Ερωτικό ωροσκόπιο 30/4

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Ταύρο τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 30/4

Καλή Ανάσταση!

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη αποχαιρετά σήμερα το ζώδιό σου, όμως αυτό καθόλου δεν πρέπει να σε απογοητεύει, καθώς και τον ερωτισμό σου θα διατηρήσεις και θα έχεις τις ευκαιρίες να βάλεις τις βάσεις, ώστε να αναπτυχθεί ένα καινούργιο ειδύλλιο. Η σεξουαλικότητά σου θα είναι σούπερ ενισχυμένη, οπότε μια νέα γνωριμία με πρόσωπο που θα έρθει για να... μείνει είναι πολύ πιθανή. Αν είσαι σε σχέση, τα οικονομικά σας θα έχουν μια ανοδική πορεία που θα σας επιτρέψει να κάνετε και μια αγορά που θέλατε ή απλά να περάσετε όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, καταφθάνει στο ζώδιό σου και ως παιδί της θα σε γεμίσει με δώρα. Για ένα περίπου μήνα θα πρωταγωνιστείς στα ερωτικά πράγματα, καθώς η έλξη που θα ασκείς στο αντίθετο φύλο θα αυξηθεί κατακόρυφα, οπότε μια γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα είναι μέσα στα σκαριά. Μια θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή σου είναι πολύ πιθανή. Επίσης, αναμένονται πολλές και όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, ενώ οι εντάσεις και οι διαφωνίες θα μειωθούν αρκετά. Ίσως μάλιστα αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα, να θελήσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να συμβιώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιθανόν ο εργασιακός χώρος να φανεί ιδιαίτερα τυχερός και ερωτικά, αφού μια γνωριμία με ένα πρόσωπο και η αμοιβαία έλξη που θα δημιουργηθεί μεταξύ σας είναι πολύ πιθανή. Ωστόσο θα διατηρήσετε άκρα μυστικότητα και θα είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας γιατί δε θα θέλετε να μαθευτεί στο περιβάλλον σας. Το καλό είναι ότι θα υπάρξει ένα ήρεμο κλίμα στη δουλειά σου που σου χρειάζεται, καθώς οι υπόλοιποι τομείς της ζωής σου βάλλονται, οπότε θα ρίξεις το βάρος σου στη σχέση σου και θα προσπαθήσεις να φτιάξεις τα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανή αυτό το διάστημα μια γνωριμία μέσα από τον ευρύτερο κύκλο σου που βέβαια η εξέλιξή της θα είναι αργή αλλά σταθερή και θα σου δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας. Γενικά θα είσαι δημοφιλής αυτό τον καιρό και όσο πιο πολύ κυκλοφορείς, τόσο θα έρχεσαι σε επαφή με καινούργια άτομα, αυξάνοντας έτσι τις επιλογές σου, οπότε σύντομα θα βάλεις τέλος στη μοναξιά σου. Αν είσαι σε σχέση, θα σου δημιουργηθεί η διάθεση για κοινωνικοποίηση οπότε οι βραδινές έξοδοι και οι μαζώξεις με την παρέα σας θα είναι συχνές.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου φέρνει αρκετή εύνοια τόσο σε οικογενειακά και κληρονομικά θέματα όσο και στα ερωτικά σου, όπου οι ευκαιρίες για βελτίωσή τους με καινούργιες και αξιόλογες γνωριμίες θα είναι αρκετές. Αν έχεις ως στόχο να κατακτήσεις ένα συγκεκριμένο πρόσωπο τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να κινηθείς. Δεν αποκλείεται επίσης και μια πρόταση από ένα άλλο που ενδιαφέρεται για κάτι πιο σοβαρό μαζί σου. Αν είσαι σε σχέση, η αναδιαμόρφωση του σπιτιού σας και κάποιες αγορές που θα συμβάλλουν στη γενικότερη ανανέωση θα σας γεμίσουν με ενθουσιασμό και θετική ενέργεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα συμπαθής και αγαπητός/η θα είσαι αυτό το διάστημα και επειδή θα αποπνέεις αξιοπιστία και σταθερότητα είναι πιθανή η προσέγγισή σου από ένα πρόσωπο που δεν έχει στο νου του να παίξει, αλλά να χτίσει μια όμορφη σχέση. Αν οι προσδοκίες σας ταυτίζονται και υπάρχει εκτός από έλξη και κατανόηση, φυσικά δε θα αρνηθείς. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα συσφίξετε τους δεσμούς σας με κάποιους στενούς συγγενείς με τους οποίους θα περνάτε καλά ενώ θα σου δοθεί η δυνατότητα να επικοινωνήσεις μια ιδέα σου με μεγάλη επιτυχία.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Ευνοείσαι αρκετά από την παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο, καθώς όχι μόνο θα ενισχύσει τη γοητεία και τον προσωπικό σου μαγνητισμό, αλλά θα δώσει και άλλη γεύση στα ερωτικά σου που θα αρχίσουν να παρουσιάζουν άνθηση. Φλερτ, ειδύλλια και έντονα συναισθήματα σηματοδοτούν μια περίοδο πολλά υποσχόμενη για «ζευγαρώματα». Αν είσαι σε σχέση, θα υπάρξει μια βελτίωση στα οικονομικά σας αλλά και μια απογείωση της σεξουαλικής σας ζωής. Το μείγμα θα είναι ιδιαίτερα απολαυστικό, οπότε προετοιμάσου για... ξεφάντωμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης απέναντί σου, στον Ταύρο υπόσχεται νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες με το σύντροφό σου, αφού το κλίμα μεταξύ σας θα είναι όμορφο και αγαπησιάρικο. Αν είσαι ελεύθερος/η, η έλξη που θα ασκείς θα είναι ακαταμάχητη κι ευνοείσαι στο να κάνεις μια καινούργια γνωριμία με πρόσωπο που θα έχει όλο το πακέτο, κάτι που φυσικά δεν πρόκειται να αφήσεις να σου ξεφύγει. Η όρεξή σου για όλων των ειδών τις απολαύσεις θα μεγαλώσει και εφ’ όσον βλέπεις ότι μπορείς να κάνεις κάποιες επιθυμίες σου πραγματικότητα, θα τις κυνηγήσεις με επιμονή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αλλαγή στην ψυχολογία σου θα φανεί από σήμερα κιόλας, παρά το ότι οι ρυθμοί σου θα γίνουν πιο αργοί και ράθυμοι. Η ατμόσφαιρα στο εργασιακό σου περιβάλλον θα είναι όμορφη και χαλαρή και δεν αποκλείεται να έρθεις πιο κοντά με κάποιους συναδέλφους σου και να αρχίσετε να κάνετε παρέα. Με έναν/μία όμως ενδεχομένως να κολλήσετε περισσότερο και να περάσετε σε άλλο στάδιο τις σχέσεις σας. Αν είσαι δεσμευμένος/η, δεν αποκλείεται να βάλετε μπροστά εργασίες ή επιδιορθώσεις του σπιτιού, ώστε να φρεσκαριστεί και να γίνει πιο όμορφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σε ανανεώσει αυτή η Αφροδίτη και θα αρχίσεις να παίρνεις τα πάνω σου και σαν άτομο και στα ερωτικά. Έξοδοι και διασκεδάσεις με την παρέα σου, καινούργιες φιλίες με τις οποίες θα περνάς καλά αλλά και φλερτ είναι κάποια από αυτά που μπορούν να σου συμβούν το προσεχές χρονικό διάστημα. Ένας νέος έρωτας που θα σε γεμίσει με προσδοκίες για το μέλλον είναι επίσης αρκετά πιθανός. Αν είσαι σε σχέση, όμορφες στιγμές θα περάσεις με τον άνθρωπό σου ενώ δεν αποκλείεται να λάβετε μια χαρά από ένα παιδί ή να βάλετε μπροστά τη δημιουργία του, αν δεν έχετε αποκτήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχεις την υποστήριξη ή το πουσάρισμα κάποιων αξιόλογων ανθρώπων οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν επαγγελματικά ή να στηρίξουν ένα σου εγχείρημα, οπότε κι η αυτοπεποίθησή σου θα ενισχυθεί. Διαπιστώνοντας δε ότι αρέσεις και τραβάς το ενδιαφέρον, δε θα αργήσεις να το εκμεταλλευτείς, οπότε μια ερωτική επιτυχία θεωρείται δεδομένη. Αν είσαι σε σχέση, υπάρχουν προοπτικές, όχι μόνο για άνοδο κοινωνική, αλλά και για οικονομική ανάκαμψη γι’ αυτό οι γκρίνιες θα μειωθούν αρκετά και θα απολαμβάνετε περισσότερες στιγμές ευδαιμονίας με το σύντροφό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα σε πιάσει μια νωχέλεια και θα αρνείσαι πεισματικά να μπεις σε διαδικασίες κουραστικές και ψυχοφθόρες, όπως διεκπεραίωση γραφειοκρατικών ή πρακτικών θεμάτων. Ακόμα κι αν είσαι όμως της... τελευταίας στιγμής και το κάνεις με το ζόρι και μετά από σπρώξιμο του συντρόφου σου, θα καταφέρνεις να τα διευθετείς και με επιτυχία. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανόν να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε γοητεύσει πολύ σε ένα ταξίδι, εκδρομή ή και μέσα από το διαδίκτυο και το μόνο που θα σκέφτεσαι είναι το πότε θα ξαναβρεθείτε και θα ξαναμιλήσετε.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved