Λέων: Πρόβλεψη Ερωτικής εβδομάδας 21/08 - 27/08

Διάβασε την ερωτική πρόβλεψη της εβδομάδας για τους Λέοντες, από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Λέων: Πρόβλεψη Ερωτικής εβδομάδας 21/08 - 27/08

Αναγνωρίζεις την δύναμή σου και μαζί με αυτή και την απόλυτη στάση που θέλεις να κρατήσεις απέναντι σε όλες τις καταστάσεις. Η Έκλειψη – Νέα Σελήνη που γίνεται στις 21 του μηνός στο ζώδιο σου θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με τα πολύ δυνατά αισθήματα που κουβαλάς μέσα στην καρδιά σου και με κάποιο τρόπο θα βγάλεις στην επιφάνεια πολλά από τα πράγματα που πιθανόν κρατούσες μέσα σου φυλακισμένα. Τα μεγαλειώδη συναισθήματα που νιώθεις για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που μπορεί να είναι Υδροχόος θα σε κάνουν να συμπεριφερθείς πολύ βασιλικά και κυρίως πολύ γενναιόδωρα. Πρώτα όμως θα φροντίσεις να βάλεις τον εαυτό σου στην σωστή θέση και μετά να στραφείς στο άλλο πρόσωπο.

**Είστε ταιριαστές ιδιοσυγκρασίες; Έχει προοπτική η σχέση σας; Οι απαντήσεις είναι εδώ**

Πάντως επειδή δεν θα σηκώνεις εύκολα και πολλά «όχι», συχνά θα βιώνεις και το αίσθημα της απόρριψης. Εκτός αν αποφασίσεις να μην εστιαστείς εκεί, οπότε δεν θα σε ενδιαφέρει πως θα συμπεριφερθεί ένα άτομο που μπορεί και να σου αρέσει. Αν όμως δεν είναι στα μέτρα σου μπορεί και να στραφείς αλλού ή απλά να προσπεράσεις.
Αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαημέρου, δεν θα κάνεις καμία έκπτωση και θα απαιτήσεις να αγαπηθείς όπως ακριβώς είσαι. Με τον Κριό τον Ζυγό ή τον Τοξότη, ένα ξαφνικός έρωτας θα γεννηθεί και δεν θα είναι εύκολο να σταματήσει ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με έναν Δίδυμο που εδώ και καιρό παίζεται ένα παιχνίδι πολύ δυνατό χωρίς όμως κανένας από τους δυο να κάνει το πρώτο βήμα. Με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό θα δημιουργηθούν εντάσεις αλλά και μεγάλα πάθη και δεν θα βρεθεί κάτι για να σβήσει εύκολα τη φωτιά.

Διάβασε την εβδομαδιαία πρόβλεψη του Λέοντα για όλους τους τομείς

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved