Ερωτικό ωροσκόπιο 20/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/5

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα είναι πολύ εύκολο να υποπέσεις σε ερωτικά «λανθασμένες» επιλογές, προκειμένου να καλύψεις ένα κομμάτι σου που παραμένει ανικανοποίητο. Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι ικανό να σε σταματήσει, οπότε το πιο πιθανό είναι να ενδώσεις σε ένα πειρασμό που δε θα μπορέσεις να αντισταθείς. Αν είσαι σε σχέση, το οικονομικό θα είναι ένα θέμα που θα σας απασχολήσει, καθώς χρειάζεται ενίσχυση ώστε να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδια ή μια αγορά που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά ερωτική και παθιασμένη θα είναι η μέρα σου και σήμερα με τη Σελήνη απέναντί σου, στον Σκορπιό κι αν αποφύγετε με το σύντροφό σου τις ζήλειες και τα «δράματα» θα μπορέσετε να την απολαύσετε. Αν αρχίσεις όμως τον έλεγχο μάλλον το βράδυ σας δε θα είναι ευχάριστο. Αν είσαι ελεύθερος/η, ετοιμάσου γιατί μια νέα γνωριμία είναι προ των πυλών που θα σε συγκλονίσει. Γι’ αυτό εκμεταλλεύσου το ότι είναι Παρασκευή και φρόντισε να κυκλοφορήσεις στα κατάλληλα μέρη γιατί οι ευκαιρίες παραμονεύουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια εργασιακά θέματα θα καταναλώνουν αρκετό από το χρόνο σου και, παρά τις προθέσεις και την καλή σου διάθεση, δε θα σε αφήσουν πολλά περιθώρια να ασχοληθείς με ένα άτομο που σου αρέσει και ήθελες απόψε να το συναντήσεις. Υπομονή όμως γιατί από αύριο οι συνθήκες θα γίνουν για σένα σαφώς πολύ καλύτερες. Από το απόγευμα μάλιστα θα περάσει κι ο Ήλιος στο ζώδιό σου, οπότε προμηνύονται καινούργιες και συναρπαστικές εξελίξεις στα ερωτικά σου, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ατμόσφαιρα παραμένει ερωτική και σε σπρώχνει να εκφράσεις όσα κρύβεις στην ψυχή σου και να φανερώσεις τι νιώθεις σε ένα άτομο που σε ελκύει. Ενδεχομένως να μην είχες κάνει μέχρι τώρα κάποια απόπειρα, όμως θεωρείς ότι είναι η μόνη λύση για να μπορέσεις να βγάλεις από μέσα σου το συναισθηματικό βάρος. Αν είσαι σε σχέση, ίσως βλέπεις ότι κάτι απασχολεί τον σύντροφό σου αλλά αντί να τον πιέσεις να σου μιλήσει, είναι καλύτερα να αποφορτίσεις κάπως την ατμόσφαιρα για να σου ανοιχτεί πιο εύκολα.

ΛΕΩΝ

Ίσως νιώθεις ένα «αόρατο» χέρι να σε κρατάει και να μη σε αφήνει να συμπεριφερθείς αλέγρα και με εξωστρέφεια, όπως συνήθως, σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει και θα σου άρεσε να είστε μαζί. Ωστόσο, μπορεί να είναι καλύτερα έτσι, αφού θέλοντας και μη, βγάζεις ένα μυστήριο που είναι αρκετά πιο θελκτικό. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να αρχίσει κάτι να σε ενοχλεί στο χώρο που σε περιβάλλει και να σκέφτεσαι διάφορες αλλαγές. Συζητήστε το με το σύντροφό σου, ανταλλάξτε απόψεις και μην παίρνεις μόνος/η σου πρωτοβουλίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα ίσως όλα σε οδηγούν να κρατήσεις μυστικό το ενδιαφέρον σου για ένα πρόσωπο που σου αρέσει, ωστόσο μπορεί να φέρεις την κουβέντα με ένα γνωστό ή συγγενή σου σε αυτό με σκοπό να ψαρέψεις αντιδράσεις ή επιπλέον πληροφορίες. Πάντως ό, τι κι αν συμβεί εσύ δεν πρόκειται να αλλάξεις γνώμη κι αν δε διασταυρώσεις το κάθε τι που θα μάθεις. Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανό σε μια συζήτηση με το ταίρι σου να χάσεις την υπομονή σου και να γίνεις καυστικός/η, όμως μετά θα το μετανιώσεις.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Είναι η κατάλληλη μέρα για μια βραδινή έξοδο, καθώς τόσο το ότι είναι Παρασκευή, όσο και το ερωτικό κλίμα που επικρατεί προϊδεάζουν για πολύ ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Όπου κι αν βρεθείς, δε θα αφήσεις απαρατήρητο κανένα άτομο του αντίθετου φύλου και μόλις «πέσεις» σε αυτό που σε ελκύει περισσότερο ίσως κάνεις την κίνησή σου και το προκαλέσεις σε ένα πονηρό παιχνίδι. Αν είσαι σε σχέση, η σεξουαλική σας διάθεση θα χτυπήσει κόκκινο οπότε προετοιμάσου για μια καυτή νύχτα με το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μυστηριώδης γοητεία σου, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, θα ελκύσει τα βλέμματα του αντίθετου φύλου κι όπου κι αν βρεθείς θα μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον. Με το πέρασμα μάλιστα του Ήλιου στον 8ο οίκο σου μια διάθεση για παιχνίδι και ανανέωση της ερωτικής σου ζωής θα σε καταλάβει, οπότε καινούργιες προοπτικές θα ανοιχτούν μπροστά σου που θα σε γεμίσουν με ενθουσιασμό. Αν είσαι σε σχέση, θα είσαι πιο χαλαρός/η σήμερα και μιας κι είναι Παρασκευή μπορεί να προτείνεις στο ταίρι σου να πάτε κάπου να ξεσκάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενώ το πρώτο μισό της ημέρας θα είσαι κάπως συγκρατημένος/η και προσεκτικός/η στις κινήσεις σου, από το απόγευμα και με το πέρασμα του Ήλιου στους Διδύμους, θα νιώσεις σαν να σε χτυπά ένα αεράκι φρεσκάδας στο πρόσωπο. Θα ξαναβρείς τη ζωντάνια και την ενεργητικότητά σου και θα αλλάξεις ρότα στα ερωτικά, εγκαταλείποντας ένα πρόσωπο που πολύ σε παίδεψε. Αν είσαι σε σχέση όμως, θα είσαι κάπως πεσμένος/η σε διάθεση και θα αρνηθείς μια πρόταση του συντρόφου σου για έξοδο γιατί θα έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πολύ πιθανό ένα άτομο σήμερα σε μια έξοδό σου να σε φλερτάρει πολύ επίμονα και πιεστικά αλλά επειδή το στυλ του θα σε ιντριγκάρει, γρήγορα θα μπεις στο παιχνίδι κι εσύ και θα ανταπαντήσεις στα σχόλια και τις προκλήσεις σου. Ίσως μάλιστα δεν τελειώσει η όλη ιστορία σε ένα βράδυ αλλά έχει και συνέχεια. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να πιάσει σήμερα το ταίρι σου μια εξομολογητική διάθεση και να σου ανοίξει την καρδιά του, λέγοντάς σου πράγματα που μεν υποψιαζόσουν αλλά δεν είχες κάνει ποτέ κουβέντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γοητεία σου θα είναι πολύ έντονη και μιας κι η μέρα σε ευνοεί, δεν αποκλείεται να σήμερα να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει και να φανερώσεις το τι αισθάνεσαι γι’ αυτό. Όποια ερωτική κίνηση κι αν κάνεις, πάντως θα πιάσει, κυρίως από το απόγευμα και μετά, αφού θα κοινωνικοποιηθείς περισσότερο και θα κάνεις καινούργια ανοίγματα σε άτομα. Αν είσαι σε σχέση, θα δείξεις στο σύντροφό σου την ερωτιάρικη πλευρά σου, κάτι που θα το εκπλήξει ευχάριστα, αφού θα είσαι πιο θερμός/η και εκδηλωτικός/η από άλλες φορές.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα ξυπνήσει ο ερωτισμός σου και μπορεί να μην κάνεις κάτι ιδιαίτερο αλλά θα έχεις τα τυχερά σου με μια γνωριμία που θα σε συνεπάρει ενώ δεν αποκλείεται να σου δοθεί η ευκαιρία να τραβήξεις την προσοχή του προσώπου που σε ενδιαφέρει και με το μοναδικό σου στυλ τελικά να το κατακτήσεις. Αν είσαι σε σχέση, μια συζήτηση με το ταίρι σου θα είναι αρκετά διαφωτιστική και για τους δύο, αφού θα ειπωθούν αλήθειες και πράγματα που κρατούσατε μέσα σας που θα σας βοηθήσουν να έρθετε ακόμα πιο κοντά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved