Ερωτικό ωροσκόπιο 27/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/4

ΚΡΙΟΣ

Κάτι που έχουμε φτάσει στη μέση της Μ. Εβδομάδας, κάτι η Σελήνη που περνά στον Αιγόκερω, θα είσαι πολύ πιο συγκρατημένος/η και σοβαρός/η και παρά το ότι έχεις συνηθίσει πρώτα να δρας και μετά να σκέφτεσαι, κυρίως στα ερωτικά σου, σήμερα θα διαπιστώσεις ότι για να επιτύχεις το στόχο σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να οργανώσεις ένα πλάνο. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να αρχίσετε με το σύντροφό σου να φτιάχνετε το σπίτι, εν όψει Πάσχα, μιας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο αυθορμητισμός δεν χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα, μάλλον η σκέψη και η περισυλλογή οπότε κι εσύ από νωρίς θα αρχίσεις να οργανώνεσαι από τα πιο απλά θέματα της καθημερινότητάς σου μέχρι και τα ερωτικά σου. Ιδίως εκεί θα διατηρήσεις το πρακτικό σου πνεύμα και δε θα παρασυρθείς σε κινήσεις που μπορεί να σε εκθέσουν, αν το άλλο πρόσωπο δεν τρέφει τα ίδια αισθήματα με σένα. Αν είσαι σε σχέση, ίσως κάνετε κάποιες συνεννοήσεις με γνωστούς και συγγενείς ή να κανονίσετε την πασχαλινή σας έξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό θα ήταν να μην αφήσετε το πνεύμα των ημερών να σας παρασύρει και να κάνετε με το σύντροφό σου μια σωστή οικονομική διαχείριση. Κάποιες αγορές χρειάζονται περισσότερη έρευνα, οπότε μη βιαστείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η, σαφώς δεν έχεις καμία διάθεση να θυσιάσεις στο βωμό της όποιας σχέσης την αυτοκυριαρχία και την αυτονομία σου για να είσαι με κάποιον/α, πόσο μάλλον αν δε φαίνεται διατεθειμένο να συμβιβάσει καμία δική του αρχή κι αυτό πρόκειται να το ξεκαθαρίσεις σύντομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει απέναντί σου, στον Αιγόκερω και καλείσαι, εξ αιτίας των αυξημένων απαιτήσεων των ημερών, να αναλάβεις επιπλέον καθήκοντα και υποχρεώσεις στη σχέση σου, αφού ο σύντροφός σου δε φαίνεται να τα προλαβαίνει όλα. Αν είσαι ελεύθερος/η για μια ακόμα φορά θα αντιληφθείς ότι πρέπει να έχεις μια ισορροπία μεταξύ καρδιάς και μυαλού στην όποια ερωτική επιλογή σου γιατί όσες φορές έχεις λειτουργήσει με γνώμονα τη μία πλευρά και πέφτεις με τα μούτρα, μάλλον ζημιώνεσαι και καταλήγεις πληγωμένος/η.

ΛΕΩΝ

Σήμερα ίσως διαπιστώσεις ότι ένα πρόσωπο που σου άρεσε κι ενδεχομένως να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με σένα είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι νόμιζες, όμως αν αξίζει, καλό θα ήταν να επιμείνεις και να μην τα παρατήσεις. Πρέπει να προσπαθείς για κάτι περισσότερο, αντί να περιμένεις να σου προσφερθεί. Αν είσαι σε σχέση, η δουλειά λόγω ημερών μπορεί να έχει αυξηθεί και προκειμένου να κλείσεις όλες σου τις εκκρεμότητες θα αναγκαστείς να προσαρμόσεις ανάλογα το πρόγραμμά σου προς απογοήτευση του συντρόφου σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εξ αιτίας των διάφορων υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει είναι πολύ πιθανό να νιώσεις κάποιες ενοχές γιατί θεωρείς ότι έχεις παραμελήσει το ταίρι σου και σήμερα ίσως προτείνεις να βγείτε ή να κάνετε κάτι μαζί για να επανορθώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια πρόταση που θα σου γίνει από ένα πρόσωπο το οποίο δείχνει σοβαρό κι υπεύθυνο θα σου φανεί ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και το πιο πιθανό είναι να την αποδεχτείς. Πάντως καλό θα ήταν γενικά να αρχίσεις να ξανοίγεσαι για να γνωρίζει περισσότερο κόσμο.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Μεγάλο μέρος της ημέρας σας σήμερα θα το αναλώσετε με το σύντροφό σου στο σπίτι, είτε με το νοικοκυριό και προετοιμασίες που πρέπει να γίνουν είτε με την διαμόρφωση κάποιων χώρων ώστε να γίνουν πιο λειτουργικοί ή πιο άνετοι. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πιθανό μέσω του περιβάλλοντός σου να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που έχει τις ίδιες επιδιώξεις στα ερωτικά με σένα. Ωστόσο, επειδή θα δείχνει δύσπιστο ή δύσκολο στο να ανοιχτεί θα χρειαστείς αρκετό χρόνο και υπομονή μέχρι να δημιουργηθεί μια σχέση μεταξύ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια συζήτηση σήμερα με ένα αρκετά δικό σου άτομο που εκτιμάς την άποψή του ίσως σε βοηθήσει να λύσεις το... γρίφο ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει και δεις τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά. Μπορεί να βρεις μάλιστα ένα τρόπο να το προσελκύσεις ή να στείλεις το μήνυμά σου και να περιμένεις αυτό να κάνει την επόμενη κίνηση. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να κάνετε κάποια ψώνια με το ταίρι σου, συνετά και φροντίζοντας να προμηθευτείτε όλα όσα κρίνετε απαραίτητα ή για να καλύψετε συγκεκριμένες υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα ίσως νιώσεις ότι πρώτα και πάνω απ’ όλους πρέπει να σκεφτείς τον εαυτό σου και το μέλλον σου στα ερωτικά και να μην λειτουργείς αυθόρμητα και παρορμητικά γιατί μετά η άλλη πλευρά προσπαθεί να σε εκμεταλλευτεί. Βέβαια όταν λειτουργείς με το θυμικό η όποια λογική σκέψη πάει περίπατο αλλά καλό είναι να προφυλάσσεσαι. Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις ένα άγχος με τα οικονομικά κι αν θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες ανάγκες των ημερών, αλλά το ταίρι σου θα σε καθησυχάσει κι ίσως προτείνει χρήσιμες εναλλακτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο δικό σου ζώδιο, καλώντας σε να παραμερίσεις τις ανασφάλειές σου και να εστιάσεις στους στόχους που κυνηγάς. Το ίδιο ισχύει και για τα ερωτικά σου και είτε θα αναγκαστείς να κάνεις μια κίνηση για να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει είτε θα βγάλεις προς τα έξω τα έντονα στοιχεία της προσωπικότητάς σου, που θα προσελκύσουν ένα πρόσωπο που θα θελήσει να σε γνωρίσει. Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να χαλαρώσεις λίγο γιατί έχεις στρεσαριστεί αρκετά και ίσως γίνεις στρυφνός/η ή αυστηρός/η με το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ψυχολογικά δεν είσαι και στα πολύ καλά σου γιατί κάποια σχέδιά σου δεν πάνε όπως τα θέλεις ή χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια απ’ όσο νόμιζες και πάλι το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο. Ακόμα και μια ερωτική σου υπόθεση φαίνεται ότι έχει κολλήσει καθώς δεν υπάρχει καμία εξέλιξη ούτε θετική, ούτε αρνητική. Το καλύτερο λοιπόν που έχεις να κάνεις είναι να καταπιαστείς με κάτι άσχετο και να μη τα σκέφτεσαι. Αν είσαι σε σχέση, οι δουλειές που έχετε είναι πολλές και για να γίνουν θα πρέπει να τις μοιραστείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η συμπεριφορά του συντρόφου σου μπορεί να είναι κάπως βαριά σήμερα, αλλά το πιο πιθανό είναι να μην οφείλεται σε σένα. Προσπάθησε να το προσεγγίσεις για να σου ανοιχτεί και να σου πει την αιτία της κακοδιαθεσίας του. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως ζητήσεις τη συνδρομή ενός πολύ καλού σου φίλου σε μια ερωτική σου υπόθεση που σε απασχολεί και δεν ξέρεις πώς να τη χειριστείς. Ακόμα κι να μιλήσεις μαζί του θα σε βοηθήσει αφού θα το βγάλεις από μέσα σου και θα έχεις και μια δεύτερη γνώμη.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved