Αυτά τα 4 ζώδια εθίζονται εύκολα στο σεξ

Σε κάποια δεν τους το ‘χες...

Αυτά τα 4 ζώδια εθίζονται εύκολα στο σεξ

Το σεξ είναι μια απόλαυση και ξέρουμε όλοι, ασχέτως αν το παραδεχόμαστε ή όχι, ότι είναι απαραίτητο συστατικό για να δημιουργηθεί ένας ισχυρός δεσμός μεταξύ δυο ανθρώπων, αλλά και ωφέλιμο για την σωματική και ψυχική μας υγεία.

Υπάρχουν κάποια ζώδια που το λατρεύουν (θα τα δούμε άλλη στιγμή αυτά) ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένα άλλα που δεν καίγονται κιόλας, αν απουσιάζει για λίγο (το τονίζουμε!) από τη ζωή τους. Αν, ωστόσο, ερωτευτούν ή τους τύχει κάποια περιπέτεια, ξυπνά ο... δράκος που κοιμάται μέσα τους και φτάνουν σε βαθμό εθισμού!

Ρίξε μια ματιά για να μάθεις ποια ζώδια πέφτουν... στη μαρμίτα της σεξουαλικής απόλαυσης και δε θέλουν να βγουν με τίποτα!

Υδροχόος

Εγκεφαλικό ζώδιο, θεωρητικό, μπλα-μπλα-μπλα... Γνωστά όλα αυτά και σωστά ως ένα σημείο, αυτό που δε γνωρίζεις όμως είναι ότι ενώ μπορεί να περνά και μόνος του καλά, με τις παρέες και τα ενδιαφέροντά του. Αν διεγερθεί, θα βουτήξει το δάχτυλο στο μέλι... και δεν πρόκειται να σταματήσει. Θα φάει το μισό βάζο, μη σου πούμε ότι θα το τερματίσει. Μπορεί να κάνει σεξ οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Επίσης, ειδικεύεται στα one night stands και στους φίλους με... προνόμια.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι… ταύροι και στο κρεβάτι. Μπορεί να αργούν να πάρουν... μπροστά, όμως, άπαξ και γίνει η αρχή, δεν σταματούν. Συνεχίζουν και συνεχίζουν... με αμείωτη όρεξη. Χρόνο να έχεις, να του τον διαθέσεις και πίστεψέ μας, το πιο πιθανό είναι να περάσουν αρκετές μέρες μέχρι να κυκλοφορήσεις ξανά! Και όπως σε αρκετά, έτσι και με το σεξ, τρώνε «χοντρό κόλλημα». Όσο πιο καλό, τόσο πιο πολλές φορές θέλουν να κάνουν.

Ζυγός

Ευγενικός, εκλεπτυσμένος, περισσότερο της συντροφικότητας και της πνευματικής ένωσης αλλά... μόλις γευτεί τον απαγορευμένο καρπό, μεταλλάσσεται! Το μυαλουδάκι του κολλάει εκεί, πλημμυρίζει με σκέψεις και εικόνες που φτάνουν στα όρια του πορνό, ενώ χάνει κάθε αβρότητα και το μόνο που τον απασχολεί είναι η... πράξη. Και μάντεψε! Όταν ανάψει, είτε είναι νύχτα είτε ημέρα, είτε στο αυτοκίνητο είτε στο δρομάκι, είτε στο σπίτι είτε έξω... θα ψάξει τρόπο να το κάνει.

Αιγόκερως

Συνήθως, ο Αιγόκερως φαίνεται κρύος (με όλα τα συνθετικά που συνοδεύουν το συγκεκριμένο επίθετο, κρυόμπλαστρος, κ.α.) και γενικά δε σου γεμίζει το μάτι. Πιστεύεις ότι είναι μονόχνοτος, ερημίτης... και δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο πέρα από τη δουλειά... Σου έχουμε νέα! Μόλις καταπιαστεί με το σεξ σπάει τα κοντέρ. Πώς το έλεγε μια διαφήμιση; Μετά το ποπ δεν έχει στοπ... Ένα τέτοιο πράγμα... Όχι μόνο εθίζεται, αλλά γίνεται κι αχόρταγος!

Διάβασε επίσης:

Τα 5 πιο παθιασμένα και sexy ζώδια

Τι σε ξενερώνει στο σεξ ανάλογα με το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved