Ερωτικό ωροσκόπιο 28/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/4

ΚΡΙΟΣ

Το κλίμα της ημέρας ταιριάζει με τη διάθεσή σου και θα είσαι σοβαρός/η και εστιασμένος/η σε αυτά που επιδιώκεις να πετύχεις τόσο επαγγελματικά όσο και ερωτικά. Γι’ αυτό, πριν κάνεις μια κίνηση ή αποδεχτείς μια πρόταση από ένα πρόσωπο που σου αρέσει θα μετρήσεις τα υπέρ και τα κατά όπως επίσης και το ενδεχόμενο να είναι απλά ένας ενθουσιασμός. Αν είσαι σε σχέση, θα ολοκληρώσεις κάποιες δουλειές ή καθήκοντα που εκκρεμούν, ώστε να μπορέσετε με τον σύντροφό σου να περάσετε ένα ξέγνοιαστο Πάσχα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις συμβουλές ενός μεγαλύτερου συγγενή ή γνωστού σου που σέβεσαι την άποψή του για το πώς θα χειριστείς ένα ερωτικό σου θέμα και δεν αποκλείεται να ακολουθήσεις την τακτική που θα σου υποδείξει. Αν είσαι σε σχέση, θα προσπαθήσεις να διατηρήσεις την υπομονή σου απέναντι στη γκρίνια ή το ξέσπασμα του συντρόφου σου για ένα θέμα που έχει προκύψει, κάτι που θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο και μπορεί να μην μιλήσεις αλλά σίγουρα θα έχεις μια πιο αυστηρή στάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι πιθανό να βρεθείς σε ένα συναισθηματικό δίλημμα, αφού από τη μια αναζητάς μια σταθερή κατάσταση στα ερωτικά σου, από την άλλη όμως βλέπεις ότι είσαι επιρρεπής σε πειρασμούς και δεν ξέρεις, αν μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις μιας μόνιμης σχέσης. Το παν είναι στο τι κριτήρια βάζεις γιατί αν καλύπτεσαι σεξουαλικά και εγκεφαλικά, τότε σίγουρα θα είσαι ικανοποιημένος/η. Αν είσαι σε σχέση, μια εξομολόγηση του συντρόφου σου μπορεί να σε πειράξει αλλά εσύ πρέπει να σταθείς στην ουσία της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου, στον Αιγόκερω, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια ένταση ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου εξ αιτίας κάποιων παραλήψεων ή λαθών, σε πράγματα που έχετε από κοινού αναλάβει να διεκπεραιώσετε. Έτσι όμως δε διορθώνεται το πρόβλημα. Πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να βρείτε γρήγορα λύση. Αν είσαι ελεύθερος/η, αν βγεις ή παρευρεθείς σε μια εκδήλωση, έχεις αρκετές πιθανότητες να ελκύσεις ένα άτομο κύρους ή μεγαλύτερό σου ηλικιακά που θα σου εμπνέει σταθερότητα και ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Ίσως προσγειωθείς λίγο ανώμαλα σήμερα εξ αιτίας ενός υπαινιγμού ή μια αυστηρής κριτικής από ένα πρόσωπο που όχι μόνο σε ενδιαφέρει η γνώμη του αλλά και σε ελκύει ερωτικά. Πιθανόν να νιώσεις άβολα ή να εκνευριστείς αλλά αν ξέρεις μέσα σου ότι κάπου έχει δίκιο, προσπάθησε να επανορθώσεις και μην το βλέπεις εγωιστικά. Αν είσαι σε σχέση, θα είστε με το ταίρι σου στο τρέξιμο για να κάνετε όσες περισσότερες δουλειές για τις πασχαλινές προετοιμασίες μπορείτε, ώστε να μη σας πέσουν μετά όλα μαζεμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα προσπαθήσεις να αφήσεις το συναίσθημα απέξω και να αντιμετωπίσεις καθαρά λογικά κι αντικειμενικά ένα θέμα που έχει προκύψει με το σύντροφό σου. Ενδεχομένως να διαπιστώσεις ότι σε κάποια πράγματα υπερβάλλει ή σου πετά το μπαλάκι της ευθύνης, κάτι που πρέπει εσύ να σταματήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει πολύ, ώστε να τραβήξεις το ενδιαφέρον του και να αποκτήσει μια πολύ καλή εικόνα για σένα.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Σαφώς και κάποιες ερωτικές επιλογές σου δεν σε κάνουν περήφανο/η, όμως δεν είναι λόγος αυτός για να το ρίξεις στο... αυτομαστίγωμα αλλά για να πάρεις ένα μάθημα και να μην αφήνεις την ανάγκη σου για συντροφικότητα να καπελώνει τη λογική σου. Σήμερα πάντως μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που δε θα σε «ξεσηκώνει» με τη μία αλλά στην πορεία ίσως αλλάξεις γνώμης. Αν είσαι σε σχέση, το ενδιαφέρον σας θα μονοπωλήσουν ετοιμασίες του σπιτιού αλλά και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δε γίνεται να αναβληθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιθανόν να γίνεις λίγο επικριτικός/η προς το ταίρι σου γιατί βλέπεις ότι επηρεάζεται από κάποια λόγια συγγενών ή γνωστών και συμπεριφέρεται λες και δεν έχει δική του γνώμη. Ωστόσο, μην το παρακάνεις, αφού ξέρεις ότι είναι «δεμένο» μαζί τους. Αν είσαι ελεύθερος/η, με αφορμή μια δουλειά ή πρακτικό θέμα, μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο και να αναπτυχθεί μεταξύ σας αμοιβαία συμπάθεια. Καλό θα ήταν να κρατήσεις την επαφή, αν σε ελκύει κιόλας και να δοκιμάσεις μια συνάντηση στο άμεσο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ερωτική διάθεση υπάρχει από την πλευρά σου αλλά σήμερα θα είσαι μάλλον σκεπτικός/η με ένα πρόσωπο που σε γυροφέρνει γιατί τώρα τελευταία ξεσηκώνεσαι και ελπίζεις αλλά στο τέλος ο χαρακτήρας δεν είναι αυτός που σου παρουσιάζεται. Τουλάχιστον, αν είναι να δεσμευτείς, να αξίζει τον κόπο κι όχι να κολλήσεις σε μια κατάσταση που δε σου ταιριάζει. Αν είσαι σε σχέση, μόνο με χειροπιαστές αποδείξεις και επιχειρήματα μπορείς να πείσεις το ταίρι σου για κάτι που θέλεις γιατί από λόγια κι υποσχέσεις μάλλον έχει χορτάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σου, καλώντας σε να κοιτάξεις και τις δικές σου ανάγκες κι όχι μόνο της σχέσης σου. Το να κρατήσεις μια ισορροπία, ώστε να μην νιώθεις στο τέλος «ριγμένος/η» ή «καπελωμένος/η» είναι σημαντικό για την πορεία της. Αν είσαι ελεύθερος/η, το φλερτ σου με ένα πρόσωπο θα είναι αναζωογονητικό για σένα αλλά για να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, θα πρέπει να έχεις και ενδείξεις ότι είναι πρόθυμο να προσφέρει κάτι περισσότερο γι’ αυτό θα κρατήσεις την επιφυλακτική σου στάση, χωρίς όμως και να το αποθαρρύνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδεχομένως να χρειαστεί να κρατήσεις μια διακριτική στάση ή -ακόμα καλύτερα- να κινηθείς κρυφά στα ερωτικά σου για να μη δώσεις λαβές για σχόλια μέχρι να «δέσει» μια κατάσταση, κυρίως αν βλέπεις ότι κάποια πρόσωπα του στενού σου κύκλου έχουν διάφορες αντιρρήσεις και προσπαθούν να σου αλλάξουν άποψη. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να κάνετε μια συζήτηση με το σύντροφό σου που περισσότερο θα σου δημιουργήσει προβληματισμό παρά θα σε καθησυχάσει αλλά δε θα δώσεις επέκταση.

ΙΧΘΥΕΣ

«Παν μέτρον άριστον» έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι και προφανώς είχαν δίκιο αφού η υπερβολή είτε προς τη μία είτε προς την άλλη κατεύθυνση, έχει αρνητικές συνέπειες για το άτομο. Προσπάθησε λοιπόν να μην παρασυρθείς συναισθηματικά από ένα πρόσωπο κι όπου βγει αλλά ούτε και να τα υπολογίσεις όλα με τη λογική, κυρίως αν αναζητάς τη διάρκεια. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να προτιμάτε να περάσετε το Πάσχα με κάποιους φίλους σας αλλά χρειάζεται να γίνουν οι αναγκαίες συνεννοήσεις για να μην τρέχετε τελευταία στιγμή.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved