Ερωτικό ωροσκόπιο 19/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/5

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό έρχεται με πολύ μυστήριο και πάθος να πάρει τα ηνία της ερωτικής σου ζωής. Έντονα συναισθήματα θα σε καταλάβουν και οι επιθυμίες σου θα αυξηθούν κατακόρυφα. Είναι πολύ πιθανό να γίνεις απαιτητικός/η με το ταίρι σου ή να τα θέλεις όλα από ένα πρόσωπο και να μη δέχεσαι κανένα είδος συμβιβασμού. Δεν αποκλείεται να σε πιάσει και μια ζήλεια ή αίσθηση του ανικανοποίητου, η οποία θα ήταν καλύτερα να εκτονωθεί σεξουαλικά παρά ψυχοφθόρα και με εντάσεις στη σχέση σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη το πρωί μπαίνει στον 7ο οίκο σου, στοn Σκορπιό κάνοντάς σε αρκετά ερωτικό/η και θελκτικό/η στο αντίθετο φύλο. Θα σου δοθεί η ευκαιρία για να κάνεις μια νέα, πολλά υποσχόμενη γνωριμία, όπως επίσης μπορεί να βάλεις μπροστά ένα σχέδιο κατάκτησης του αντικειμένου του πόθου σου. Αν είσαι σε σχέση όμως, θα υπάρχει μια «υπόγεια» ένταση αλλά αν ρωτήσεις τον σύντροφό σου, μάλλον θα κάνει τον ανήξερο και θα αρνηθεί να δώσει συνέχεια, όσο κι αν επιμείνεις. Οπότε καλύτερα να μην αναφέρεις τίποτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μόνο με υποψίες και σκόρπια στοιχεία δεν μπορείς να βγάλεις άκρη σε μια ερωτική σου υπόθεση που θα σε απασχολήσει. Είναι προτιμότερο λοιπόν να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου αλλά ταυτόχρονα να προσπαθήσεις να «διαλευκάνεις το μυστήριο» με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, ίσως κάποιος/α διαδίδει διάφορα και μη κολακευτικά για σένα που κατά ένα μέρος τους δεν είναι ψέματα, αλλά αυτά ίσχυαν παλιά. Τώρα φοβάσαι ότι αν φτάσουν στα αφτιά του συντρόφου σου, θα κάνουν ζημιά στη σχέση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ ερωτικός/η και αισθαντικός/η θα είσαι σήμερα κι αν μπορέσεις να κοντρολάρεις τα έντονα συναισθήματά σου και να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθησή σου που θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη, τότε όλες οι πιθανότητες είναι υπέρ σου, είτε να κερδίσεις το πρόσωπο που έχεις βάλει στο μάτι εδώ και μέρες είτε να γυρίσεις προς όφελός σου μια κατάσταση. Αν είσαι σε σχέση, μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να μετατραπούν σε καχυποψία για το ταίρι σου γιατί θα χαλάσεις ένα αρκετά όμορφο βράδυ.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να λειτουργήσεις πιο υπόγεια σήμερα και σίγουρα χωρίς να δώσεις στόχο, αν θέλεις να κερδίσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει, κυρίως αν βρίσκεται στον επαγγελματικό σου χώρο όπου ζήλειες και ανταγωνισμοί δίνουν και παίρνουν. Γι’ αυτό να είσαι πιο πονηρός/η και να κρατάς τις προθέσεις για τον εαυτό σου. Αν είσαι σε σχέση, κάποιο οικογενειακό θέμα θα φάει σχεδόν τη μισή σας μέρα αλλά η αποφασιστικότητα και η επιμονή που θα δείξεις θα βοηθήσουν ώστε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια πικρόχολα σχόλια που θα ειπωθούν σήμερα από ένα γνωστό ή συγγενή σου για το ταίρι σου θα σε ενοχλήσουν αρκετά αλλά θα προτιμήσεις να μη μιλήσεις. Σίγουρα όμως δε θα το ξεχάσεις κιόλας και με την πρώτη ευκαιρία που θα σου δοθεί θα λάβει την πληρωμένη απάντησή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, η παρατηρητικότητα και ο ερευνητικός σου νους θα σε φρενάρουν τελευταία στιγμή από το να προχωρήσεις με ένα πρόσωπο, καθώς θα ανακαλύψεις πράγματα που δε θα σου αρέσουν.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Η ανασφάλεια μπορεί να φωλιάσει μέσα σου σήμερα και να φουντώσει τη ζήλεια για το ταίρι σου με μια μικρή αφορμή, όμως είναι κρίμα να χαλάσεις ένα τόσο ερωτικό βράδυ με εντάσεις και πικρίες. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τα συναισθήματά σου ή να τα εκτονώσεις αλλιώς. Αν είσαι ελεύθερος/η, το πάθος σου για ένα πρόσωπο που θέλεις όσο πλησιάζει το βράδυ θα μεγαλώνει κι ίσως σε σπρώξει να ενεργοποιηθείς αλλά τη δεδομένη στιγμή καλό θα ήταν να μην κινηθείς παρορμητικά και χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου ενισχύεται το πάθος και η σεξουαλικότητά σου και για ένα διήμερο θα μονοπωλήσεις το ερωτικό ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου ενώ έχεις όλα όσα χρειάζεσαι στα χέρια σου για να κατακτήσεις το πρόσωπο που επιθυμεί η καρδιά σου. Η θέληση και το πείσμα σου θα είναι μεγάλα κι εφ’ όσον ευνοείσαι και πλανητικά ακόμα κι ένα ρίσκο να πάρεις, θα σου βγει σε καλό. Αν είσαι σε σχέση, η απόλυτη στάση σου σε ένα θέμα ίσως στενοχωρήσει το σύντροφό σου, όμως δεν θα είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξαφνικά ίσως σε πιάσει μια επιφυλακτικότητα και περίεργες σκέψεις θα τριγυρνούν στο μυαλό σου δεν αποκλείεται να αρχίσεις να υποψιάζεσαι ότι ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε έρθει αρκετά κοντά δε σου λέει την αλήθεια ή τουλάχιστον σου κρύβει σημαντικά πράγματα. Ό,τι είναι πάντως, θα φανεί αργά ή γρήγορα οπότε μην χαλιέσαι. Αν είσαι σε σχέση, θα ακολουθήσεις τη συμβουλή του συντρόφου σου για ένα εργασιακό σου θέμα και δε θα κάνεις καμία κίνηση, αν δεν έχεις στα χέρια σου τα απαραίτητα στοιχεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βγάζεις έναν ερωτισμό σήμερα και να ασκείς έντονη γοητεία, οπότε καλό θα ήταν να τα εκμεταλλευτείς και να μη μείνεις μέσα απόψε, αφού είσαι πολύ κοντά στο να γνωρίσεις το άτομο που αναζητάς. Το δύσκολο θα είναι πάντως να αποβάλλεις τη δυσπιστία σου αλλά ακόμα κι αν υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου, τουλάχιστον μην την αφήσεις να σε κρατήσει πίσω. Αν είσαι σε σχέση, η συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο πιθανόν να καταλήξει σε ψυχογράφημα και έρευνα ώστε να βρείτε τη ρίζα του προβλήματός του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελκύεις, έχεις στυλ αλλά και την ευκαιρία να κερδίσεις ένα άτομο που είχες βάλει στόχο ενδεχομένως από παλιά, όμως οι συνθήκες δεν επέτρεψαν να γίνει κάτι μεταξύ σας κι ίσως σου έμεινε απωθημένο. Αυτή τη φορά σε ευνοούν, οπότε οργανώσου και κάνε την κίνησή σου. Αν είσαι σε σχέση, θα υπάρχει μια φορτισμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου που μπορεί να οδηγήσει σε ένταση και θα σου χαλάσει τη διάθεση. Για να μη δώσεις περισσότερες διαστάσεις πιθανόν να αποστασιοποιηθείς συναισθηματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο νους σου βάζει σκέψεις και ιδέες μάλλον αρνητικές που σου δημιουργούν άσχημη διάθεση και σε βάζουν να φαντάζεσαι διάφορα για το ταίρι σου που πιθανόν να μην ισχύουν γι’ αυτό καλό θα ήταν πριν μιλήσεις –ή χειρότερα- του προσάψεις κάτι, να σιγουρευτείς. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα είσαι πολύ προσεκτικός/η και με μια δόση μυστηρίου στην επαφή σου με ένα πρόσωπο και ενδεχομένως να προσπαθήσεις να ψαρέψεις πράγματα γι’ αυτό χωρίς όμως να λες δικά σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved