Ιχθύες: Πρόβλεψη Ερωτικής Εβδομάδας 03/07 - 09/07

Διάβασε την ερωτική πρόβλεψη της εβδομάδας για τους Ιχθύες, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Ιχθύες: Πρόβλεψη Ερωτικής Εβδομάδας 03/07 - 09/07

Προσπαθείς να βρεις και πάλι τον εαυτό σου γιατί έχεις την ανάγκη να «κουρνιάσεις» και να ησυχάσεις. Όσο περισσότερο το θέλεις, τόσο περισσότερο θα βγαίνουν στην επιφάνεια θέματα, που δε θα σου επιτρέπουν να το κάνεις. Με τον Δίδυμο είναι συνεχώς στην πρίζα και σε προκαλεί να πάρεις θέση. Η στάση του σε κουράζει και προτιμάς να είσαι εκτός του κοινού σας παιχνιδιού και να βιώνεις τη σχέση με τον τρόπο που εσύ νιώθεις πιο άνετα. Με τον Κριό αναγκαστικά πρέπει να πάρεις μια πολύ δυναμική θέση για να μπορέσετε να είστε μαζί.

**Είστε ταιριαστές ιδιοσυγκρασίες; Έχει προοπτική η σχέση σας; Οι απαντήσεις είναι εδώ**

Ο Λέοντας έχει αρχίσει πλέον να παίζει ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και νιώθεις πως για να τα καταφέρετε χρειάζεται πολλή δουλειά από μέρους σου την οποία στην παρούσα φάση, δεν δείχνεις διατεθειμένος/η να την κάνεις. Είναι μια καλή ευκαιρία να αποδείξεις πόσο δημιουργικός/ή γίνεσαι όταν ερωτευτείς.
Ο Τοξότης έχει ένα τρόπο να σε ξεσηκώνει και να είναι πάντα στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεών σου, γιατί σε «προκαλεί» να βγάλεις όλο το δυναμισμό και την ενέργειά σου, προς το πρόσωπό του.

Διάβασε την εβδομαδιαία πρόβλεψη των Ιχθύων για όλους τους τομείς

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved