Στο κρεβάτι με έναν Ζυγό

Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το σεξ με έναν Ζυγό

Στο κρεβάτι με έναν Ζυγό

Κατ’ αρχάς, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο του Αέρα. Ως εκ τούτου, το σεξ είναι περισσότερο πνευματική επαφή, παρά μια σωματική. Του αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια και τα προκαταρκτικά ενώ μια συζήτηση για το σεξ μπορεί εύκολα να τον διεγείρει και να τον κινητοποιήσει να περάσει στη δράση.

Τόσο ο άντρας, όσο και η γυναίκα του ζωδίου, όταν κάνουν έρωτα, δε βγάζουν πάθος. Ενδεχομένως να φαίνονται χαλαροί, με αυτοπεποίθηση και έλεγχο, αλλά συχνά είναι αβέβαιοι για τη σεξουαλική τους ταυτότητα. Ανεξάρτητα από το πόσο όμορφοι ή ελκυστικοί είναι, αισθάνονται μια ανασφάλεια, χωρίς, ωστόσο, να μειώνεται και το ενδιαφέρον τους για το σεξ. Έχουν έντονη σεξουαλικότητα, αλλά δεν είναι απρόβλεπτοι και χαίρονται να προσφέρουν ευχαρίστηση στον/ην εραστή/ερωμένη τους.

Πώς να ερεθίσεις έναν Ζυγό

Φιλιά, χάδια, κομπλιμέντα και δύο-τρεις στάσεις που ξέρουν ότι τους διεγείρουν είναι αρκετά για τους Ζυγούς. Κι αν σου φαίνεται βαρετό, γι' αυτούς δεν είναι γιατί αντλούν χαρά και αισθάνονται αρκετά γοητευτικοί.

Ο άντρας και η γυναίκα Ζυγός είναι από τα πιο ερωτιάρικα πλάσματα, όχι όμως και σεξουαλικά. Ακόμα και ο ρυθμός στο σεξ θέλουν να είναι ισορροπημένος και σταθερός, χωρίς πολλές... κορυφώσεις και ανεξέλεγκτες... αντιδράσεις. Μπορούν, όμως, να ικανοποιήσουν επιθυμίες και να γίνουν αυτό που θέλει ο εραστής ή η ερωμένη τους να είναι. Ίσως αυτό να συμβαίνει επειδή οι ίδιοι δυσκολεύονται να αποφασίσουν τι πραγματικά τους ευχαριστεί ή να πάρουν πρωτοβουλίες. Το σεξ αποτελεί κομμάτι μιας μεγαλύτερης ρομαντικής φαντασίας για την πλειοψηφία των Ζυγών, οπότε το να «κυνηγάς» έναν πιθανό εραστή ή ερωμένη ενδεχομένως να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από μια μακροχρόνια σχέση, στην οποία αργά ή γρήγορα θα επέλθει η ρουτίνα και θα σταματήσουν τα πονηρά υπονοούμενα και τα πειράγματα.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι και ο άντρας Ζυγός και η γυναίκα επιθυμούν τον θαυμασμό και την κολακεία και αποφεύγουν τη δυσάρεστη πλευρά μιας σεξουαλικής σχέσης. Είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν ενώ αναζητούν την συντροφικότητα, την αγάπη και την κατανόηση, οπότε το σεξ πιθανόν να χρησιμοποιηθεί ως όπλο για να πάρουν αυτά που ζητούν.

Ερωτογενείς Ζώνες του Ζυγού

Η περιοχή της κάτω χαμηλά στην πλάτη όπως και οι γλουτοί είναι σίγουρα μία από τις ερωτογενείς ζώνες του. Το μασάζ σε αυτήν την περιοχή ή η άσκηση μιας ελαφριάς πίεσης, την ώρα που κάνετε έρωτα θα προκαλέσει ρίγη ηδονής στον Ζυγό.

Ταιριαστοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Δίδυμοι, Υδροχόος, Λέων, Ταύρος και Ιχθύες

Αγαπημένη στάση στο σεξ: «Ανάποδη καουμπόισσα», «Ψαλίδι»!

Διάβασε επίσης:

Δέκα μικρά πραγματάκια για τον Ζυγό που σίγουρα δεν γνώριζες

Ερωτεύτηκα άντρα Ζυγό! Τι να περιμένω, ω Σύμπαν;

Μικρό αφιέρωμα σε μια υπέροχη γυναίκα: στην γυναίκα Ζυγό!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved