Ερωτικό ωροσκόπιο 12/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/5

ΚΡΙΟΣ

Το Εγώ σου σήμερα θα είναι ιδιαίτερα τονισμένο και μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με ένα φιλικό σου πρόσωπο που διαφωνεί για τους χειρισμούς σου σε μια ερωτική σου υπόθεση ή θεωρεί ότι οι απαιτήσεις σου είναι αρκετά μεγάλες. Γεγονός είναι πάντως ότι τα τελευταία φλερτ που σου έχουν γίνει, σου δίνουν κάθε δικαίωμα να βάζεις τον πήχη υψηλότερα. Αν είσαι σε σχέση, μια έξοδος ή μια συνάντηση με την παρέα σας θα σας διασκεδάσει, αφού θα γελάσετε, ίσως δειπνήσετε και μαζί, απολαμβάνοντας ένα όμορφο βράδυ.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα πιθανόν να έχεις τη διάθεση να κάνεις στο ταίρι σου ένα δωράκι για να το εκπλήξεις ευχάριστα αλλά αν δεν προλάβεις εξ αιτίας των ανειλημμένων σου υποχρεώσεων ένα όμορφο, πιο προσεγμένο δείπνο αρκεί για να του δείξεις την αγάπη σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, με την εύνοια που έχεις σου γίνονται συχνά προτάσεις από το αντίθετο φύλο που ενδεχομένως δε σε ικανοποιούν τόσο πολύ. Σήμερα όμως μία θα σου φανεί αρκετά ενδιαφέρουσα, ίσως γιατί προέρχεται από ένα σοβαρό πρόσωπο γι’ αυτό θα την δεχτείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πάντα ήσουν κοινωνικός/η και ήθελες να έρχεσαι σε επαφή με καινούργια άτομα, για να συλλέγεις ενδιαφέρουσες εμπειρίες και πληροφορίες και σήμερα η μέρα προσφέρεται, όχι μόνο να γνωριστείς αλλά και να κερδίσεις τις εντυπώσεις ενός προσώπου που θα σε ελκύει κι εσένα. Φρόντισε λοιπόν να μην αναλωθείς μόνο στα καθημερινά αλλά να προχωρήσεις και σε λίγο πιο ουσιαστικά θέματα. Αν είσαι σε σχέση, ίσως κανονίσετε να βρεθείτε το βραδάκι με κάποιους συγγενείς ή γνωστούς σας για να συζητήσετε ένα ζήτημα που επείγει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι ανεβασμένος/η και από διάθεση και από ψυχολογία και όσο βλέπεις την πέραση σου στο αντίθετο φύλο να μεγαλώνει τόσο πιο πολύ αποκτάς αυτοπεποίθηση. Σήμερα δεν αποκλείεται να ελκύσεις ένα πρόσωπο που επιμένει ότι μαζί του θα περάσεις μεγάλες στιγμές ή να βρεις έναν τρόπο να εντυπωσιάσεις το αντικείμενο του πόθου σου και να το φέρεις ακόμα πιο κοντά σου. Αν είσαι σε σχέση, κάνε ένα διάλειμμα από τα οικονομικά σου άγχη και τους λογαριασμούς και προσπάθησε να περάσεις μια όμορφη βραδιά με το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει τη δυνατότητα να εντυπωσιάσεις τα πλήθη και να ανοίξεις κι άλλο τον κύκλο σου. Όσο πιο πολύ κυκλοφορείς και συμμετέχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και δρώμενα, τόσο περισσότερο θα αυξήσεις τις πιθανότητες για μια καινούργια και αξιόλογη ερωτική γνωριμία, κυρίως σήμερα που είσαι στα πάνω σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να έχεις ανάγκη για περισσότερη προσοχή και επιβεβαίωση από το σύντροφό σου, οπότε δεν αποκλείεται να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου για να τα προκαλέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν έχεις τα κέφια σου σήμερα ίσως γιατί νιώθεις κουρασμένος/η από τις πολλές δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, ενώ μπορεί να σε πιάσει προσωρινά μια ελαφριά απαισιοδοξία για μια ερωτική σου υπόθεση που δεν βλέπεις να προχωράει στους ρυθμούς που θέλεις. Μήπως όμως να αναλάβεις πρωτοβουλίες αντί να κάθεσαι και να περιμένεις; Αν είσαι σε σχέση, το ταίρι σου θα καταφέρει να αποσπάσει την προσοχή από ένα εργασιακό σου θέμα που σε προβληματίζει και προσωρινά θα το ξεχάσεις.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Ο έντονος ερωτισμός που αποπνέεις σήμερα θα έχει ως αποτέλεσμα να τραβήξεις την προσοχή ενός συγκεκριμένου ατόμου που θα σε ενθουσιάσει. Εφ’ όσον αρέσει και σε σένα εκμεταλλεύσου την ευκαιρία προκειμένου να καταφέρεις κάτι αξιόλογο. Επίσης, αν σε ενδιαφέρει κάποιος/α είναι πολύ πιθανό να βρεις ένα τρόπο να τον/την πλησιάσεις ίσως μέσα από κοινούς γνωστούς. Αν είσαι σε σχέση, μια βραδινή έξοδος με συντροφιά φίλων θα σας έκανε καλό και θα σας βοηθούσε να ξεσκάσετε και ξεχάσετε ό,τι σας απασχολεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι ανάγκη να πάτε κάπου έξω για να περάσετε όμορφα με το σύντροφό σου. Αν φροντίσεις να κάνεις λίγο ατμόσφαιρα, τόσο εσύ όσο και αυτός θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε μια αρκετά ερωτική βραδιά. Αν είσαι μόνος/η, έχεις εστιάσει σε ένα πρόσωπο που θέλεις να κατακτήσεις, οπότε ήρθε η ώρα να βγεις στο προσκήνιο και να τραβήξεις την προσοχή του. Άλλωστε δε χρειάζεσαι πολλά για να το καταφέρεις, αφού σου παρέχεται όλο το πακέτο. Απλά πρέπει να το συνειδητοποιήσεις και να μην αφήνεις αρνητισμούς να σε καταβάλλουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από την αρχή της μέρας θα έχεις τη διάθεση να βγεις, να συναντήσεις ανθρώπους και θα είσαι μέσα στα τηλέφωνα και τις συνεννοήσεις. Ίσως μάλιστα κανονίσεις να βρεθείς με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και γνωριστήκατε πρόσφατα. Γενικά πάντως, όπου κι αν πας, ό,τι κι αν κάνεις θα μαζέψεις θετικά σχόλια και τις καλύτερες εντυπώσεις. Αν είσαι σε σχέση, ίσως κανονίσετε με το ταίρι σου να πάτε για ψώνια αλλά είναι πιθανό να το παρακάνετε αγοράζοντας διάφορα πράγματα που μόνο αναγκαία δεν θα είναι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο φτάνει το βράδυ τόσο θα αυξάνεται η ερωτική σου διάθεση και θα βγαίνει προς τα έξω χωρίς καν να το αντιληφθείς, οπότε μη σου προκαλέσει εντύπωση αν σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο με πονηρές διαθέσεις. Πάντως έχε υπόψη σου ότι μπορείς να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου αξίζει, αν εσύ πρώτα έχεις εκτιμήσει σωστά τον εαυτό σου και δεν έχεις ανασφάλειες. Αν είσαι σε σχέση, δεν θέλεις να ασχοληθείς με οτιδήποτε μίζερο που μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση, αλλά να αφοσιωθείς εξ ολοκλήρου στο ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη απέναντί σου, στον Λέοντα, σου δίνεται η ευκαιρία να λάμψεις διά της παρουσίας σου και να γοητεύσεις το αντίθετο φύλο. Νέες και αρκετά ενδιαφέρουσες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, όπως επίσης και μια ερωτική πρόκληση που φυσικά δεν θα την αφήσεις να περάσει αναπάντητη, αφού για σένα είναι «ψωμοτύρι». Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να υπάρξουν κάποιες απαιτήσεις από την πλευρά του συντρόφου σου που κάπως θα σε ενοχλήσουν αλλά ορισμένες από αυτές δεν είναι τόσο υπερβολικές όσο σου φαίνονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Καλή διάθεση θα έχεις, αλλά σωματικά δε θα είσαι στα καλύτερά σου γιατί μπορεί να σε νιώσεις κουρασμένος/η και να αποζητήσεις την ηρεμία του σπιτιού σου. Ωστόσο, ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα από πρόσωπο που ίσως έχετε έρθει πιο κοντά τελευταία, να σε ξεσηκώσει και να ξεχάσεις τα πάντα. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες δουλειές ή άλλες υποχρεώσεις που θα σου αλλάξουν το πρόγραμμα που είχες φτιάξει. Ωστόσο, αν προσπαθήσεις θα σου μείνει χρόνος αρκετός και για το ταίρι σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved