Ερωτικό ωροσκόπιο 30/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 30/5

ΚΡΙΟΣ

Μετά από μια χαλαρή Κυριακή, χωρίς άγχη και προβλήματα, έρχεται η Δευτέρα που σε θέλει να τρέχεις για διάφορες δουλειές, όμως η βαρεμάρα και η έλλειψη ενεργητικότητας που έχεις δε βοηθά στο να διαπεραιώσεις όσα θέλεις κι ίσως αρχίσεις να γκρινιάζεις. Το κέφι πιθανόν να στο φτιάξει ένα πρόσωπο από τον εργασιακό σου χώρο που θα αντιληφθείς ότι σε φλερτάρει διακριτικά και μάλλον του αρέσεις καιρό. Αν είσαι σε σχέση, μια αδιαθεσία μπορεί να σου χαλάσει την όρεξη για το οτιδήποτε, ωστόσο το ταίρι σου θα σε συνεφέρει σύντομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα όμορφο κομπλιμέντο σήμερα θα είναι ικανό, όχι μόνο να σου φτιάξει τη διάθεση, αλλά να τονώσει και την αυτοπεποίθησή σου. Θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να πιστεύεις πρώτα εσύ στον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου γιατί μόνο έτσι θα αρχίσουν να συμβαίνουν καλά πράγματα στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι σε σχέση, αυτό που θέλεις περισσότερο είναι να απομονωθείς για λίγο με το σύντροφό σου, ώστε να σταματήσουν να σας ζαλίζουν φίλοι και γνωστοί με τα προβλήματά τους που έχουν βρει την εύκολη λύση να σας τα «πασάρουν».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια καλή ευκαιρία να βάλεις σε μια τάξη το σπίτι σου και να ξεφορτωθείς πράγματα που σου είναι άχρηστα ή χαλασμένα κι όλο το αναβάλλεις. Το να ομορφύνεις το χώρο που ζεις και κινείσαι θα σου δώσει ένα έναυσμα να αρχίσεις να καταπιάνεσαι με όλα τα προσωπικά σου θέματα, κυρίως τα ερωτικά και να κάνεις μια καλή.. εκκαθάριση προσώπων που πιάνουν τόπο στη ζωή σου, χωρίς να σου προσφέρουν τίποτα. Αν είσαι σε σχέση, μην πάρεις γενικά πρωτοβουλίες όσο αγαθές προθέσεις κι αν έχεις, χωρίς να ρωτήσεις το σύντροφό σου γιατί η όποια κίνησή σου θα παρερμηνευτεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το να καταλάβεις μέσα από υπονοούμενα και σκόρπιες λέξεις τι μπορεί να αισθάνεται ένα άτομο για σένα είναι χάσιμο χρόνου και μπορεί σήμερα να σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο, προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσεις τι εννοεί ή επιδιώκει. Γι’ αυτό καλό θα ήταν είτε να το ρωτήσεις ευθέως είτε να περιμένεις λίγο να ξεκαθαρίσει μόνη της η κατάσταση, Αν είσαι σε σχέση, ίσως παρεξηγηθείτε από ένα συγγενικό σας πρόσωπο που από την καλή σας την καρδιά θελήσατε να το βοηθήσετε αλλά το θεώρησε παρέμβαση στα προσωπικά του.

ΛΕΩΝ

Ενδεχομένως να πετάς στα σύννεφα εξ αιτίας της γνωριμίας σου με ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχει σεξουαλική χημεία αλλά και δείχνει διάθεση να προχωρήσει σε κάτι πιο σταθερό. Ωστόσο, άκου και το ένστικτό σου που μπορεί να σε προειδοποιεί να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου και να μην τα δώσεις όλα, καθώς καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν. Αν είσαι σε σχέση, φροντίστε να έχετε τον έλεγχο των οικονομικών σας γιατί κάνετε μια χαλαρή έως και σπάταλη διαχείριση ή αγοράζετε πράγματα που δεν είναι χρηστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου, στους Ιχθύες, ενδεχομένως να σε γεμίσει αμφιβολίες για μια πρόσφατη απόφασή σου που αφορούσε στα ερωτικά σου κι ήταν βασισμένη πάνω στη λογική. Γι’ αυτό είναι πιθανό να ξανασκεφτείς το θέμα, αφού συναισθηματικά ακόμα σε απασχολεί. Δεν αποκλείεται μάλιστα να καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι πρέπει να δώσεις λίγο παραπάνω χρόνο και σε σένα και στο συγκεκριμένο άτομο, πριν κάνεις κάποια κίνηση. Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν μη σταθείς τόσο στα αρνητικά όσο στα θετικά στοιχεία της γιατί συνηθίζεις να κολλάς σε μια λεπτομέρεια και χάνεις την συνολική εικόνα.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Ίσως η δουλειά να λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά σήμερα για σένα γιατί θα στρέψεις εκεί την προσοχή σου και θα απασχολήσεις το μυαλό σου με πρακτικά θέματα, μην αφήνοντας περιθώρια στον εαυτό σου να σκεφτεί την ερωτική σου ζωή ή ένα πρόσωπο που θέλεις και δεν έχεις. Βέβαια αυτό είναι μια προσωρινή λύση γιατί γρήγορα θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις την κατάσταση. Αν είσαι σε σχέση, με τις πολλές υποχωρήσεις το μόνο που καταφέρνεις είναι να μεταθέτεις τα όριά σου και στο τέλος καταλήγεις παραπονούμενος/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προκειμένου να προχωρήσεις σε μια σχέση, είναι σημαντικό για σένα να μπορείς να εμπιστευτείς το συγκεκριμένο πρόσωπο. Στην παρούσα φάση, έχεις την αίσθηση ότι κάτι σου κρύβει ένα άτομο που σου αρέσει και αυτό από μόνο του σε αναγκάζει να κρατάς κι εσύ κλειστά τα φύλλα σου. Το θέμα είναι ότι έτσι όπως κυλούν τα πράγματα δεν μπορείτε ούτε πίσω, ούτε μπροστά να πάτε. Αν είσαι σε σχέση, ίσως το ταίρι σου δε θέλει να σου πει αυτό που το απασχολεί γιατί απλά δεν είναι έτοιμο γι’ αυτό μην κάνεις πονηρές σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα άτομο πιθανόν να σε έχει συνεπάρει γι’ αυτό έχεις αφήσει τη φαντασία σου ελεύθερη και κάνεις σχέδια τρελά για τους δυο σας. Το να ονειροπολείς σκεφτόμενος/η ένα καλύτερο ερωτικό μέλλον σου δίνει το ερέθισμα να προσπαθήσεις περισσότερο, να σκεφτείς πιο δημιουργικά για να το κατακτήσεις και πλέον έχεις την εύνοια για να τα καταφέρεις. Αν είσαι σε σχέση, η οικογένεια είτε του ενός είτε του άλλου ίσως αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και θα χρειαστεί τη βοήθειά σας, οπότε αναγκαστικά θα αλλάξει το πρόγραμμά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκινάς τη βδομάδα με ηθικό ακμαίο και παρά το ότι δεν πιστεύεις σε θαύματα, έχεις την πεποίθηση ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα, τουλάχιστον από ερωτικής άποψης. Οπότε, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι υπομονή και να μη χάνεις την πίστη σου. Βέβαια δεν είναι εύκολο να σκέφτεσαι θετικά αλλά εφ’ όσον η ζωή σου μέρα – μέρα αλλάζει έστω και ανεπαίσθητα, είναι πολύ πιθανό να έχεις δίκιο. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να μάθετε κάποια πράγματα για ένα γνωστό ή συγγενή σας που θα σας δημιουργήσουν διάφορες απορίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ερωτική διάθεση υπάρχει, αλλά η σχέση σου ίσως χρειάζεται περισσότερο συναίσθημα από την πλευρά σου, όχι γιατί δεν το έχεις αλλά γιατί δεν το δείχνεις και συχνά ο άνθρωπός σου αμφιβάλλει. Πρέπει που και που να εκφράζεσαι πιο ανοιχτά για αυτά που νιώθεις, χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι θα αρχίσεις το μελόδραμα. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένα πρόσωπο κατά κάποιο τρόπο επιδρά πολύ έντονα πάνω σου και σε κάνει να χάνεις τον προσανατολισμό σου. Αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο για να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σε «μαγεύει» πάνω του.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου προσφέρει απλόχερα τη δυνατότητα να πετύχεις ένα ερωτικό σου στόχο, χωρίς μάλιστα να προσπαθήσεις πολύ. Αρκεί να απλώσεις τα δίχτυα σου έτσι ώστε να πιάσεις το πρόσωπο που θέλεις. Γενικά πάντως, ελκύεις αρκετά αυτόν τον καιρό, οπότε πολλοί/ες θα αποπειραθούν να κερδίσουν το ενδιαφέρον σου, ορισμένοι/ες δε θα αξίζουν και το χρόνο σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί ο σύντροφός σου να σε κανακέψει λίγο παραπάνω σήμερα, κάνοντάς σε να νιώσεις πολύτιμος/η αλλά και τυχερός/η που τον έχεις στο πλευρό σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved