Αν είσαι μη μου άπτου και του παρθεναγωγείου, μείνε μακριά από αυτόν τον άντρα

Η ιδανική ερωμένη για τον άντρα με Αφροδίτη στον Σκορπιό

Αν είσαι μη μου άπτου και του παρθεναγωγείου, μείνε μακριά από αυτόν τον άντρα

Έχεις αγαθές προθέσεις, χαζές αντιλήψεις περί ισοτιμίας των δύο φύλων και θεωρείς πως στις σχέσεις δεν πρέπει να παίζονται παιχνίδια εξουσίας; Είσαι μη μου άπτου και του παρθεναγωγείου;

Τότε μείνε μακριά από τον άντρα με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, ένα αρσενικό που, αν η γυναίκα δεν είναι bitch, «μάγισσα», «αράχνη», μυστηριώδης, κυριαρχική και... sex machine, «δεν αξίζει μία» και το μόνο που της πρέπει είναι να γίνει βορά στα πάθη, τον πόθο και τη ζήλια του, μπας και ανακαλύψει επιτέλους το γλυκό μυστήριο της ζωής.

Ο άντρας αυτός έρχεται να εκπληρώσει τους πιο μύχιους φόβους και τις πιο «βρώμικες» επιθυμίες σου και βέβαια έχει αξιοσημείωτα προσόντα. Η ικανότητα χειρισμού των άλλων είναι στο αίμα του και όταν χρειαστεί να παίξει θέατρο, την ερμηνεία θα τη ζήλευε και ο... Αλέξης Μινωτής. Δεν κάνει ποτέ πίσω στα θέλω του αλλά και όταν φαίνεται πως το κάνει είναι για λίγο, μέχρι να επιστρέψει δριμύτερος. Όταν θυμώσει -οριστικά- φτύνει το «δηλητήριό» του κατάμουτρα.

Η στρατηγική αυτής της Αφροδίτης είναι ανάλογη με αυτή του Οδυσσέα στην Τροία. Πρώτα δίνει απλόχερα τα δώρα της -υπέρμετρη φροντίδα μέχρι σκασμού και εξονυχιστική τήρηση λεπτομερειών με σημασία- και ύστερα σε κλείνει στο... μπουντρούμι της για να... ξεζουμίσει. Από τη μία η κόλαση κι από την άλλη ο παράδεισος. Παλιά της τέχνη κόσκινο... Αν σε εξιτάρει αυτό γιατί έχεις κι εσύ το δικό σου κρυφό κελάρι με σφοδρές επιθυμίες και απαιτήσεις, ΟΚ! Σε μια τέτοια περίπτωση θα διασκεδάσεις αφάνταστα με τα στιλέτα που θα μπήγετε ο ένας στην πλάτη του άλλου, αν υποψιαστείτε πως κάτι πάει στραβά.

Φυσικά, ως προς τις διαθέσεις και τις ικανότητες του αντρός υπάρχουν και οι εξαιρέσεις: Αν είσαι τυχερή και πέσεις πχ σε κάποιον δύσμοιρο Ζυγό που δεν ξέρει τι να κάνει με την Αφροδίτη που του έλαχε ή σε έναν Τοξότη, θα είναι παιχνιδάκι στα χέρια σου και μπορείς να τον έχεις στο πλευρό σου για πάντα.

Διάβασε επίσης:

Αφροδίτη στον Σκορπιό - Τι αλλάζει στην ζωή των 12 ζωδίων;

Άντρας Σκορπιός: Αυτός ο sexy!

Τα 10 μυστικά του Σκορπιού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved