Ερωτικό ωροσκόπιο 18/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/5

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο Ζυγό ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά σου και φυσικά με την αβάντα και της Αφροδίτης στον 2ο οίκο σου έχεις να ελπίζεις ακόμα πολλά καλά στην αισθηματική σου ζωή. Οι μηχανές σου είναι στο φουλ και δεν αφήνεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη για να μετέχεις στο παιχνίδι της διεκδίκησης ή της κατάκτησης. Αν είσαι σε σχέση σου βγαίνει έντονη συντροφικότητα αλλά και ερωτιάρικες τάσεις, οπότε μάλλον όλα θα είναι μέλι γάλα με το ταίρι σου και το βράδυ σας θα περάσει όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά στα ερωτικά σου κι είναι λογικό η διάθεσή σου να είναι ανεβασμένη. Ίσως μάλιστα σήμερα γνωρίσεις ένα πρόσωπο μέσα από τον εργασιακό σου χώρο που θα σε ελκύσει και θα γίνει η αιτία να σχηματιστεί ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη σου και να γεμίσει ελπίδα η καρδιά σου. Αν είσαι σε σχέση, κάτι οι δουλειές, κάτι μια υποχρέωση που είχες και δεν μπορείς να αναβάλλεις, θα σου στερήσουν το χρόνο που προγραμμάτιζες να περάσεις με το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα ενεργητικός/η και δραστήριος/α θα είσαι σήμερα κι η χαλαρή σου διάθεση ίσως σε σπρώξει να κανονίσεις μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που στην παρούσα φάση η σχέση σας είναι μάλλον φιλική, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι δε θέλεις να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό. Για την ώρα όμως κι εσένα σε βολεύει έτσι όπως πηγαίνει γιατί γνωρίζεστε περισσότερο. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε με κάποιους φίλους σας που έχετε καιρό να τα πείτε και να ανταλλάξετε τα νέα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι η κατάλληλη στιγμή να «συσφίξεις» λίγο περισσότερο τις σχέσεις σου με ένα πρόσωπο που σου αρέσει και να αφήσεις τις... πλάγιες προσεγγίσεις, ιδιαίτερα αν βλέπεις ότι ο χρόνος περνά και δεν υπάρχει εξέλιξη. Φλέρταρέ το ανάλαφρα και με χαλαρό και άνετο στυλ κάνε του μια πρόταση που θα ήταν δύσκολο να αρνηθεί. Αν είσαι σε σχέση, το μόνο που χρειάζεσαι είναι η ηρεμία του σπιτιού σου και η φροντίδα του συντρόφου σου για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να καθαρίσει το μυαλό σου.

ΛΕΩΝ

Είσαι ανοιχτός/η, φιλικός/η και άνετος/η οπότε είναι πολύ πιθανό κάποιος/α να έρθει πιο κοντά σου και να πει τα κατάλληλα λόγια που θα σε αγγίξουν. Παρότι δεν είσαι από τα άτομα που τουμπάρουν με δυο κομπλιμέντα, εντούτοις δεν αποκλείεται να σε πείσει να του δώσεις μια ευκαιρία και να κανονίσετε μια νέα συνάντηση. Αν είσαι σε σχέση, δε χρειάζεται να τρως ενέργεια και χρόνο, προσπαθώντας να καταλάβεις μέσα από υπονοούμενα τι εννοεί το ταίρι σου γι’ αυτό ρώτησέ το ευθέως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις μπει σε φάση έντονης δραστηριοποίησης γι’ αυτό σήμερα θα πάρεις φόρα και παραμερίζοντας την όποια συμβατική σου τάση, θα αναλάβεις πρωτοβουλίες για να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση με ένα πρόσωπο, αφού βλέπεις ότι κάνετε κύκλους γύρω από το ίδιο σημείο. Αν είσαι σε σχέση, η ερωτική διάθεση υπάρχει, αλλά το άγχος σου για κάποια οικονομικά θέματα, δε σε αφήνει να χαλαρώσεις, ωστόσο, καλό θα ήταν να το παραμερίσεις για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με το σύντροφό σου.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου ωθείσαι να κάνεις κινήσεις που θα βοηθήσουν και θα ανανεώσουν αρκετά τη σχέση σου. Μπορεί μάλιστα να προτείνεις στο σύντροφό σου να πάτε κάπου οι δυο σας να ξεφύγετε λίγο από την ρουτίνα. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανόν ένα πρόσωπο από το κοινωνικό σου περιβάλλον να σε προσελκύσει για να σου εκφράσει το ενδιαφέρον του και να αρχίσετε να φλερτάρετε. Αν όμως θέλεις να προχωρήσει η κατάσταση, να φροντίσεις να το δεσμεύσεις σε κάτι περισσότερο και να μη μείνετε μόνο στα λόγια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια μικρή αδιαθεσία ή κόπωση ίσως αλλάξει το πρόγραμμά σου σήμερα γι’ αυτό και είναι πιθανό να επιστρέψεις σύντομα στο σπίτι σου μέσα στην κακοδιαθεσία. Ωστόσο, ο σύντροφός σου θα σε κανακέψει, θα σε περιποιηθεί και γρήγορα θα συνέλθεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε συναισθηματικό αδιέξοδο γιατί η ανάγκη σου να είσαι με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο είναι μεγάλη αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι είναι δύσκολο να τα καταφέρεις και θα πρέπει να βρεις τρόπο να ξεκολλήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξαναμπαίνεις σε φάση αναζήτησης κάτι καινούργιου στα ερωτικά σου που θα σε ενθουσιάσει και θα σε γεμίσει με ενέργεια γι’ αυτό σήμερα ίσως δεχτείς μια πρόταση φίλων σου να πάτε κάπου όπου μαζεύεται ωραίος κόσμος, μήπως σου δοθεί η ευκαιρία να το συναντήσεις. Το σίγουρο είναι ότι κάποιον/α θα γνωρίσεις. Αν είσαι σε σχέση, θα υπάρξει ένα ήρεμο κλίμα ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου που είναι κατάλληλο για να μπορέσετε να κάνετε μια όμορφη, ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελκύεις αρκετά κι αυτό φαίνεται, ωστόσο, εσύ είσαι μάλλον δύσπιστος/η στις ευκαιρίες που σου εμφανίζονται γι’ αυτό δεν αποδέχεσαι εύκολα τις προτάσεις που σου γίνονται. Όμως, αν δεν κάνεις την αρχή, θα παραμένεις στην ίδια κατάσταση για καιρό. Πρέπει κάπως να ξαναμπείς στο παιχνίδι γιατί αν είσαι ανοιχτός/η θα σου έρθει κι αυτό που ψάχνεις. Αν είσαι σε σχέση, για να πάρεις μια απόφαση που αφορά στα επαγγελματικά σου, οφείλεις να τη συζητήσεις και με το σύντροφό σου, αν επηρεάζεται σε κάποιο βαθμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο που θα βρεθείτε να συζητάτε με τις ώρες για ένα σωρό θέματα, ωστόσο δε φαίνεται να είναι από εκείνα που περνούν γρήγορα από το ένα στάδιο στο άλλο. Μπορεί να ευχαριστηθείς την κουβέντα μαζί του, αλλά αν βιάζεσαι, μάλλον θα χάσεις. Αν είσαι σε σχέση, θα προτείνεις στο ταίρι σου να κρατήσετε μια διπλωματική στάση σε ένα ζήτημα που μπορεί να προκύψει με ένα συγγενικό πρόσωπο και να μην εμπλακείτε, καθώς δεν έχετε συνολική εικόνα της κατάστασης.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ανάγκη σου να μην είσαι μόνος/η θα σε καταλάβει και ίσως αρχίσεις και νιώθεις ότι λυγίζεις μπροστά στα όμορφα λόγια και τις υποσχέσεις ενός προσώπου. Μπορείς πάντα να κάνεις μια δοκιμή και να αποδεχτείς την πρότασή του, αρκεί να μη βιαστείς να επενδύσεις πάνω του και να το πας σιγά-σιγά. Αν είσαι σε σχέση, θα προσπαθήσεις να αποσπάσεις την προσοχή του συντρόφου σου και να τον κάνεις να ξεχάσει στην αγκαλιά σου όσα ζητήματα τον απασχολούν, έστω και για λίγο γιατί αυτό το βράδυ τον θέλεις δικό σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved