άνετα θα δοκιμάσει τα πάντα μαζί μου χωρίς ταμπού και επίσης ότι νιώθει εξίσου άνετα με τον εαυτό της. Δύο θετικά δηλαδή»...

Ιχθύες:

«Ενώ κάθε γυναίκα μπορεί να φορέσει διάφορα εσώρουχα για να σε σαγηνεύει, η νυχτικιά για μένα πραγματικά την κάνει πέρα για πέρα αισθησιακή. Πιστεύω πως μια κυρία θα διεκδικήσει την μάτια του καθενός, χωρίς να έχει σημασία τι φοράει και πότε. Αλλά, κάτι που δεν δείχνει ουσιαστικά τίποτα, κάνει τη φαντασία σου να οργιάζει κι είναι πολύ ερεθιστικό»!

Διάβασε επίσης:

Tα 6 πιο διαστροφικά ζώδια. Μήπως έχεις «πάει» κι εσύ με ένα από αυτά;

Τα 4 ζώδια που κάνουν μεν καλό κρεβάτι, αλλά είναι απαίσια σε μια σχέση

Τελικά θα τον «κουκουλώσεις»; - Τι λέει το ζώδιό του;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved