Ερωτικό ωροσκόπιο 3/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/5

Καλή Πρωτομαγιά!

ΚΡΙΟΣ

Μέσα στο κέφι και τη χαρά θα γιορτάσεις την Πρωτομαγιά, καθώς ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με το Δία, διασκορπίζοντας, πέρα από τις ευωδιές της άνοιξης, αισιοδοξία και αρκετή τύχη στα ερωτικά σου. Ωστόσο, επειδή κυριαρχεί και μια σχετική επιπολαιότητα, έχε το νου σου γιατί αυτός/η που πιθανόν να γνωρίσεις, μπορεί να μην ενδιαφέρεται για κάτι πιο σοβαρό. Αν θέλεις πάντως να απολαύσεις τις χαρές του σεξ και μόνο, είσαι στο πνεύμα. Αν είσαι σε σχέση, κάτι καλό θα σκάσει από τη δουλειά σου που θα έχει αντίκτυπο και στα οικονομικά κι αυτή είναι μια καλή αιτία για να πανηγυρίσετε με το σύντροφό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο σου, οπότε έχεις κάθε λόγο να είσαι, όχι απλά ευδιάθετος/η, αλλά ξεσηκωμένος/η. Όλος ο ερωτισμός σου θα βγει στην επιφάνεια και φυσικά οι ευκαιρίες για μια νέα γνωριμία θα είναι αρκετές, αφού όλοι/ες θα σε κοιτάζουν μαγνητισμένοι. Μαζί με τα χλωρά μπορεί βέβαια να τραβήξεις και κάποια ξερά... αλλά δε βαριέσαι, οι επιλογές σου θα είναι περισσότερες κι αν είσαι λίγο πιο συνετός/η, δε θα έχεις πρόβλημα. Αν είσαι σε σχέση, σαφώς είναι μια μέρα που περιλαμβάνει ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και ίσως λάβετε και μια χαρά σχετική με ένα παιδί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ατμόσφαιρα είναι ενθουσιώδης και κεφάτη και φυσικά δε θα αργήσεις να εγκλιματιστείς και να ρίξεις οτιδήποτε δυσάρεστο πίσω σου. Νέες γνωριμίες που υπόσχονται καλοπέραση και μέρες ξεγνοιασιάς, ίσως κάνουν την εμφάνισή τους ενώ δεν αποκλείεται να φουντώσει κι ένας έρωτας που προέρχονται από το χώρο της εργασίας σου. Όμως, αν έχεις κάτι «παράνομο», πρόσεχε γιατί μπορεί να γίνει «πρώτη είδηση». Αν είσαι σε σχέση, ίσως βγείτε έξω με το ταίρι σου να διασκεδάσετε, αν και το να κάτσετε στο σπίτι και να απολαύσετε ένα όμορφο βράδυ, δε θα σε χάλαγε καθόλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα αφήσεις πίσω σου όλα εκείνα που σε αγχώνουν ή σε προβληματίζουν και θα το ρίξεις έξω. Εξ αιτίας της υπερβολής που επικρατεί, ενδέχεται να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα όριά σου ή να σε πιάσει ο αυθορμητισμός και να πεις παραπάνω πράγματα σε ένα άτομο που σου αρέσει, αλλά ίσως τελικά να είναι ο «διακόπτης» που θα του ανάψει το πράσινο φως ώστε να αρχίσουν να συμβαίνουν πράγματα μεταξύ σας. Αν είσαι σε σχέση, η ανεμελιά κι η θετική ενέργεια της μέρας θα σας χαλαρώσει αλλά και θα σας τονώσει ερωτικά.

ΛΕΩΝ

Είτε έχει συννεφιά είτε έχει λιακάδα, για σένα η μέρα θα είναι υπέροχη και με το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία στον 2ο οίκο μάλλον θα ξεσαλώσεις. Ερωτικά είσαι ακαταμάχητος/η και η έλξη σου τόσο μεγάλη που οι προτάσεις και τα φλερτ θα πέφτουν βροχή. Εκμεταλλεύσου την εύνοια που έχεις για να επιλέξεις το ιδανικό για σένα ή τουλάχιστον το πρόσωπο που σου υπόσχεται καλοπέραση και όλων των ειδών τις απολαύσεις. Αν είσαι σε σχέση, θα σε πιάσει η γενναιοδωρία που ίσως αγγίξει τα όρια της σπατάλης γιατί θες να προσφέρεις τα καλύτερα στο ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας, με το τρίγωνό του με τον Ήλιο, έρχεται να δικαιολογήσει την παρουσία του στο ζώδιό σου, φέρνοντάς σου καθυστερημένα δώρα. Σου μοιράζει απλόχερα την εύνοιά του να κάνεις κάποια από τα όνειρά σου πραγματικότητα και σου προσφέρει τύχη και στα ερωτικά σου. Θα είσαι δημοφιλής, θα κερδίσεις την προσοχή του αντίθετου φύλου ενώ δεν αποκλείεται και μια γνωριμία αρκετά αξιόλογη. Αν είσαι σε σχέση, θα περάσεις μια μέρα γεμάτη κέφι με το ταίρι σου ενώ δεν αποκλείεται λάβετε και ευχάριστες ειδήσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό ή ένα συγγενικό σας πρόσωπο.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Η Πρωτομαγιά ξεκινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με το Δία, φέρνοντας κέφι, ενθουσιασμό και πληθώρα ευχάριστων στιγμών αλλά και ευκαιριών στα ερωτικά σου. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς τη μέρα στο έπακρο, να βγεις να πιάσεις το... Μάη και που ξέρεις; Ίσως βρεις και το πρόσωπου που θα σου προσφέρει έντονες αισθησιακές απολαύσεις. Αν είσαι σε σχέση, όλα τα βλέπετε πιο εύκολα και πιο απλά σήμερα και τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου θα έχετε την τάση να χαλαρώσετε και να κυρίως να διασκεδάσετε και να χαρείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα δείχνεις συνεπαρμένος/η από το κλίμα ευφορίας που επικρατεί και ακόμα κι αν το τρίγωνο Ήλιου – Δία προσδίδει μια υπεραισιοδοξία, δεν θα σε ενοχλήσει. Η τύχη είναι στο πλευρό σου όσον αφορά στα ερωτικά και φυσικά θα την εκμεταλλευτείς, αφού θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για γνωριμία με ένα πρόσωπο που δείχνει ότι θα περνάς καλά μαζί του, χωρίς πολλές σκοτούρες και άγχη. Αν είσαι σε σχέση ακόμα κι αν ο σύντροφός σου βγάλει μια επιπολαιότητα ή ανευθυνότητα σε ένα θέμα, μάλλον θα γελάσεις αφού ξέρεις ότι οι προθέσεις του είναι αγαθές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σου, Δίας, έρχεται να σε πουσάρει όσο περισσότερο γίνεται και να σου υπενθυμίσει το γνωστό ρητό «αν έχεις τύχη, διάβαινε». Θα είσαι φουλ στη θετική ενέργεια και τον ενθουσιασμό και το μπρίο σου θα γίνει πόλος έλξης του αντίθετου φύλου γι’ αυτό ετοιμάσου για καινούργιες περιπέτειες. Μια νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει είναι πολύ πιθανή γι’ αυτό μην καθίσεις στο σπίτι. Αν είσαι σε σχέση, μια επαγγελματική πρόταση που φαντάζει πολλά υποσχόμενη κι από οικονομικής άποψης θα σας δώσει κάθε λόγο να γιορτάσετε τη μέρα, ωστόσο, φρόντισε να τη «δέσεις» και να μη μείνει στα λόγια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστες συναντήσεις και ειδήσεις που περίμενες καιρό αλλά και όμορφες στιγμές με φίλους που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση στα ύψη, επιφυλάσσει η σημερινή μέρα για σένα. Η κοινωνικότητά σου είναι έντονη και εφ’ όσον επιλέξεις να βγεις, δεν αποκλείεται να προσελκύσεις ένα πρόσωπο που θα σε γοητεύσει, με το χιούμορ και την ανάλαφρη συμπεριφορά του. Φλέρταρε το κι εσύ, έστω και για να διασκεδάσεις κι άσε τα υπόλοιπα στην τύχη. Αν είσαι σε σχέση, μάλλον έξω θα γιορτάσετε την Πρωτομαγιά με το ταίρι σου και καλή παρέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα προσφέρεται για καλοπέραση και όμορφες στιγμές με το σύντροφο και την οικογένειά σου και φυσικά θα την ευχαριστηθείτε. Άφθονα φαγητά, ποτά και κέφι θα κάνουν την Πρωτομαγιά σας αξέχαστη. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ερωτική σου διάθεση θα χτυπήσει κόκκινο και μια καινούργια γνωριμία έρχεται να σου προσφέρει απλόχερα απολαύσεις που θα ήταν τουλάχιστον παράλογο να τις αρνηθείς. Ωστόσο, μέσα στον ενθουσιασμό και στον αυθορμητισμό θα ειπωθούν μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που μάλλον δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν αλλά το αύριο είναι μια άλλη μέρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία δε σου ανεβάζει μόνο την ψυχολογία, αλλά σε κάνει να σκέφτεσαι μόνο το τώρα και πώς θα το αξιοποιήσεις στο μέγιστο για να περάσεις καλύτερα. Με αυτό το δεδομένο, είναι πιθανό να υποκύψεις αβίαστα σε ένα πειρασμό ή να σε πείσει ένα πρόσωπο να διώξεις όλους τους ενδοιασμούς σου και να ενδώσεις αφού έτσι κι αλλιώς υπάρχει αμοιβαία ερωτική έλξη. Αν είσαι σε σχέση, ίσως παρουσιαστεί μια ευκαιρία στα επαγγελματικά σου που σχετίζεται και με το εξωτερικό ή το διαδίκτυο και ο σύντροφός σου θα σε πιέσει να την αποδεχτείς, καθώς δεν έχεις τίποτα να χάσεις, μάλλον το αντίθετο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved