Ερωτικό ωροσκόπιο 2/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/5

ΚΡΙΟΣ

Ύστερα από ένα διήμερο γεμάτο ενέργεια και δράση, αισθάνεσαι ότι χρειάζεται επειγόντως να ηρεμήσεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Έτσι κι αλλιώς η μέρα προδιαθέτει για ξεκούραση και αραλίκι, αλλά μάλλον μέσα σου επικρατεί ένα συναισθηματικό χάος γιατί δεν ξέρεις πώς να χειριστείς μια ερωτική σου υπόθεση γι’ αυτό δε θα καταφέρεις να χαλαρώσεις. Αν είσαι σε σχέση, μια παρανόηση με το ταίρι σου για κάτι που θέλατε να κάνετε σήμερα ίσως σου χαλάσει πρόσκαιρα τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις μια βαριεστιμάρα σήμερα και ρυθμοί σου θα είναι αρκετά αργοί ενώ δεν αποκλείεται να θέλεις να απολαύσεις την ηρεμία του χώρου σου, ονειροπολώντας διάφορες στιγμές που θα ήθελες να ζήσεις με ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα και σε έχει συνεπάρει. Βέβαια με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου καλό θα ήταν να αναλάβεις δράση για να μη μείνουν όλα αυτά μόνο στη φαντασία σου. Αν είσαι σε σχέση, ίσως βρείτε την ευκαιρία σήμερα να επισκεφτείτε κάποιους φίλους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σε πιάσει μια ευαισθησία σήμερα κι ίσως η όλη ατμόσφαιρα τονίσει την συναισθηματική σου πλευρά. Όμορφες οικογενειακές στιγμές θα σε φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σου που μάλλον θα το ξενίσει η γλύκα στη συμπεριφορά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν αποκλείεται να συναντηθείτε σήμερα με ένα πρόσωπο και να κάνετε μια όμορφη κουβέντα που θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις ό,τι σε απασχολεί. Από αυτό και μόνο, θα καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι το χρειάζεσαι σε αυτή τη φάση της ζωής σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια συζήτηση με το ταίρι σου ίσως φέρει στην επιφάνεια και κάποια παράπονα ή συναισθήματά του που προσπαθούσε να διαχειριστεί μόνο του για να μην χαλάσει το όμορφο κλίμα ανάμεσά σας. Άκουσέ το με ανοιχτό πνεύμα και μη λειτουργήσεις εγωιστικά. Αν είσαι ελεύθερος/η, μέσω γνωστού ή παρέας μπορεί να γνωριστείς με ένα πρόσωπο σήμερα και να νιώσεις πολύ οικεία. Ωστόσο θα σου δώσει την εντύπωση ότι κάτι κρύβει ή θα αποφεύγει εντέχνως να μιλήσει για τη ζωή του και αυτό θα σου δημιουργήσει μια επιφύλαξη.

ΛΕΩΝ

Οι ρυθμοί μπορεί να είναι κάπως πεσμένοι σήμερα, συγκριτικά με το προηγούμενο διήμερο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα έχεις μια έντονη σεξουαλική διάθεση και μιας και αύριο είναι αργία, μάλλον θα περάσετε μια όμορφη και άκρως ερωτική βραδιά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η και τύχει να βγεις, ίσως υπάρξει ένα άτομο που θα σε φλερτάρει διακριτικά, αλλά η έλξη μεταξύ σας θα είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται να κολλήσεις μαζί του και να νιώσεις ότι χάνεσαι στα λόγια και το βλέμμα του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου, στους Ιχθύες μάλλον θα σε ξεκουράσει μετά από τόσες μέρες που ήσουν στο πόδι, προκειμένου να επιμεληθείς των πάντων. Σήμερα, όχι μόνο θα κάνεις τα απολύτως απαραίτητα, αλλά θα αναλώσεις τον περισσότερο χρόνο σου σε βόλτες, χάδια και αγκαλιές με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως κάποιο άτομο με καλλιτεχνικές ανησυχίες ή χαμηλών τόνων κεντρίσει την περιέργειά σου και παρ’ όλο που δεν είσαι σίγουρος/η αν σου αρέσει ή όχι, θα θελήσεις να αποκτήσεις πιο στενή επαφή μαζί του.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα μπορέσεις να ηρεμήσεις αλλά και να σκεφτείς τι θέλεις και τι σου λείπει από την ερωτική σου ζωή. Όμως επειδή συναισθηματικά είσαι κάπως μπλεγμένος/η είναι πιθανό να φάσκεις και να αντιφάσκεις γι’ αυτό θα ήταν καλύτερα να ξεχάσεις τα πάντα και να φροντίσεις να ξεκουράσεις το σώμα και το πνεύμα σου, αφού εντός ολίγου θα ξαναείσαι στις επάλξεις. Αν είσαι σε σχέση, όλα σου φαίνονται ρομαντικά και όμορφα, εφ’ όσον είσαι μαζί με τον άνθρωπό σου και θα φροντίσεις να χαρείς τη μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη απέναντί σου θα είναι λίγο δύσκολο να ηρεμήσεις και να κατευνάσεις τα έντονα συναισθήματα που σου δημιούργησε ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα. Αυτό από τη μια σε προβληματίζει γιατί είναι ακόμα αρχή, από την άλλη όμως νιώθεις σαν να έχεις ξυπνήσει από ένα λήθαργο και τώρα είναι που πρέπει να κυνηγήσεις τον έρωτα περισσότερο. Αν είσαι σε σχέση, εκμεταλλεύσου την αργία για να κάνετε πράγματα οι δυο σας με το ταίρι σου που απολαμβάνετε και σας χαλαρώνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακόμα κι εσύ που είσαι συνήθως φουλ στην ενέργεια, σήμερα θα νιώσεις αποκαμωμένος/η και με διάθεση να κινηθείς σε νωχελικούς ρυθμούς. Θα επανεκτιμήσεις τα καλά του ελεύθερου χρόνου, την ανυπαρξία οποιουδήποτε προγράμματος και ό, τι προκύψει. Πάντως είναι πιθανό ένα πρόσωπο από το παρελθόν ελέω ημερών να κάνει την επανεμφάνισή του και να σε πάει πίσω στο παρελθόν. Αν είσαι σε σχέση, δεν έχεις διάθεση να κάνεις το οτιδήποτε, πέρα από το μείνεις στο σπίτι ή καλύτερα στο κρεβάτι, αγκαλιά με το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκέφτεσαι συνεχώς ότι ο ύπνος είναι το καλύτερο φάρμακο και ενδεχομένως να κατεβάσεις τα ρολά σου και να παραδοθείς αρκετές ώρες στην αγκαλιά του Μορφέα, όχι μόνο για να μαζέψεις δυνάμεις αλλά και να ξεχάσεις διάφορες σκέψεις που σχετίζονται με ένα πρόσωπο που θέλεις. Επειδή δεν είσαι και ο πιο θετικός άνθρωπος του κόσμου κι ό,τι περνά από το μυαλό σου είναι συνήθως απαισιόδοξο, θα σου κάνει καλό. Αν είσαι σε σχέση, παρότι βαριέσαι, θα συνοδεύσεις το σύντροφό σου σε μια επίσκεψη σε συγγενή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ρομαντισμός και φαντασία είναι τα δύο κυρίαρχα στοιχεία της ημέρας και θα σε επηρεάσουν αρκετά, κυρίως στη σχέση σου που θα σου βγει αυθόρμητα να εκφράσεις κάποιες όμορφες σκέψεις και συναισθήματά σου στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, βλέπεις ότι η κατάσταση με ένα πρόσωπο που σου αρέσει δεν εξελίσσεται αλλά είσαι αποφασισμένος/η να του δώσεις λίγο χώρο και χρόνο ακόμα, πριν αρχίσεις την πίεση, αφού θεωρείς ότι είναι νωρίς και μπορεί να αντιδράσει στο όποιο στρίμωγμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και η θετική ενέργεια και το ρομαντικό σου πνεύμα θα ενισχυθούν σε μεγάλο βαθμό. Σε έχει κατακλύσει μια αισιοδοξία και θέλεις να βλέπεις μόνο την όμορφη πλευρά των πραγμάτων στα ερωτικά σου, πιστεύοντας ότι αν κάτι δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα, μάλλον για καλό ήταν γιατί όλα γίνονται για κάποιο λόγο και όταν έρθει, θα είναι υπέροχο. Αν είσαι σε σχέση, είσαι ευτυχισμένος/η που περιστοιχίζεσαι από το ταίρι σου και πρόσωπα που σε αγαπούν γι’ αυτό δε θα σταματήσεις να χαμογελάς και να τους δείχνεις κι εσύ την αγάπη σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved