Ερωτικό ωροσκόπιο 21/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/5

ΚΡΙΟΣ

Όλο αυτό το βάρος των συναισθημάτων και το μυστήριο του τελευταίου διημέρου μάλλον σε έχει κουράσει γι’ αυτό σήμερα θέλεις κάτι πιο ανάλαφρο και χαλαρωτικό που θα σε ανεβάσει. Το πιο πιθανό είναι να κανονίσεις να βρεθείς με την παρέα σου το βράδυ, να τα ρίξεις όλα πίσω σου, να γελάσεις, να ξεσκάσεις και να φλερτάρεις χωρίς ενοχές. Την ίδια διάθεση θα έχεις κι αν είσαι σε σχέση, στο κάτω-κάτω Σάββατο είναι, σας αξίζει να περάσετε όμορφα και ξέγνοιαστα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι το βράδυ στο Σκορπιό επηρεάζοντας τον τομέα των σχέσεών σου κι ενδεχομένως λίγο πριν σε αποχαιρετήσει να ξεθάψει κι ένα θέμα που θεωρούσες ληγμένο αλλά θα διαπιστώσεις ότι μάλλον έκανες λάθος. Ωστόσο, σιγά-σιγά όλα τα προβλήματα θα αρχίσουν να λύνονται και θα μπορέσετε να ηρεμήσετε. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα ελαφρύνει κάπως η διάθεσή σου και θα γίνεις πιο παιχνιδιάρης/α, οπότε θα είναι πιο εύκολο να σε προσεγγίσουν και να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αλλά και τη Σελήνη απέναντί σου από το βράδυ, ήδη έχεις πάρει τα πάνω σου και η διάθεσή σου έχει ανέβει αρκετά. Με φρέσκια ματιά και πιο αισιόδοξα θα αρχίζεις να αντιμετωπίζεις τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή κι ίσως αποφασίσεις να ξανοιχτείς σε νέους κύκλους και πιο ενδιαφέροντα άτομα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ξεκινά μια περίοδος πιο ανάλαφρη και πολύ πιο χαλαρή, κάτι που σε κεντρίζει και δίνει ρυθμό και κίνηση στη σχέση, δημιουργώντας ευχάριστες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις τη διάθεση σήμερα να βγεις έξω και να κυκλοφορήσεις, αν μάλιστα είσαι σε σχέση το έχεις μάλλον ανάγκη να πας κάπου με τον σύντροφό σου, να αλλάξετε παραστάσεις και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, έστω κι αν είναι μια βόλτα. Αν είσαι ελεύθερος/η, κάτι μέσα σου ίσως σου λέει ότι δεν πρέπει να μείνεις σπίτι απόψε και θα ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου. Άλλωστε όσο πιο πολύ ξανοίγεσαι και κινείσαι, τόσο πιο εύκολο είναι να βρεις αυτό το πρόσωπο που αναζητάς και απ' όλες τις απόψεις είναι η κατάλληλη μέρα.

ΛΕΩΝ

Η μόνη περίπτωση να ασχοληθείς με το παρελθόν είναι για να μην επαναλάβεις λάθη, από κει και πέρα όμως δε χρειάζεται να κολλάς στα προηγούμενα ενώ έχεις προοπτικές μπροστά σου για κάτι καλύτερο στην ερωτική σου ζωή. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν, ακόμα και σήμερα κι αν είσαι σε επαγρύπνηση, τότε σίγουρα θα τα καταφέρεις. Αν είσαι σε σχέση, το πρώτο μισό της ημέρας πολύ πιθανό να ασχολείστε με θέματα άλλων, αλλά από το βράδυ και μετά θα τα κάνετε όλα πέρα και θα είστε μόνο οι δυο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρχικά θα έχεις ένα ψυχολογικό βάρος ή άγχος και η κατάσταση αυτή θα ενταθεί, αν παρακολουθείς το κάθε τι που θα πει ή θα κάνει ένα πρόσωπο με το οποίο θα έρθεις σε επαφή, ψάχνοντας το «λάθος» ή το ψέμα. Ωστόσο, επειδή κι εσύ θα κουραστείς από την... επιτήρηση και θα καταλάβεις ότι δεν αξίζει τον κόπο, θα αποφασίσεις να χαλαρώσεις. Αν είσαι σε σχέση, νιώθεις ιδιαίτερα κουρασμένος/η και το μυαλό σου έτοιμο να εκραγεί και το μόνο που θέλεις είναι να πας έστω και για λίγο κάπου με το ταίρι σου να ηρεμήσεις.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Αν δεν κολλήσεις στο μετά και αφεθείς να απολαύσεις το τώρα, όχι μόνο θα περάσεις καλά, αλλά θα υπάρξουν και καλύτερες προοπτικές για το μέλλον. Γι’ αυτό παραμέρισε τους φόβους σου και φρόντισε να χαρείς την παρέα ενός προσώπου που φαίνεται συνεπαρμένο από το στυλ και τη γοητεία σου. Αν είσαι σε σχέση, ίσως υπάρχει μια ανησυχία με τα οικονομικά σας αλλά καλό θα ήταν τουλάχιστον σήμερα να μην την αφήσετε να σας χαλάσει τη διάθεση και χάσετε ένα όμορφο, ερωτικό σαββατόβραδο μετρώντας έσοδα και έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη μπορεί να φύγει από το ζώδιό σου το βράδυ αλλά λίγο θα σου λείψει γιατί ο ερωτισμός και ο μαγνητισμός σου δεν θα σε εγκαταλείψουν. Δεν αποκλείεται μάλιστα, αν βγεις το βράδυ να προσελκύσεις ένα πρόσωπο που υπόσχεται νέες εμπειρίες και συγκινήσεις και φυσικά δε θα αφήσεις αναπάντητη την πρόκληση. Αν είσαι σε σχέση, κάποια ένταση μπορεί να υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου αλλά από το βράδυ και μετά θα εκτονωθεί και θα περάσετε όμορφα και κυρίως χωρίς μούτρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκέφτεσαι κι αναλύεις μέρες τώρα πρόσωπα και καταστάσεις, προσπαθώντας να βρεις απαντήσεις και λύσεις σε αδιέξοδα αλλά ευτυχώς το βράδυ η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου κι έτσι θα διώξεις τα πάντα από το μυαλό σου και θα αποφασίσεις να χαρείς το Σάββατό σου. Ενδεχομένως να βγεις, και είσαι διατεθειμένος/η να ξεχάσεις όποιο άτομο σε ταλαιπωρεί και να μη σε νοιάζει παρά μόνο ο εαυτός σου. Αν είσαι σε σχέση, ενώ αρχικά δεν είχες καμία όρεξη, ο σύντροφός σου θα σου αλλάξεις γνώμη και θα πάτε κάπου για να ξεσκάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιθανόν ένα άτομο να σε γυροφέρνει μέρες τώρα, που μεν σου αρέσει αλλά κάτι σε κρατάει να πεις το «ναι» και να προχωρήσεις μαζί του στο επόμενο στάδιο. Ωστόσο, όσο πλησιάζει το βράδυ θα αρχίσεις να το ξανασκέφτεσαι και με την προτροπή ενός φίλου σου μπορεί να αλλάξεις γνώμη και να αποφασίσεις να του δώσεις μια ευκαιρία. Αν είσαι σε σχέση, προτιμάς να περάσετε με το ταίρι σου οι δυο σας το βράδυ, μακριά από κόσμο και βαβούρα γιατί σου λείπουν κάποιες ιδιωτικές στιγμές μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδεχομένως να νιώσεις ότι πνίγεσαι από το μεγάλο ενδιαφέρον ενός ατόμου και πιστεύεις ότι είναι προσκολλημένο πάνω σου και ενώ ακόμα δεν έχετε καν σχέση γι΄αυτό σήμερα μάλλον θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπους να το αποφύγεις. Ωστόσο θα ήταν προτιμότερο κάποια στιγμή να το αντιμετωπίσεις και να του ξεκαθαρίσεις τα αισθήματά σου γιατί όσο το αφήνεις τόσο χειρότερη θα γίνεται η κατάσταση. Αν είσαι σε σχέση, φτιάξε μια ερωτική ατμόσφαιρα για σένα και το σύντροφό σου, κλείνοντας απέξω όσα σας απασχολούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα θετικό σχόλιο ή μια κίνηση όλο νόημα από ένα πρόσωπο που σου αρέσει σήμερα θα σου φτιάξει τη διάθεση, καθώς κατά τα φαινόμενα, μάλλον ενδιαφέρεται για σένα. Ωστόσο, καλό θα ήταν όμως να μην αρχίσεις τα όνειρα, ούτε και τα γνωστά σου, ήξεις αφήξεις τερτίπια γιατί όπως ζεστάθηκε έτσι και θα κρυώσει. Δείξε σταθερότητα κι όλα θα πάνε καλά. Αν είσαι σε σχέση, μια διαφωνία με το σύντροφό σου και κάποια λόγια που θα σου φανούν άδικα ίσως σε στενοχωρήσουν αλλά αργότερα που θα είστε πιο ήρεμοι θα λύσετε το θέμα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved