Ερωτικό ωροσκόπιο 25/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/5

ΚΡΙΟΣ

Βαραίνει το κλίμα σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω η οποία σε καλεί να συγκεντρώσεις τις δυνάμεις σου και να τις διοχετεύσεις σε συγκεκριμένο στόχο ή σε αυτά που θέλεις να πετύχεις στην ερωτική σου ζωή. Παρά το ότι δεν συνάδει με το χαρακτήρα σου μπορεί να αναγκαστείς να μετρήσεις τα συν και τα πλην ενός προσώπου, πριν προχωρήσεις μαζί του. Αν είσαι σε σχέση, η ανάληψη κάποιων επιπλέον επαγγελματικών καθηκόντων, χωρίς να το καταλάβεις, θα σε κάνει να βάλεις σε δεύτερη μοίρα το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Οφείλεις να δώσεις περισσότερη προσοχή στα λόγια ή τις συμβουλές ενός μεγαλύτερου και πιο έμπειρου στα ερωτικά προσώπου για το πώς θα ήταν καλύτερα να χειριστείς ένα ερωτικό σου θέμα. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να ακολουθήσεις κατά γράμμα ό,τι σου πει αλλά να δεις και μια άλλη πλευρά και να πράξεις ανάλογα. Αν είσαι σε σχέση, θα προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου απέναντι στις απαιτήσεις ή σε μια συμπεριφορά του συντρόφου σου που θα την θεωρήσεις άδικη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την Αφροδίτη την έχεις και μάλιστα η δυναμική της ενισχύεται από την αντίθεσή της με τον Άρη, οπότε σήμερα σου δείχνει τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Εφ’ όσον λοιπόν η εύνοια σου δίνεται, αυτό που σου απομένει είναι να βρεις τον ερωτικό σου στόχο και με υπομονή και μέθοδο να μπορέσεις να τον κατακτήσεις, αρκεί να μην πισωγυρίσεις σε πρώην και χαθεί η όλη προσπάθεια. Αν είσαι σε σχέση, το να προσεγγίσεις το ταίρι σου θα είναι πολύ εύκολο γιατί έχει το ταλέντο να μαθαίνεις αυτά που θέλεις με ιδιαίτερη μαεστρία και απόψε, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, θα σου ανοίξει την καρδιά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη απέναντί σου, στον Αιγόκερω, οι πιθανότητες να προσελκύσεις το ενδιαφέρον ενός προσώπου με κύρος ή μεγαλύτερό σου ηλικιακά είναι πολύ μεγάλες σήμερα. Το ότι σου εμπνέει αξιοπιστία και σταθερότητα είναι αρκετό για να σε κάνει να ξανοιχτείς λίγο περισσότερο και να του εμπιστευτείς κάποια προσωπικά σου. Αν είσαι σε σχέση, ίσως επιφορτιστείς με κάποιες επιπλέον ευθύνες ή να αναλάβεις τη διευθέτηση ενός πρακτικού θέματος αφού όπως φαίνεται από τα πράγματα μόνο εσύ μπορείς να το φέρεις εις πέρας.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να δώσεις παραπάνω σημασία απ’ όσο πρέπει σε ένα σχόλιο που θα ακούσεις από τον σύντροφό σου και να στενοχωρηθείς, αλλά μάλλον υπερβάλλεις γιατί δεν έχει ως στόχο να σε κριτικάρει, αλλά να σε «βελτιώσει», οπότε παραμέρισε τον εγωισμό σου και στάσου μόνο σε αυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένα πρόσωπο από το εργασιακό σου περιβάλλον πιθανόν να σε προσεγγίσει σήμερα με πονηρές διαθέσεις, όμως καλό θα ήταν να κρατήσεις μια διακριτική στάση και να μην αφήσεις εξ αιτίας την αντίθεσης Αφροδίτης - Άρη να φανείς σε όλους ο ενθουσιασμός σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει πολύ και θέλεις να είστε μαζί, καλό θα ήταν να έχεις ένα πλάνο πώς θα κινηθείς, αν και σε τέτοια θέματα είσαι αρκετά προσεκτικός/η και δεν λειτουργείς αυθόρμητα. Σίγουρα πάντως με την εύνοια που έχεις και σε συνδυασμό με τη συνολικότερη παρουσία σου και την αβάντα της όψης Αφροδίτης - Άρη, θα κερδίσεις την προσοχή του και όχι μόνο. Αν είσαι δεσμευμένος/η, αρκετά χαλαρώσατε γι’ αυτό σήμερα θα επανέρθεις στο γνωστό σου μοτίβο, όχι τίποτα, αλλά να μην χαθούν κι οι ισορροπίες στη σχέση σου.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Το να είσαι κάπως πιο αυστηρός/η στις ερωτικές σου επιλογές σε σένα κάνει καλό, αφού, αν τα κριτήριά σου είναι σωστά, θα γλυτώσεις από λάθη και απογοητεύσεις. Σήμερα θα διαπιστώσεις ότι η ανάγκη σου για συντροφικότητα συχνά σε κάνει να παραβλέπεις στοιχεία του χαρακτήρα του άλλου προσώπου κι αυτό στο τέλος το πληρώνεις. Αν είσαι σε σχέση, η θέση που θα πάρεις σε ένα οικογενειακό θέμα που μπορεί να προκύψει, θα αποδείξει στο ταίρι σου ότι όταν χρειάζεται μπορείς να λειτουργείς και λογικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σαφώς η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ερωτικά ανοίγματα, όμως μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να εδραιώσεις μια κατάσταση που μέχρι πρότινος ήταν ρευστή ή να βάλεις μπροστά ένα σχέδιο, προκειμένου να κατακτήσεις το πρόσωπο που θέλεις. Οι κινήσεις σου θα είναι ελεγχόμενες και δε θα αφήσεις τίποτα στην τύχη. Αν είσαι σε σχέση, οφείλετε να ερευνήσετε περισσότερο μια υπόθεση που σας απασχολεί και να συλλέξετε περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία για να είστε καλυμμένοι από παντού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσεκτικός/η λόγω Κρόνου είσαι αλλά τώρα με την Αφροδίτη απέναντί σου σε αντίθεση με τον Άρη σου μπορεί να ξεφύγεις λίγο κι η σημερινή μέρα δε «σηκώνει» αυθόρμητες κι αψυχολόγητες ενέργειες στα ερωτικά αλλά μέθοδο και στρατηγική, διαφορετικά ίσως κάνεις κάτι που συναισθηματικά θα σε εκθέσει και να «κάψεις» το πλεονέκτημά σου. Αν είσαι σε σχέση, αν είχες άδικο σε ένα θέμα, οφείλεις να το παραδεχτείς. Όσο πιο γρήγορα το κάνεις, τόσο πιο εύκολα θα φύγουν τα μούτρα και θα απολαύσετε ένα όμορφο βράδυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου η μέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου, οπότε μπορείς να παρουσιάσεις τον καλύτερο εαυτό σου και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Το στυλ σου και η έντονη προσωπικότητά σου ίσως ελκύσουν ένα πρόσωπο που θα σου αρέσει και να ξεκινήσει μια επαφή με αρκετά καλές προοπτικές. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να σου βγει μια αυστηρότητα με το σύντροφό σου, αλλά μετά θα καταλάβεις ότι ορισμένες φορές το παρακάνεις με την τυπικότητα και γίνεσαι άδικος/η. Οπότε θα προσπαθήσεις να επανορθώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περιμένεις να συμβεί κάτι πολύ μεγάλο στην ερωτική σου ζωή και αλλά τελικά θα διαπιστώσεις ότι όλα είναι θέμα επιλογής. Είναι πιθανό, εξ αιτίας της αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Άρη να «τρέξεις» με μεγάλες ταχύτητες να μην δεις ένα πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά σου και μπορεί να κάνει τη διαφορά γι’ αυτό να είσαι πιο παρατηρητικός/η. Αν είσαι σε σχέση, ίσως δε θέλεις να αναφέρεις στο σύντροφό σου κάποια μελλοντικά σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, αφού πιστεύεις ότι είναι πολύ νωρίς και πρέπει πρώτα να τα σιγουρέψεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε οτιδήποτε κάνεις πρέπει να έχεις ένα μέτρο και σήμερα η μέρα σε βοηθά να επαναπροσδιορίσεις τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή και να αντιληφθείς ότι καμιά φορά υπερβάλλεις, είτε συναισθηματικά είτε προσδίδοντας σε ένα πρόσωπο αξίες που δεν έχει κάτι που φυσικά γυρνά εις βάρος σου. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να κληθείτε να βοηθήσετε ένα φιλικό σας πρόσωπο που αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα, στην πορεία όμως θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα είναι πιο δύσκολα απ’ όσο υπολογίζατε.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved