Ερωτικό ωροσκόπιο 7/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/5

ΚΡΙΟΣ

Με το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, γίνεσαι πιο μεθοδικός/η και πιο αποφασισμένος/η να πετύχεις τους στόχους σου, είτε στα επαγγελματικά είτε στα ερωτικά σου. Το πάθος σου περισσεύει και όλα μπορεί να μετράς αλλιώς σήμερα γι’ αυτό δεν αποκλείεται να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε μια κατάσταση που σε ταλαιπωρεί και να κινήσεις για κάτι άλλο. Αν είσαι σε σχέση, ο ερωτισμός ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα αγγίξει το κόκκινο, οπότε προμηνύεται ένα καυτό βράδυ γεμάτο έντονες συγκινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να στενοχωρηθείς ή να ενοχληθείς από κάτι που θα μάθεις και αφορά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως κράτα μια επιφύλαξη και διασταύρωσέ το αφού ποτέ δεν γνωρίζεις τα πραγματικά κίνητρα του όποιου/ας «πληροφοριοδότη». Άλλωστε το σημερινό τρίγωνο του Ήλιου σου με τον Πλούτωνα σε θέλει πιο υποψιασμένο/η. Αν είσαι σε σχέση, η αποκάλυψη ενός μυστικού ίσως και παρελθοντικού θα σε βοηθήσει να λύσεις μια απορία ή αμφιβολία που είχες για το ταίρι σου και δε σε άφηνε να ηρεμήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί ένα φιλικό σου πρόσωπο να σε φέρει σε επαφή με ένα άτομο που θα σε ιντριγκάρει και θα σου ανάψει ερωτικές φωτιές απόψε. Παρά όμως την έλξη που θα είναι ακαταμάχητη και για τους δύο, οφείλεις να είσαι προσεκτικός/η είτε γιατί μπορεί να είναι δεσμευμένο είτε γιατί θα μπλεχτείς σε μια παθιασμένη κατάσταση με έντονα σκηνικά ζήλειας. Αν είσαι σε σχέση, το κύριο μέλημά σας θα είναι ένα οικονομικό θέμα που θα προκύψει και ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε αιφνίδια κάποιες περικοπές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον 7ο οίκο σου οπότε είναι πολύ πιθανό να έχεις μια συναισθηματική αναστάτωση σήμερα, όμως εξ αιτίας και κάποιου γεγονότος θα έρθουν στην επιφάνεια πράγματα που από καιρό έπρεπε να τα αντιμετωπίσεις για να μπορέσει να ξεδιαλύνει κι η κατάσταση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πολύ πιθανή μια γνωριμία με ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρχει φοβερή χημεία και μιας και το ενδιαφέρον θα είναι αμοιβαίο δεν αποκλείεται να προκύψει ειδύλλιο.

ΛΕΩΝ

Μια είδηση προσωρινά θα σε αναστατώσει, όμως είναι πολύ πιθανό να σε βάλει και σε σκέψεις κατά πόσο αξίζει να προσπαθείς να κερδίσεις ένα πρόσωπο που -αν μη τι άλλο- μέχρι στιγμής δεν δείχνει να έχει το ίδιο ενδιαφέρον με το δικό σου. Καλό θα ήταν λοιπόν να επαναξιολογήσεις την κατάσταση και αν δε σου βγαίνει ο... λογαριασμός να πας για κάτι καλύτερο. Αν είσαι σε σχέση, ένα μπέρδεμα με συγγενείς και μέλη της οικογένειάς σας θα σας βάλει κι εσάς στη μέση, αφού θα σας ζητηθεί η γνώμη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εντάσεις ή και μια παλιά αιτία που είχε προκαλέσει καβγά ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου ίσως έρθει ξανά στην επιφάνεια, όμως θα σας δοθεί κι η κατάλληλη ευκαιρία για να λύσετε τις όποιες διαφορές σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, το πιεστικό φλερτ ενός προσώπου μπορεί να σε φέρει αρχικά σε δύσκολη θέση και δε θα ξέρεις πώς να το χειριστείς, όμως σιγά-σιγά θα αρχίσει να σου αρέσει το έντονο ενδιαφέρον του και να χαλαρώνεις, οπότε δεν αποκλείεται στο τέλος να ενδώσεις.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Έχεις πέραση στο αντίθετο φύλο αυτή την περίοδο και το διαπιστώνεις αφού τα φλερτ κι οι προτάσεις που σου γίνονται πέφτουν βροχή. Σήμερα αν κυκλοφορήσεις είναι πιθανό να προσελκύσεις ένα πρόσωπο που θα σε συγκλονίσει ή να δεις το σχέδιό σου να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου να βγαίνει έτσι όπως το είχες οργανώσει. Αν είσαι σε σχέση, ένα θέμα από τα παλιά που ίσως αφορά σε οικογενειακό ακίνητο ή άλλο περιουσιακό στοιχείο θα αποκαλύψει και το ρόλο ενός ατόμου πολύ δικού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σου, Πλούτωνας, κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο απέναντί σου και έχεις όλα τα ατού για να κερδίσεις το ερωτικό παιχνίδι. Ξέρεις πώς να κινηθείς, να συμπεριφερθείς και ποιες λέξεις να χρησιμοποιήσεις για να κατακτήσεις το πρόσωπο που θέλεις κι όλες οι συνθήκες ευνοούν ώστε να έχεις την κατάληξη που θέλεις. Αν είσαι σε σχέση, το πιο εύκολο θα είναι να μάθεις, αν σου κρύβει κάτι το ταίρι σου, όμως θα δεις ότι τα περισσότερα που σκέφτεσαι είναι δημιουργήματα του μυαλού σου γιατί επιδιώκεις τον έλεγχο και φοβάσαι μήπως τον χάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έντονο ερωτισμό και πάθος κρύβει η σημερινή μέρα και δεν αποκλείεται να αυξηθεί η τάση σου να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες που θα σου προκαλέσουν δυνατά συναισθήματα. Σίγουρα θα έχεις τις ευκαιρίες σου για κάτι τέτοιο, αν κυκλοφορήσεις, όμως φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος/η από την αρχή για το τι προσφέρεις και τι επιδιώκεις να λάβεις. Αν είσαι σε σχέση, μια ζήλεια του συντρόφου σου, με ή χωρίς αιτία, καλό θα ήταν να την αντιμετωπίσεις ψύχραιμα και με ειλικρίνεια, αποφεύγοντας τα μισόλογα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Πλούτωνας σου κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο και ωθείσαι να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στη σχέση σου, χωρίς να αφήσεις υπόνοιες και αμφιβολίες να αιωρούνται και να προκαλούν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, τα συναισθήματά σου είναι αρκετά έντονα κι ίσως πάνω στη φόρτισή σου αναγκαστείς να εγκαταλείψεις μια κατάσταση που δεν βλέπεις να καταλήγει κάπου. Άλλωστε, έχεις αποφασίσει να μη συμβιβάζεσαι, οπότε αν δεν βάλεις ένα στοπ όσο είναι αρχή, θα βρεθείς να τυραννιέσαι για καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως συνέβησαν διάφορα στο παρασκήνιο που επηρέασαν και την έκβαση μιας ερωτικής σου υπόθεσης και σήμερα ήρθε η ώρα να τα μάθεις. Πιθανόν να σου δημιουργήσουν έκπληξη ή και δυσαρέσκεια αλλά θα λάβεις τα μέτρα σου κι ίσως κρατήσεις ένα πρόσωπο πλέον σε απόσταση, αν και στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι μάλλον σε καλό σου βγήκαν. Αν είσαι σε σχέση, άκου το σύντροφό σου και κράτα μυστικό ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα γιατί σε αυτή τη φάση όσο πιο λίγοι ξέρουν, τόσο το καλύτερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ίσως φέρεις στην επιφάνεια μια κατάσταση του παρελθόντος που σε είχε πληγώσει ή στενοχωρήσει από το ταίρι σου αλλά εξ αιτίας της φόρτισής σου θα δραματοποιήσεις τα πράγματα. Να είσαι ειλικρινής μαζί του αλλά όχι υπερβολικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η, ενδεχομένως να παρεξηγηθείς από τη στάση ενός φίλου σου που θα τη βρεις χειριστική, προσπαθώντας να σε επηρεάσει, είτε για το ποια είναι η κατάλληλη ερωτική επιλογή για σένα είτε για να διακόψεις με ένα πρόσωπο που πιστεύει ότι δε σου ταιριάζει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved